Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Poort met tuinhek laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: poort met tuinhek laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: poort met tuinhek laten plaatsen

Poort met tuinhek laten plaatsen

Ik wil een tuinhekpoort laten plaatsen

Compleet tuinhek laten plaatsen

Ik wil graag een tuinhek volledig laten plaatsen. Gaat om 15 meter ongeveer inclusief poort.

Tuinhek vervangen

Als gevolg van een schade moet een gedeelte van ons tuinhek hersteld worden. Zoals in bijlagen te zien is betreft het drie schermen en een poort/hek. Ophang constructie van het hek moet ook hersteld worden.

Schutting met palen plaatsen

Ik wil 5 restanten van grondpalen uit de grond halen. Vervolgens 10 palen plaatsen met lange pen-paalhouder en cement, daarna 90 planken als schutting aanbrengen, daarna 1 poort met klein stukje planken plaatsen en als laatst 1 tuinhek plaatsen. De schutting die moet komen is 10 plus 1,5 centimeter

Plaatsen van een tuinhek

Hierbij ontvang ik graag offerte van de kosten voor plaatsen van een tuinhek. Het gaat om een 2-delige poortdeur van 3.34 meter, dan een hek van 4.02 meter lang, dan een looppoortje van 1.016 meter en een stukje hek van 1.18 meter. Het hek op de scheiding van het erf zal 7.10 meter worden. De bedoeling is dat het wordt gemaakt van zwart geïmpregneerd Douglas met palen die niet snel gaan rotten. Misschien hardhouten palen, eiken of iets dergelijks of palen die op een stalen anker staan. Deze optie graag als meerprijs in de offerte aangeven. Hoogte van het hek ongeveer 1 meter, 3 planken tussen de palen in en bovenkant paal afgeschuind als een dakje. Poortje voor het pad naar de voordeur en een dubbele poort voor het oprijpad, deze poort graag iets hoger dan het hek. Wij vernemen graag de mogelijkheden en de daaraan gekoppelde prijzen. Graag ook offerte voor 2 planken in plaats van 3, we zijn er nog niet helemaal uit wat we mooier vinden. We willen het graag strak maar ook weer niet te massaal.

Tuinhek plaatsen

Ik heb ongeveer 9 meter hekwerk nodig en poort en dan had ik dat graag geplaatst ! Heb fotos toegevoegd ongeveer zo'n hek maar liever hoger rond 1 meter

Tuinhek vernieuwen aan de steegkant

Ik heb een lange taps toelopende tuin die naast mijn huis verder loopt. Ik wil het deel naast mijn huis inclusief nieuwe poort. Het gaat hier in totaal om ongeveer 13 meter inclusief poort. Dit van gewoon hout met betonnen palen. Ook sluitwerk voor het hek. LET op. Ik ben deze week pas zaterdag weer te bereiken en kan mijn telefoon niet opnemen. Ik hoor graag van u

Kleine bomen en boomstronken verwijderen

Omdat er binnenkort een tuinhuis in mijn tuin geplaatst wordt, zoek ik met spoed op heel korte termijn een vakman voor het verwijderen van 3 kleine bomen inclusief de stronk en een rozenstronk. Na de plaatsing van het tuinhuis wil ik ook een tuinhek met poort laten maken, maar dat kan later in overleg worden ingepland. Er is hier voldoende parkeergelegenheid. Ik ontvang graag uw reactie en prijsindicatie.

Tuinhek plaatsen

Er moet een tuinhek/schutting geplaatst worden. De tuin is 5.50 meter lang. Ik wil een donkere antraciet kleurig schutting van 1.80 meter hoog. Er hoeft geen poort geplaatst te worden. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Kindveilig tuinhek met poort maken

We willen graag een hek en een groot rond onze tuin zodat het veilig is voor onze kinderen om te spelen. Ze mogen er niet op kunnen klimmen of er tussendoor kunnen gaan. De lengte is ongeveer 12 meter + poort. Het mag een schutting met schuttingdelen zijn, ik sta open voor ideeën. De materialen schaf ik bij Praxis aan. Er staat nu nog geen afscheiding.