Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ontwerp maken voor onderhoudsarme tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ontwerp maken voor onderhoudsarme tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ontwerp maken voor onderhoudsarme tuin

Achtertuin leeghalen en renoveren

Ik wil de achtertuin van ongeveer 40 m2 afgraven, stronk van een conifeer (1 meter hoog) verwijderen, oude grindtegels afvoeren en vullen met geel zand, afvlakken voor een terras, regenwaterafvoer met zinkput maken, terrastegels leggen, en enkele borders van stapelblokken met zwarte grond en 2 palmbomen (1,5 meter) plaatsen. Alleen het zware werk dus. Beplanting borders/potten en andere inrichting doe ik zelf. Ik heb zelf een ontwerp gemaakt.

Tuin aanleggen

Graag laten wij een ontwerp maken en aanleggen voor de achtertuin bij onze nieuwbouwwoning. De tuin is 5.80 meter breed en 7.50 meter lang. De tuin is al afgegraven en er is al zand gestort en schuttingen geplaatst. Er zal een deel betegeld moeten worden, beplanting geplaatst, elektra aangelegd en een stukje kunstgras gelegd. De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar.

Tuin opnieuw inrichten

Ik wil graag een nieuw ontwerp laten maken van de tuin. Waarbij in ieder geval de bomen verwijderd worden (Apenboom 12 meter, grote berk 5 meter, eik 12 meter en 2 kleine boompjes van ongeveer 2 meter hoog). Verder wil ik een groot grasveld aanleggen van 12 meter x 4.5 meter. En het terras opnieuw gelegd te worden.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Wij willen onze achtertuin van 5,5 x 11 meter graag helemaal opnieuw laten aanleggen. We zoeken een hovenier die voor ons een ontwerp kan maken naar onze wensen. We willen de tuin laten leeghalen, een schuur laten plaatsen en bestrating laten aanleggen. De tuin is goed bereikbaar aan de achterzijde. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte. We hebben geen haast met de klus, maar wie er tijd heeft mag wel op korte termijn starten.

Ontwerp maken voor onderhoudsarme tuin

We willen graag een ontwerp van een onderhoudsarme tuin. In november 2017 wordt er begonnnen met een stuk aan te bouwen aan ons huis. We kunnen als het af is niet meer via de garage de achtertuin bereiken

Achtertuin opnieuw aanleggen

Ik ben zelf binnenhuisarchitect en heb een nieuw tuinontwerp gemaakt voor onze achtertuin van 555 x 593 cm. We willen de achtertuin opnieuw laten aanleggen en er is ook wat werk te doen in de voortuin. We willen een afspraak maken om het ontwerp te bespreken en de tuin te laten beoordelen. We staan open voor uw advies. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een offerte.

Tuin ontwerpen en aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning de tuin van 45 m² al laten afgraven door een bedrijf dat bij de buren aan de slag was. We willen nu zand laten aanbrengen en aarde en een tuinontwerp laten maken. We willen een afspraak maken om de sfeer hier even te bekijken en onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte voor zowel het maken van het ontwerp als de aanleg van de tuin.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Wij hebben een tussenwoning gekocht en zijn net verhuisd. Er is daar een achtertuin van 5 x 8 meter met een carport en een schuur. Er is nu een terras en veel groen en gras. Wij willen graag een ontwerp voor de tuin laten maken en dat laten uitvoeren. We willen meer ruimte op het terras en grotere tegels. In een hoek van de tuin willen wij een rechthoekige trampoline laten ingraven. We willen verder wat groene hoekjes. U heeft veel vrijheid bij het ontwerp. Gebruik van innovatieve materialen wordt gewaardeerd. We maken graag een afspraak zodat u een indruk krijgt van de tuin. Ook kunt u foto's zien op Funda.

Achtertuinen bij nieuwbouwwoningen aanleggen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen samen met 2 buren de achtertuinen laten aanleggen. Die tuinen zijn ongeveer 5.10 x 10 meter groot. Het belangrijkste is om er schuttingen te laten plaatsen. Verder willen we er bestrating en gras en eventueel ook een ontwerp laten maken. We willen de klus graag in oktober laten starten of zo mogelijk eerder als u tijd heeft. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en ontvang ook uw prijsindicatie.

Tuin renoveren volgens aanwezig ontwerp

Wij willen de tuin bij onze twee-onder-een-kapwoning graag laten renoveren. Er is hier al een ontwerptekening op schaal voor gemaakt met daarin de exacte maten. Er moet een terras van 25 m² worden bestraat, een pad van 1 x 15 meter en een terras van 20 m². Verder willen we een vijver laten aanleggen van 5 x 3 x 1,5 meter, gemetseld met binnenzak en lavafilter. Ook moet er gras en beplanting worden geplaatst, volgens het ontwerp. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw aanbieding. We willen hiermee op korte termijn laten starten.