Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ophogen beschoeiing hek en sloopwerk inclusief schutting realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ophogen beschoeiing hek en sloopwerk inclusief schutting realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ophogen beschoeiing hek en sloopwerk inclusief schutting realiseren

Huidige beschoeiïng van tuin naar waterkant ophogen

Onze tuin (+/-5,5 meter breed) loopt naar het water toe schuin af (+/- 90 cm). We willen de beschoeiing graag omhoog trekken zodat we de volledige diepte van de tuin kunnen gebruiken. Graag zou ik willen weten wat het ongeveer kost om dit uit te voeren. Zie aub ter verduidelijking de bijgesloten foto. De huidige situatie is zoals de tuin rechts op de foto.

Ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren

Onze tuin is 6 meter diep en 5 meter breed. Over de breedte moet een beschoeiing komen die zo een 60 cm boven het water uitsteekt om zo een hekwerk van 80 cm a 100 cm erboven op te maken. Over de 6 meter breedte 1 schutting deel van 180 hoog de rest 100 cm hoog. Verder moet de tuin bij de woning 40 cm opgehoogd worden en waar de beschoeiing komt loopt het op tot 80 cm. Ook het sloopwerk van de oude vlonder zit erbij.

Beschoeiing plaatsen en tuin ophogen

Wij zijn op zoek naar of een damwand of beschoeiing. De wal bescherming die er nu staat laat heel veel aarde weg lopen hier door verzakt er veel. nu willen wij ook de tuin wat op hogen. Onze water grens is ongeveer +/- 50 strekkende meter. Ik ben op zoek naar een vakman die mij advies kan geven wat in deze situatie het beste is.

Bestaande beschoeiing verhogen

Willen bestaande beschoeiing (ongeveer 20 cm hoog vanaf waterlijn) ophogen met +/- 80 cm om gelijk te komen met de rooilijn van het huis. Lengte ongeveer 40 meter in totaal. In dit stuk willen we twee vlonders in tuin met (2 meter breed, 1,5 meter diep de tuin in). Inclusief ook het aanvullen van de nieuwe ontstane ruimte in de tuin met aarde.

Vlonder aan het water maken en beschoeiing ophogen

Het gaat om de achtertuin van onze nieuwbouwwoning, welke 31 mei wordt opgeleverd. De achtertuin in ca 9 meter breed en 10m diep. De laatste ca. 1,5 meter van de diepte van de tuin, loopt steil af naar de reeds geslagen beschoeiing, welke zich tot ongeveer 20 cm boven wateroppervlak bevindt. Vanuit het huis gezien willen wij een verdiepte vlonder aan de linkerzijde van de achtertuin over een breedte van 6 m (dus op gelijk niveau met de huidige waterkant beschoeiing), deze vlonder moet ongeveer 2,5 meter diep worden, waarbij ongeveer 1 meter overhangend over het water. Dus op 1,5 meter van de waterkant zou er een beschoeiing moeten worden geslagen als achterwand van de vlonder. De trap naar de vlonder zal zich op de vlonder gaan bevinden. Over het restant van de breedte van de tuin, ca 3meter, willen we graag een verhoogde beschoeiing, zo dicht mogelijk tegen de huidige beschoeiing aan, zodat dit deel gelijk in hoogte wordt met de rest van de tuin) Aan alle delen die grenzen met het water moet er een hekwerk worden geplaatst, dit ivm kleine kinderen. Op de foto bijgevoegd een paar voorbeelden zoals wij het bedoelen, met als uitzondering dat wij de vlonder in de hoek willen en niet in het midden van de tuin, en dus er maar aan 1 kant een verhoogde beschoeiing aan de waterkant hoeft te worden geslagen.

Verhogen van beschoeiing en talud

Het betreft een nieuwbouwwoning aan water. Aan de waterkant bevind zich aan de voet van het talud een beschoeiing bestaande uit hardhouten palen met schotten circa 150 mm boven de waterlijn. Het talud loopt ongeveer 1:3 af naar waterkant. De gehele tuin is 12 meter breed. 8,5 meter graag ophogen door het aanbrengen van verankerde beschoeiing op de bestaande beschoeiing en het verhogen hiervan met zand. 3,5 meter verlagen en aanbrengen van een vlonder met een trap. De nieuwbouwwoning wordt in mei 2018 opgeleverd.

Beschoeiing plaatsen, tuin ophogen en meer

Plaatsen van beschoeiing en ophogen van de tuin, leggen van kunstgras (30 tot 40 m2) leggen van terras (80 m2), plaatsen schutting (circa 15 meter), aanleggen voortuin (bestrating), plaatsen trampoline (in ground) en eventueel advies beplanting. Er dient wat grond afgegraven te worden. Betreft een tuin van een nieuwbouwwoning.

Tuin volledig renoveren

Gras, pad om het huis , 2 parkeerplaatsen, beschoeiing ophogen tot recht. Terras van 60 m2 rechts van het huis . Ongeveer 80 m3 prut voor ophogen

Achtertuin opnieuw bestraten en inrichten

Achtertuin: Bestrating van 8 meter bij 6 meter opnieuw leggen. Graag ook een stukje ophogen. Talud maken waar nu beschoeiing is. De ruimte ligt aan een sloot. Geen achterom.

Beschoeiing vervangen

Oude bielzenbeschoeiing vervangen. 5 meter breed, 1 meter hoog. Aan de slootkant. Het ophogen van gedeelte achtertuin. Aan de overkant staat een rij huizen met een poort, dus niet zo makkelijk bereikbaar. Graag een gratis totaalbedrag.