Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Palen van schutting vervangen en aanstorten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: palen van schutting vervangen en aanstorten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: palen van schutting vervangen en aanstorten

Plaatsen van drie hardhouten schuttingdelen

Onze oude schutting bestaat uit 3 schuttingdelen waarvan er een is ingekort met 2 schutting palen. Aan de zijkanten staan deze vast aan de andere schutting van de buren. Wij kunnen deze oude delen zelf verwijderen. De klant wil zo snel mogelijk 3 nieuwe hardhouten schuttingpanelen laten installeren. ( 1 paneel is omgewaaid) en wij willen een betonnen rand laten zetten.

Houten schutting plaatsen met betonnen onderdelen

Wij willen een schutting laten plaatsen. We willen houten schuttingdelen maar om rotten te voorkomen graag betonnen palen en betonnen onderkanten. De tuin is 10 meter lang en dan moet het hoekje om nog 2 meter schutting geplaatst worden. Op de lange zijde willen we ook een deur. Graag willen wij een offerte van de plaatsing ervan. De oude schutting verwijder ik zelf.

Schutting met betonnen palen installeren

Ik wil graag een prijsopgave voor het plaatsen van een schutting ter grootte van 8.90 meter. We willen houten schuttingen met betonnen palen en betonnen onderranden.

Schutting vervangen

Ik wil een oude houten schutting laten verwijderen en afvoeren en er daarna een nieuwe schutting laten plaatsen. Het gaat om een rechte schutting van 855 cm tussen 2 muren. We hebben bij Gamma 6 palen en 5 tuinschermen van 180 x 180 cm gekocht en die worden hier volgende week bezorgd. We ontvangen graag uw offerte voor de werkzaamheden.

Schutting recht zetten en eventueel aanstorten

Door wind is een vrij nieuwe schutting, scheef gaan staan. De schutting lijkt goed veranderd in de grond maar moet recht worden gezet. Daarnaast zouden de palen wellicht moeten worden aangestort met snelcement. Het gaat om 3 palen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Schutting met poort vervangen

Ik wil mijn huidige schutting met poortdeur laten verwijderen. Daarna wil ik er houten palen, 1 poort en 4 schuttingdelen van 180 x 180 cm laten plaatsen. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de werkzaamheden.

Schutting met antraciet palen plaatsen

Er dient een schutting van 14 meter lang en 1.80 meter hoog geplaatst te worden. De palen en de onderplaten moeten van beton zijn en de schuttingsdelen met 21 planks hout. Er is geen erfafscheiding aanwezig.

Gezamenlijke schutting plaatsen

Graag zouden wij gezamenlijk met de buren een schutting willen plaatsen. De schutting zal over een lengte van ongeveer 22 meter moeten komen. Met aan zowel de straatzijde als aan de bosrand een voor beide huizen een poort, 4 in totaal. Waarvan aan de straatzijde van huisnummer 84 een lage poort moet komen en de overige 3 hoog. De schutting komt dus in een soort van H vorm. De schutting welke wij op het oog hebben is een ‘hout/beton’ schutting. Met rots motief in de klaar antraciet. De palen mogen een vlakke kop hebben.

Groene composiet tuinschutting plaatsen

Kan je wat foto's laten zien want kan geen schutting vinden van composiet in de kleur groen en er staat dat het er wel is. Wil ook weten wat het kost het zou gaan om 16 meter schutting en een poortdeur. En alles wat er bij hoort palen en ophang beugels.

Schutting repareren

Drie palen van de schutting zijn verrot. Een is reeds gebroken en ze moeten worden vervangen. De palen zijn ongeveer 2 meter hoog.