Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wij willen graag een puls voor de kinderen om te spelen en tuin besproeien. Deze hoeft alleen een handmatige pomp.

Puntstuk slaan voor grondwater in de tuin

Ik heb enkele jaren geleden een puntstuk laten slaan in mijn tuin. Deze zit op ong 8 m diepte. Maar bij lage waterstand geeft hij geen water. Dus wil ik over naar een bronpomp op ong. 15 m diepte. De diameter van de buis die er nu zit is te klein voor een bronpomp.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil (koud) grondwater oppompen , en via een radiator het huis gaan koelen , en zo het grondwater weer terug in de grond laten. Ik zou dus graag een prijs zien van het plaatsen van de pomp , het boren van de put ( 3 meter ? ) de rest doe ik zelf.

Puntstuk slaan voor een waterbron

Om mijn voor en achtertuin te besproeien wil ik het drinkwater niet belasten. Daarom wil ik en puntstuk met pomp en andere toebehoren laten installeren en wil graag weten wat de kostenk zijn.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin, het gaat om de beregening van ongeveer 600m2. Er is een oprit dus de tuin is goed bereikbaar. Wij weten niet hoe diep het water zal liggen.

Puntstuk voor een waterpomp laten slaan

Voor onze tuin en groene dak zouden we gebruik willen maken van grondwater in plaats van drinkwater. Oppervlakte van de tuin is 35 m2 en van het dak 25 m2. Dit is een verkennende stap om te kijken of het wel betaalbaar (kosten/baten) is om een put te slaan in kleigrond (met bijbehorende pomp etc) en wat de succes kans is dat er schoon water gevonden wordt. 10+ jaar terugverdien tijd is het niet waard. Schoon werken anders huisgenoot boos. Toegang is 88 cm brede deur (met bovenbalk) of over glazen schutting.

Puntstuk slaan in de tuin

Puntstuk slaan in de tuin om grondwater te pompen.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Graag wil ik een puntstuk laten slaan. Verwacht wordt dat deze 20 meter diep moet worden, omdat ik mijn paarden ook van het water wil laten drinken. Hier mogen geen gevaarlijk stoffen meer inzitten zoals lood, ijzer en andere stoffen. Daarnaast willen we de tuin en de bak beregenen. Totale oppervlak is iets minder dan 1ha. Liefst in oktober als het kan. Graag wil ik de offerte ontvangen incl een ondergrondse pomp en aansluiting daarvan.

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een puntstuk laten slaan in mijn tuin om mijn zwembad van B2xL3xD1,80 te kunnen vullen.

Puntstuk voor een waterpomp laten slaan

Samen met een 5 tal buren willen wij de optie verkennen voor het oppompen van grondwater voor beregening van onze tuinen. Kavels zijn circa 1000m2. Wij willen weten wat het mij kost om een puntstuk te laten slaan, zodat het besproeien van de tuin voortaan met grondwater kan doen. Het gaat om de aanleg en materialen (incl pomp). Het erf is goed bereikbaar en we weten niet hoe diep het water ligt.