Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ophogen landje? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ophogen landje. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ophogen landje

Ophogen landje

Ik ben de eigenaar van ongeveer 180 m² land in het Ilperveld (Landsmeer). Dit moet opgehoogd worden met zo'n 30 m³ zwarte grond/aarde. Het is mogelijk om er tot zo'n 200 meter vandaan te komen met een vrachtwagen/auto. (bruggetje daarna is alleen toegankelijk met een kruiwagen) Tevens is het mogelijk om er via een sloot (4 meter breed) toegang te verkrijgen. Graag zou ik een prijs ontvangen voor het leveren van de grond, het transport tot op het landje en het egaliseren van de grond. Bij voorbaat dank.