Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reeds gekochte schutting zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reeds gekochte schutting zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reeds gekochte schutting zetten

Nieuwbouwtuin aan laten leggen

We hebben een nieuwbouwtuin en willen graag een offerte opvragen voor de volgende delen, aub apart van elkaar als mogelijk. 1. Schutting plaatsen en hek. Materiaal hout/ beton met rotsmotief, hardhout of composiet. Lengte is 12,48 m2 met een tuinhuis in de hoek. 2. Tuingrond uitgraven, afvoeren en zand opvoeren. Oppervlakte is ongeveer 73 m2. 3. Reeds gekochte kunstgras aanleggen.

Reeds gekochte schutting zetten

Ik wil graag een schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. Het gaat om een schutting van 17 meter. Ik heb bij de praxis al een schutting uitgezocht en zoek nu alleen nog iemand die het kan laten zetten.

Enkele maanden geleden hebben wij een ...

Enkele maanden geleden hebben wij een woning in Utrecht gekocht. Als laatste staat de tuin op stapel en wellicht kunnen wij uw hulp hierbij gebruiken. De huidige tuin (45m2) ligt vol met stenen (20cmx20cm). Graag willen wij deze verwijderen en de tuin volledig met houten vlonderplanken vullen (deze gaan we zelf aanschaffen). Achterin de tuin zal met 1 trede een verhoging moeten komen alwaar een op maat gemaakte bank zal worden geplaatst. Nu zou ik graag van u een offerte ontvangen met de volgende werkzaamheden: -verwijderen en afvoeren huidige bestrating (graag ook een offerte zonder dit onderdeel) -bevestigen van reeds gekochte vlonderplanken inclusief verhoging -zorgen voor een ondergrond die geen onkruid doorlaat (worteldoek)