Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie van de voortuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie van de voortuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie van de voortuin

Tuinonderhoud en -renovatie van de voortuin

Het voortuintje van 1 tegel van 40 bij 40 cm breed en 6 meter lang, willen wij opnieuw laten aanleggen en beplanten. Er zal daar ook een flinke struik verwijderd moeten worden. De achtertuin heeft een oppervlakte van 8 x 8 meter. Hier gaat het om het snoeien van beplanting, verwijderen van enige struiken en in overleg nieuwe planten plaatsen. In het midden van de tuin is bestrating, het gaat om de randen van de tuin. De tuin is alleen via de woning bereikbaar.

Tuin ontwerp en renovatie

Huidige voortuin is alleen steen en open. Wens: speelse, groene beschutte tuin. Achtertuin, is terras aan het water. Aanleg steiger en verwerking groen.

Tuin en voortuin renoveren

Gevraagd, een hovenier met ervaring in het werken met poldergrond. Het betreft een grote renovatie van de voor- en achtertuin. Beiden zijn goed bereikbaar. De achtertuin is ongeveer 120 m2. Hier staat een tuinhuisje zeskantig dat weggehaald dient te worden. Verder moet er een afwateringssysteem worden aangelegd. Beplanting waaronder een plataan, buxushaag, gras en stenen moeten worden weggehaald. De tuin dient te worden opgehoogd, bestraat en tuinbakken gemaakt over een lengte van ongeveer 8 meter. Verder komt er nog een schutting en tuinverlichting. De voortuin en oprit zijn circa 60 m2. Hier dient te bestrating te worden omgedraaid en vastgelegd in zand en cement. Ook hier weer kleine beplanting weg halen.

Renovatie van de voortuin

Wij willen graag onze voortuin laten renoveren. Het gaat om het uitbreiden van de oprit met ongeveer 12 m² tegels van 60 x 60 cm die uit een ander deel van de voortuin komen. Daarvoor is het nodig om een boom te rooien en met een stobbefrees de boomstronk weg te frezen. Verder gaat het om het leeghalen van de bestaande tuin, het benodigde voorbereidende grondwerk, en het bestraten van ongeveer 45 m² met nader te bepalen klinkertjes (bijvoorbeeld Waaltjes). Tot slot moet er nog ongeveer 25 meter buxushaag en een nieuw boompje worden geplant. Ik bespreek de klus hier graag even en ontvang daarna uw offerte.

Voortuin opnieuw aanleggen

Onze voortuin is toe aan een renovatie en wij zouden graag de voortuin opnieuw bestraten met gladde tegels van 60 bij 60 cm met een aantal bloembakken er in verwerkt, met afscheiding/muurtje eromheen. De tuin is circa 5 meter breed bij 4,25 meter diep. Afloop huis naar stoep/ straat is circa 15 cm.

Renovatie van de tuin

Door een buxus ziekte zijn wij genoodzaakt onze tuin opnieuw aan te leggen. Dus alle oude struiken en wortels eruit. Grind eruit. Borders hergebruiken voor plantenbak. De tuin betegelen. Het is een voortuin en ongeveer 18 m2. Het ontwerp hebben wij al grof en de planten verzorgen wij zelf.

Renovatie van de tuin

Graag meedenken in hoe we de tuin het beste kunnen indelen. Verder dienen de tegels en de schutting vervangen te worden. Eventueel ook plaatsen van een houten overkapping. Dus in eerste instantie gezamenlijk wat wensen en ideeën doornemen en vervolgens bepalen wat wel en niet haalbaar is qua kosten. De achtertuin is 48 m² ongeveer. Die is het belangrijkste. Eventueel kan de voortuin ook worden mee genomen qua plaatsen van nieuwe tegels maar dan moet dit financieel nog haalbaar is.

Algehele tuinrenovatie

Algehele renovatie voortuin, ongeveer 40 m2. Omvat het verwijderen/afvoeren buxus + leiboom, overige beplanting. Indien nodig afgraven grond. Bestaande bestrating wordt door ons zelf verwijdert. Aanleveren nieuwe grond (indien nodig), aanbrengen nieuwe beplanting, aanleggen nieuw pad naar de straat. Tegels worden door ons zelf aangeleverd.

Renovatie van de voortuin

De voortuin is 6 meter breed en 3.60 meter diep. Nu is hier vooral zand, beplanting en grindtegels aanwezig. Graag laten wij dit verwijderen en afvoeren. Hierna dient er betegeld te worden met tegels van 60 bij 60 cm, 2 plantenbakken met beplanting of bolvormige bomen. Verder dient de tuin afgeschermd te worden met een laag en veilig ijzeren sier hekwerk. De tuin dient zeer onderhoudsvriendelijk te worden.

Tuin renoveren

Ons recent aangekochte huis heeft een grote tuin rondom die is verzakt is, waar veel bomen en bosjes uit moeten, waar een nieuw terras in moet, al het gras moet eruit, dat is namelijk meer mos dan gras, kortom een complete renovatie. De maten zijn (ongeveer, huis is niet helemaal rechthoekig namelijk) achtertuin 18 x 27 meter zijtuinen (2x) 5 x 8 meter en de voortuin 27 x 5 meter. Ik heb een idee over het ontwerp van de tuin. Voor eind november willen we het afgerond hebben.