Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie tuin plus schutting? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie tuin plus schutting. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie tuin plus schutting

Renovatie tuin: opnieuw bestraten en wellicht een nieuwe schuur

De tuin moet opgehoogd en de tegels terug gelegd. Mogelijk nieuwe schuur (dit is afhankelijk van de kosten). Ik wil aan de zijkant in het midden van de tuin, een kleine schuur zodat er 4 fietsen in kunnen. Materiaal maakt niet veel uit, als het maar mooi is. Wij zitten in een nieuwbouwwijk en onze tuin is heel erg verzakt. Er liggen momenteel stenen, deze kunnen wij er uithalen. De tuin is 50 m2. De oude stenen kunnen gebruikt worden.

Tuin renovatie

Het verhogen (5 cm) en opnieuw bestraten bestaande tuin (15 m2). erfafscheiding in de vorm van een plantenbak en het monteren en plaatsen van een regenton.

Planning voor tuin renovatie

Ik ben opzoek naar een hovenier waarmee ik in overleg kan treden over de volledige tuin renovatie die wij willen uitvoeren.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik ben bezig met de renovatie van mijn tuin. Ik wil graag een waterput slaan om de tuin te gaan beregenen. Ik zit op zandgrond, maar heb begrepen dat er nog wel eens roestwater in de grondlagen zit. Mijn tuin die moet worden beregent is ongeveer 140 m2 groot. De doorgang naar de tuin is ongeveer 1.30 breed.

Renovatie grote vijver

Mijn vijver moet gerenoveerd worden. De PVC vijverfolie scheurt. Ik zoek iemand met ruime ervaring met het aanleggen van vijvers. Bij deze renovatie moet waarschijnlijk ook het aangrenzende deel van de tuin mee genomen worden. Het is een vrij grote vijver in een L-vorm, 10 bij 3 meter en 10 bij 1,5 meter. Ongeveer 1 tot anderhalve meter diep.

Tuinrenovatie

Onze tuin heeft een renovatie nodig: - Egaliseren van de tegels. Ze zijn op sommige plekken in gezakt - Nieuwe schuttingen van 10 meter, van rabat of bankirai - Terras: 3 x 6 meter met keramiek tegels.

Totaal renovatie aan een achtertuin

Ik zoek een hovenier voor het aanleggen van bestrating, totaal bestrating 62 m2 met 60 bij 60 cm optimum liscio graphite. Maken van keermuur om hoogteverschil van 60 cm op te vangen in de tuin met vanaf het terras een trap van 1,2 meter. Blokken tbv keermuur en trap. Hoogte muur 60 cm breed 8,7 meter. Totaal 120 blokken antraciet getrommeld 15*15*60 lijm voor de blokken. Zand ten behoeve van bestrating 7 m3. Ook een draingoot in terras breed 8,70. Veranda douglas voor fietsen 3*3 meter. En 40 m2 aan graszoden en leggen.

Renovatie tuin plus schutting

We hebben in onze huidige tuin bestrating liggen welke we graag zouden vervangen (en afvoeren) voor gras, gaat om ongeveer 60 m2. Tevens dient er een nieuwe schutting geplaatst worden. Beplanting moet opnieuw bekeken worden en aangepast waar nodig. Tevens het plaatsen van een speelhuisje voor de kids. We zouden graag samen een tuinontwerp maken, alles graag in onderling overleg met de vakman.

Ontwerp en renoveren van een tuin (400 m2)

Ik ontvang graag de kosten van een ontwerp en renovatie van onze tuin van ca 400 m2. Momenteel ligt er grotendeels oud gras dat vervangen moet worden en het huidige terras opnieuw betegelen. Het betreft één oppervlakte maar wel met glooien.

Renovatie van de tuin

Bestaande tuin van 120 m2 opnieuw bestraten met bestaande tegel, en een looppad aanleggen van de achterdeur naar de achterpoort, 1 blauwspak en 2 dennenbomen bomen inclusief wortels verwijderen, 3 nieuwe schuttingen plaatsen waarvan twee met loopdeur, palen plaatsen voor schaduwdoek en borders of bloembakken aanleggen. De schutting wordt eventueel gedeeld met de buren, dus een gesplistse.