Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ontwerp maken voor onderhoudsarme tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ontwerp maken voor onderhoudsarme tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ontwerp maken voor onderhoudsarme tuin

Ontwerp maken voor onderhoudsarme tuin

We willen graag een ontwerp van een onderhoudsarme tuin. In november 2017 wordt er begonnnen met een stuk aan te bouwen aan ons huis. We kunnen als het af is niet meer via de garage de achtertuin bereiken

Achtertuin opnieuw aanleggen

Ik ben zelf binnenhuisarchitect en heb een nieuw tuinontwerp gemaakt voor onze achtertuin van 555 x 593 cm. We willen de achtertuin opnieuw laten aanleggen en er is ook wat werk te doen in de voortuin. We willen een afspraak maken om het ontwerp te bespreken en de tuin te laten beoordelen. We staan open voor uw advies. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een offerte.

Tuin ontwerpen en aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning de tuin van 45 m² al laten afgraven door een bedrijf dat bij de buren aan de slag was. We willen nu zand laten aanbrengen en aarde en een tuinontwerp laten maken. We willen een afspraak maken om de sfeer hier even te bekijken en onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte voor zowel het maken van het ontwerp als de aanleg van de tuin.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Wij hebben een tussenwoning gekocht en zijn net verhuisd. Er is daar een achtertuin van 5 x 8 meter met een carport en een schuur. Er is nu een terras en veel groen en gras. Wij willen graag een ontwerp voor de tuin laten maken en dat laten uitvoeren. We willen meer ruimte op het terras en grotere tegels. In een hoek van de tuin willen wij een rechthoekige trampoline laten ingraven. We willen verder wat groene hoekjes. U heeft veel vrijheid bij het ontwerp. Gebruik van innovatieve materialen wordt gewaardeerd. We maken graag een afspraak zodat u een indruk krijgt van de tuin. Ook kunt u foto's zien op Funda.

Achtertuinen bij nieuwbouwwoningen aanleggen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen samen met 2 buren de achtertuinen laten aanleggen. Die tuinen zijn ongeveer 5.10 x 10 meter groot. Het belangrijkste is om er schuttingen te laten plaatsen. Verder willen we er bestrating en gras en eventueel ook een ontwerp laten maken. We willen de klus graag in oktober laten starten of zo mogelijk eerder als u tijd heeft. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en ontvang ook uw prijsindicatie.

Tuin renoveren volgens aanwezig ontwerp

Wij willen de tuin bij onze twee-onder-een-kapwoning graag laten renoveren. Er is hier al een ontwerptekening op schaal voor gemaakt met daarin de exacte maten. Er moet een terras van 25 m² worden bestraat, een pad van 1 x 15 meter en een terras van 20 m². Verder willen we een vijver laten aanleggen van 5 x 3 x 1,5 meter, gemetseld met binnenzak en lavafilter. Ook moet er gras en beplanting worden geplaatst, volgens het ontwerp. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw aanbieding. We willen hiermee op korte termijn laten starten.

Tuin volgens een tuinontwerp laten aanleggen

Wij willen een nieuw ontwerp voor onze binnenplaats maken. Wij willen het wat gezelliger en mooier maken voor het oog. Kunt u een berekening maken tegen rendabele kosten?

Tuin renoveren

Wij zijn ons aan het oriënteren op het renoveren van onze tuin van 119 m². We hebben nog geen ontwerp, maar willen in elk geval de tuin laten leeghalen, een deel laten betegelen en wellicht een stukje gras laten leggen. Ook willen we graag een tuinhuisje van 2,5 x 2,5 meter met daaraan een overkapping van ongeveer 4 m². We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ons te laten adviseren. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een offerte. Het tuinhuisje zullen wij vermoedelijk zelf kopen.

Kindvriendelijke tuin ontwerpen en aanleggen

Wij wonen in een nieuwbouwwoning waar de achtertuin van ongeveer 40 m² geheel betegeld is. In de tuin staat een stenen schuur. Er staan vanuit de bouw schuttingen met klimop. We hebben een dochter van 10 maanden oud en willen graag een tuinontwerp laten maken voor een kindvriendelijke tuin waar het voor ons als ouders ook goed toeven is. We hebben veel wensen, maar de ruimte is beperkt. We denken aan een loungebank met tafeltje, een overkapping voor de BBQ, een stukje gras, andere schuttingen, een kleine trampoline in de grond, misschien een schommel of speelhuisje en krijtbord aan de schutting of schuur. We willen graag in gesprek met hoveniers die het leuk vinden om te ontwerpen. Als het ontwerp ons bevalt, ontvangen we graag een offerte. De steekwoorden zijn: onderhoudsvrij, kindvriendelijk en sfeervol. De openslaande tuindeuren willen we eventueel vervangen door schuifdeuren, zodat er meer ruimte in de tuin kan worden benut. We horen graag wie er op korte termijn tijd heeft om voor ons een ontwerp te maken en wat de kosten zijn.

Japanse tuin opknappen

Ik ben 3 jaar geleden komen wonen in een woning waar een tuin bij is die in Japanse stijl is ontworpen. Ik wil daar nu wat esdoorns laten terugsnoeien en eventueel een deel van de tuin opnieuw laten inrichten. Er is een houten terras van 42 m² en een houten toegangspad van 6 m². Ik wil die beide laten vervangen en denk daarbij aan het plaatsen van tegels van 30 x 20 cm. Ik wil overleggen met de hovenier of dit wel bij het ontwerp past en sta open voor betere ideeën. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten bekijken en ontvang daarna graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius