Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ophoogzand aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ophoogzand aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ophoogzand aanbrengen

Tuin uitgraven en ophoogzand aanbrengen

Nieuwbouwwoning, 15 cm zand afgraven en afvoeren. Aanbrengen met ophoogzand. In totaal ongeveer 40 m2. Locatie is redelijk bereikbaar.

Ophoogzand aanbrengen

Ik wil het paadje naar de voordeur ophogen. Er moet 1 m3

Tuin uitgraven een ophoogzand aanbrengen

Onze tuinen dienen uitgegraven te worden het betreft 6 huizen, circa 300 m² in totaal, 20 cm af graven en weer ophogen met zand (60%) en 40% tuinaarde. De huidige tuin is van klein en zand. Behalve de schuurtjes staat er nog niets.

Kunstgras leggen - tegelen - schuttingen plaatsen

Graag zou ik offerte ontvangen voor 4 klussen: 1. Kunstgras leggen Ik zou graag in onze tuin een stuk kunstgras laten aanleggen van ongeveer 6 x 4 meter. We hebben de bestaande beplanting verwijderd, maar het stuk moet nog worden afgegraven tot 10 cm onder het maaiveld, ophoogzand aanbrengen en vervolgens het kunstgras leggen. Ik wil graag gebruik maken van Gamma kunstgras select. 2. Stuk van de tuin tegelen Daarnaast moet er een deel van de tuin betegeld worden. Het gaat om ongeveer 20 m2. Op dit stuk stond een vijver van ongeveer 6 m2. Die hebben we afgebroken. Het stuk moet worden geëgaliseerd en vervolgens betegeld. 3. Schutting plaatsen Als laatste willen we graag nieuwe schuttingen. Links 6 meter en rechts 9 meter en 180 cm hoog. Kunt u ook de bestaande schuttingen afbreken en afvoeren?

Nieuwbouwwoning afgraven en met zand egaliseren

Wij zijn onlangs in onze nieuwbouwwoning getrokken en willen nu de achtertuin gaan aanpakken die nog 1 vlakte ongezelligheid is. We willen de tuin van 35 m² laten afgraven en er daarna ophoogzand laten aanbrengen, zodat de tuin later betegeld kan worden. De laagdikte die eraf moet kan ik niet schatten, wellicht wilt u dit even zelf vaststellen vooraf. De tuin is momenteel nog goed toegankelijk. Er zijn ook enkele buren die hun tuin willen laten afgraven, die tuinen zijn wat groter. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Grond afgraven en straatzand storten

Ons nieuwbouwhuis wordt eind 2016 opgeleverd. Er moet ongeveer 27 m² grond ontgraven worden in de achtertuin, en opgevuld met straatzand/ophoogzand, laagdikte 15 cm. Dit als voorbereiding voor de aanleg van een terras. Wat kost het grondwerk, ontgraven, afvoeren, straatzand aanvoeren en aanbrengen?

Grondverzet en basis tuinaanleg bij nieuwbouwwoning

Nieuwbouwtuin: afgraven bestaande gras/aarde in de tuin (5,4 meter x 12,5 meter) tot een diepte van 15-20 cm; afvoeren afgegraven grond; opvullen en egaliseren ondergrond, ophoogzand, aantrillen; bestaande tegels verwerken in hoek voor kliko's; twee rondlopende terrassen gieten/aanbrengen met 8-10 cm beton (met wapening) van ongeveer 25-30 m2 met afsluitende metalen profielranden, aflopend in minimaal 1,5% naar een hoek met afwateringsgoot; profielranden van 10-12 cm hoogte als basis voor een in de toekomst aan te brengen gietvloer; aandachtspunt zijn twee buizen voor electra vanaf de schuur naar de borders en een waterreservoir voor een waterornament (ornament hebben we al). Eventueel extra werk: 2 verhoogde borders in betonstenen of rondlopende schanskorven (glasbrokken); borders en midden

Herinrichten van de tuin

Tuin is circa 8,40 x 7,25 is dus circa 61 m2. Verwijderen en afvoeren van de huidige beplanting. Verwijderen en afvoeren van ca. 48 m2 bestrating (waalformaat). Herinrichten van het verhoogd terras met afmeting 2,50 x 7,25 d.m.v. opsluitbanden, hoog 40 cm. Maken van 2 stuks verhoogde borders een van 4,25 x 1,40 en een van 2,85 x 1,40 d.m.v opsluitbanden, hoog 40 cm. Leveren en aanbrengen van circa 7,00 meter draingoot. Leveren en aanbrengen van circa 51 m2 gecoate tegels 60 x 60 cm. Graag een offerte voor het geheel, inclusief het benodigde ophoogzand.

Tuinaarde uitgraven

1. Ongeveer 2 kuub klei grond afgraven en dikke boom wortel uitgraven. 2. Ophoogzand aanbrengen en aan trillen zodat er betegeld kan worden. 3. Optie voor het leggen van straattegels 30x30, deze zijn aanwezig. Situatie: Locatie is gelegen aan een goed bereikbare weg in een woonerf. Ik ontvang graag een offerte per mail. Indien een bezoek gewenst is? Alleen op zaterdag is er een mogelijkheid.

Het ongeveer 30-40cm uitgraven van ...

Het ongeveer 30-40cm uitgraven van tuingrond, oppervlakte 6x5.5m+ afvoeren van deze grond (niet vervuild). Het storten van een ongeveer 20cm dikke zandlaag (ophoogzand) tbv aanbrengen van een betonvloer van 10cm dik, oppervlak 6x5.5m. Bovenzijde te storten beton moet op dezelfde hoogte komen als de reeds door de gemeente aangelegde uitrit (dit bepaald dus hoeveel er afgegraven moet worden). Er bevinden zich geen obstakels in de uit te graven grond. Uitvoering in week 25 (16-20 Mei).