Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Puntstuk in de achtertuin laten slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: puntstuk in de achtertuin laten slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: puntstuk in de achtertuin laten slaan

Puntstuk slaan in de achtertuin

Ik heb een grote tuin waar ik een puntstuk wil laten slaan. De pomp kan in de schuur. De tuin is makkelijk te bereiken en het oppervlak is 800 vierkante meter. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Puntstuk slaan in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een puntstuk laten slaan ten behoeve van beregening van de tuin. De tuin is niet toegankelijk voor groot materieel. Bovendien wil ik de tuin door het slaan van het puntstuk niet laten ruïneren, dus geen groot water- of modderballet. Eventueel inclusief pomp en aansluitmaterialen.

Puntstuk in de achtertuin laten slaan

De tuin is moeilijk toegankelijk, dus geen idee wat de mogelijkheden zijn' daarnaast zoek ik hulp bij het snoeien van 2 grote hagen langs het pad, dus makkelijk bereikbaar (totale lengte ong 8 m) en het weghalen van een dode hoge den (ong 20 m)

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een puntstuk laten slaan voor een waterbron in de tuin. Puntstuk te gebruiken voor besproeien gazon en achtertuin. Diepte van de tuin is 22-24 meter, de breedte is 12 meter. Tuin is goed bereikbaar.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wij gaan onze achtertuin renoveren. Graag wil ik weten wat het kost om een puntstuk te slaan in onze tuin. Wil graag een offerte voor een compleet werkende installatie.

Puntstuk slaan voor een waterbron

Wij willen graag een puntstuk in de achtertuin laten staan (besproeien tuin), offerte graag compleet met pomp en andere toebehoren.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil mijn achtertuin besproeien met water uit een waterbron in de tuin. Benodigde diepte is volgens mijn buren tussen de 6 en 7 meter.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Het slaan van een puntstuk in de achtertuin. Deze is middels een achteringang bereikbaar. De tuin is goed bereikbaar van buitenom, via de poort (c.a. 90 cm). Hij moet in de hoek bij de schutting vooraan mag hij komen, de diepte weet ik niet. Ik beschik over een pomp die aangesloten zou kunnen worden. Zou u dit ook kunnen meenemen in de offerte?

Puntstuk voor een waterpomp laten slaan

In achtertuin een puntstuk laten slaan voor waterpomp. Dus puur puntstuk slaan. Hoeft niet ondergronds weggewerkt te worden o.i.d. Waterpomp hebben we, alleen door verhuizing geen puntstuk meer huidige tuin. Achtertuin is niet met auto te bereiken. Vanaf oprit is het ongeveer 11 meter. Graag via mail reactie.