Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Overkapping en terras in de tuin maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: overkapping en terras in de tuin maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: overkapping en terras in de tuin maken

Overkapping en terras in de tuin maken

Ik wil een vrijstaande overkapping van hout laten plaatsen achter in mijn tuin. De maat is 4 x 3 meter en de overkapping heeft een dichte zijwand en een dichte achterwand.Ook wil ik onder en bij de overkapping een terras laten aanleggen van ongeveer 16 m² met tegels van 60 x 60 x 4 cm. De materialen zullen wij zelf kopen. Ik hoor graag welke vakman er tijd heeft voor deze klus en ontvang daarbij graag uw prijsopgave.

Afgraven en afvoeren van grond en leveren van grind

We hebben een deel van ons verhoogd terras opgeofferd voor een fietsen-overkapping. Een deel van de grond, ongeveer 1 m³ zand en aarde, is afgegraven en een deel ligt nog onder de overkapping. De hoogte van de overkapping is 1,7 meter en de diepte is ongeveer 2,5 meter. Ik schat dat er in totaal ongeveer 3 m³ moet worden afgevoerd. Verder wil ik ongeveer 1 m³ grind laten aanvoeren voor ons pad. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Tuin leeghalen en opknappen

Wij hebben een tuin van 15.50 meter diep en 5.40 meter breed. Alles wat erin staat moet eruit, tegels, gras en een tuinhuisje. We willen graag een terras aansluitend aan het huis van grijze betontegels, dan een gedeelte kunstgras met daarin een ingegraven trampoline, opgevolgd door opnieuw dezelfde betontegels aan de achterkant van de tuin. Hier zouden we graag een berging willen met een overkapping waar we een lounge gedeelte willen met een buitenkeuken. Er is een achterom aanwezig.

Tuin leeghalen, terras aanleggen met eenvoudige overkapping

Het achterste deel van de tuin leeghalen (+afvoeren), terras aanleggen met gewone betontegels 30 x 30 o.i.d. en een overkapping maken met dezelfde grootte als terras. Ik dacht zelf aan zwarte golfplaten met hier en daar een doorschijnende. Afdak dient om zowel alle fietsen droog te houden en tevens een zitplaats te hebben bij minder mooi weer.

Tuin aan laten leggen

De achtertuin wil ik graag aan gaan pakken. De tuin is ongeveer 110 m2 groot en dient volledig leeggehaald te worden. Hierna zal er geëgaliseerd moeten worden. De wensen voor de nieuwe tuin zijn grote tegels, plantenbakken en een tuinhuisje voor 4 fietsen. Verder wil ik een terras van 4 bij 4 meter met houten vlonders met een overkapping erboven. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Complete tuinrenovatie

Het gaat om het maken van een tuinontwerp, herbestrating, aanleg zwembad, terras, overkapping, bloembakken en dergelijke. Wij willen misschien nog een overkapping. Wij willen sowieso ook een ruimte met douche en wc maken. We hebben al een stuk gedaan van de tuin, wat mag blijven zoals het is. Het is geen nieuwbouw, ook geen sprake van erfscheiding. Wij hebben een moodboard.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor onze achtertuin. Er moeten nieuwe schuttingen worden geplaatst en een overkapping bij de containers tot de schuur is een wens. Deze moet gedeeltelijk worden opgehoogd en geheel met bestrating een een deel kunstgras worden aangelegd. Wel zouden we een stuk border willen voor beplanting en een stukje voor een moestuin. Alleen de bomen en trampoline zouden we willen behouden. Om de bomen en trampoline een stuk kunstgras. Rechtsachter zouden we graag de lounche-set plaatsen op het terras en voor bij de schuifpui de eetset. Alvast bedankt voor uw reactie. Jeroen

Tuin met terras aanleggen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een terras/tuin. Het gaat om een tuin van 45 vierkante meter. Hier hebben we onlangs een terras overkapping laten plaatsen. Nu willen we een terras aanleggen van ongeveer 15 vierkante meter van of hout of steen (flagstone). Dit is een beetje afhankelijk van de uiteindelijke prijs. De rest van de tuin willen we dan met grind laten afwerken. Hiervoor willen we een lichte kleur grind (rosa corolla of iets dergelijks). Eventueel zouden we nog een pad willen vanaf het terras door het grind naar achterdeur (maar dat is een optie). Ik hoor graag wat de mogelijkheden zouden zijn.

Tuin opnieuw aanleggen/inrichten

Graag zouden we onze tuin anders aanleggen/inrichten. Het materiaal wat er is kan grotendeels opnieuw gebruikt worden. Het terras moet worden verplaatst en het gras opnieuw aangelegd. De tuin moet ook worden opgehoogd. Er moet een schutting geplaatst worden van voor naar achter, dat betekent 10 meter bij 6 meter. Ook moet er een tuinhuis/veranda geplaatst worden. Verder willen we een overkapping voor de fietsen laten maken in de zijtuin. Hierbij zijn we benieuwd of het mogelijk is om het betonnen hokje dat er nu staat kan worden afgebroken en op de plek/fundering van het oude huisje een nieuw tuinhuis kan worden geplaatst. We willen e.e.a. in goed overleg met onze buren, er moet een 'groene afscheiding' als schutting komen. We willen een afspraak maken om de klus hier met de vakman te bespreken. We staan open voor uw advies en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.

Aanleg tuin bij nieuwbouwwoning

We willen graag onderhoudsvriendelijke tuinen en oprit. De voortuin is ongeveer 15 m2. Hier zouden we het liefst een 8-tal staptegels van 60 x 60 cm willen voor het raam langs, basalt 16-22 mm en dan wat siergras als beplanting. Een aantal opsluitbanden, zodat het basalt in de voortuin blijft en worteldoek eronder. De oprit zouden we graag willen doen met tegels van 20 x 30 x 6 cm. Het gaat hier om een oppervlakte van ongeveer 45 m2. De achtertuin heeft een oppervlakte van ongeveer 88 m2, 8 diep x 11 meter breed. De schutting is collectief geregeld. Hier willen we een terras bij de gevel en een pad naar het terras links achterin de tuin. Tegels 60 x 60 cm in totaal ongeveer 55 m2. Rechts achterin gras in totaal ongeveer 25 m2. Daarnaast een aantal verhoogde borders van 3 stapelblokken hoog. De afmetingen 1 x 2.5 meter, 2.5 x 2 meter en 1 x 4.5 meter. Er ligt aan een kabel van 15 meter in de tuin voor de verlichting. We willen graag verlichting aan de achtergevel, waar 2 lichtpunten zijn en 1 lichtpunt bij de voordeur en daarnaast verlichting in de tuin/schutting. De beplanting voor in de verhoogde borders en groenblijvende leibomen van minimaal 2 meter stamhoogte, ongeveer 5 stuks. Afhankelijk van de prijs willen wij nog een overkapping op het terras linksachter in de tuin van 5 meter breed x 3 meter diep. Allemaal in de kleurstelling grijs/antraciet.

Partners

Partners van Casius