Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit uitgraven en grond afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit uitgraven en grond afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit uitgraven en grond afvoeren

Tuin uitgraven en voorzien van basalt split

Voortuin huidige begroeiing verwijderen en afvoeren. 1-stuks pruimenboom laten staan. 1-strook van 0,9 x 7,50 meter voorzien van zandbed en straatstenen, huidige oprit verbreden. Rest van de tuin egaliseren, en voorzien van worteldoek met daarop een laag sier split.

Twee stroken uitgraven voor oprit

Ten behoeve van het aanleggen van een oprit van grastegels: Graven van 2 stroken uit de bestaande grasmat van 20 cm diep en 70 cm breed. Met een lengte van 26 meter elk. De vrijgekomen grond kan 10 meter verderop achter in de tuin op een bult worden gegooid. Goed toegankelijk voor een graafmachine.

Tuin uitgraven, grond afvoeren en zand leggen

Ik wil graag een offerte voor een voortuin met oprit uit te laten graven, afvoeren en zand leggen met worteldoek. Het oppervlak is 46,5 m2.

Tuin uitgraven, afvoeren en klaarmaken voor bestrating

Tuin is circa 45 m2 Het is een oprit en voortuin Makkelijk bereikbaar Er moet circa 20 cm diep uitgegraven worden Zitten geen tegels meer op Wit Zand storten Klaarmaken voor bestrating

Oprit uitgraven en grond afvoeren

Ik heb een nieuwbouwwoning en wil mijn oprit uit laten graven en het zand afvoeren. Het betreft een oprit van 11,35 x 3,2 die 25 cm diep dient te worden uitgegraven. Werkzaamheden dienen plaats te vinden op vrijdag 10 of zaterdag 11 november.

Klei uitgraven en afvoeren en zand storten

Voortuin en gedeeltelijk achtertuin uitgraven. Leveren van puingranulaat bij oprit, leveren van stopzand Leveren van gemengde grond. Het gaat in totaal om 50 m2. De achtertuin is met een kleine graver bereikbaar. Uitvoering over een week of twee, of zo snel mogelijk. Kunt u mij aangeven wat het ongeveer zal kosten en wanneer u beschikbaar bent?

Boomstronk verwijderen en voortuin uitgraven en egaliseren

Wij willen graag een grote boomstronk naast onze oprit laten verwijderen. Rest van onze voortuin dient dan ook uitgegraven te worden en geëgaliseerd te worden. Dit willen we omdat we een 2e parkeerplaats willen maken. Oppervlakte is ongeveer 3 x 1.5 a 2 m. Inclusief het afvoeren van het materiaal.

Oprit laten afgraven

Ik wil graag mijn oprit a 90 m2 laten uitgraven op 30-35 cm. Die grond zou vervolgens afgevoerd moeten worden. Wat kost dit? Dan zou ik ook graag een offerte willen aanvragen voor het erin rijden van 22 m3 aan gebroken puin, 9 m3 aan ophoogzand en het aantrillen ervan.

Tuin aanleggen bij nieuw gebouwde woning

Voor een nieuw bouwwoning willen wij de tuin laten aanleggen. Zou u een offerte voor volgende werkzaamheden willen geven ? De werkzaamheden 1- Uitgraven en afvoer vd grond. De oprit = 30 cm diepte. De fundering = 30 cm diepte. De vijver = 50 cm diepte. 2- Aanvullen met zand, puin / menggranulaat. De oprit 30 cm diepte. De tuinpad rondom het huis 20 cm diepte. 3- Leveren beton mortel voor fundering tbv veranda. Fundering met oppervlakte 0,5 x 10 meter x 60 cm diepte. Fundering met oppervlakte 28 m2 x 20 cm diepte 4- Bestraten oprit met grijs buitentegels 20x30x6 cm graniettegels 50x50x3 cm. 5- gras zoden aanleggen. Graag zou je een prijsopgave per werkzaamheid willen geven.

Tuinen op oprit uitgraven

De achtertuin, oprit en voortuin dient 20 cm uitgegraven te worden. De oppervlakte is 150 m2 groot. De afgegraven grond dient te worden afgevoerd. De achtertuin is alleen bereikbaar via de garage.