Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het plaatsen van een schutting en bestaande bestrating opnieuw leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het plaatsen van een schutting en bestaande bestrating opnieuw leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het plaatsen van een schutting en bestaande bestrating opnieuw leggen

Schutting plaatsen

Wil graag een schutting laten plaatsen. Het gaat om 4 hele schuttingenpanelen van 180cm en een stukje van 77 cm. De wens is hardhout met betonpalen.

schutting plaatsen

Achterzijde breedte is 219 cm moet een poort komen met en verticale schutting 200 cm hoog. Voortuin 2x zijkant van 370 cm 1 meter hoog met afdeklat, breedte voorkant 530 cm met en deurtje 1 meter hoog met afdeklat. De palen met hardhout, de rest van vuurhout geimpregeneerd. De achtertuin heeft een bestaande schutting, daar moet nieuw spul komen. In de voortuin moet nog geen

Houtbeton schutting plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een houtbetonschutting. Ongeveer 10 meter lang, dan haaks ongeveer 3 meter, inclusief een poortdeur. Antraciet kleurige betonplaten en palen met diamantkop. Grenen 23 planks. Eventueel ook een nieuw terras aanleggen, maar het gaat in eerste instantie om de schutting, omdat deze is omgewaaid. De huidige schutting halen wij zelf weg. Het is heel erg nat achter het huis, dus adviseren ze om een houtbeton schutting te plaatsen. Er staat wel een vijver van 2 m lang aan een kant naast de schutting ik weet niet of dit problemen oplevert. Aan de andere kant kunt u er wel bij via de buren.

Schutting vervangen

Hierbij wil ik een een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een schutting van circa 7,25 m lang en 1,80 meter hoog in de achtertuin. We hebben een achterom. Indien mogelijk de schermen van composiet (kleur bruin) of van bankirai. Dit in verband met met weinig onderhoud. De schutting heeft 4 delen en 5 palen, ik doen dit samen met de buurman. Graag ontvang ik een offerte waar materiaal en het verwijderen van de schutting wordt meegenomen, en een offerte waar materiaal en verwijderen niet wordt vermeld. Ik hoor graag van u.

Schutting plaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om een nieuwe schutting te laten plaatsen. Gaat om 8 stuks, 1.80 x 1.80 per deel.

Nieuwe hardhouten schutting plaatsen

Graag laat ik 11 meter schutting vervangen inclusief aangegroeid hedera weghalen. Daarbij laat ik graag 5 coniferen verwijderen. De schutting wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. De nieuwe schutting wil ik van hardhout.

Schutting van 10 schuttingdelen “palen” plaatsen + tuindeur

Gehele schutting (10 schuttingdelen met toebehoren “palen”) moeten vervangen worden met toegangsdeur. De schutting is omgevallen wordt via de verzekering geclaimed.

Schuttingen plaatsen en leveren

Ik wil graag 7 x grenen houten schuttingdelen met hardhouten palen en materiaal laten plaatsen. 19 planks 16 mm dikte. 180 x 180 cm schutting

Schutting plaatsen

Wij willen graag een schutting laten plaatsen. Met betonnen palen van antraciet en grenen hout. 6.16 in lengte, 2 meter hoog.

Betongaas schutting plaatsen met deur

In onze achtertuin willen wij graag een betongaas schutting plaatsen, met hardhouten palen. Tevens met een hek, lengte ongeveer 4 meter. De ene kant staat een overkapping de andere kant is een heg. Het kan dus maar aan een kant ergens aan bevestigd worden. het huidige kippenhok verplaatsen wij zelf zodat de vakman zijn klus uit kan voeren. De locatie is toegankelijk via een achterom. Graag de kosten met en zonder materiaal.