Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onkruid planten en heg weghalen plus schutting plaatsen en bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onkruid planten en heg weghalen plus schutting plaatsen en bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onkruid planten en heg weghalen plus schutting plaatsen en bestraten

Vast halfjaarlijks onderhoud aan achtertuin

Ik wil graag twee keer per jaar onderhoud aan mijn achtertuin (16 meter diep x 4,80 meter breed). Gras, onkruid, snoeien, evt. plantjes planten, terras onkruid vrij maken etc. Er is geen achterom.

Tuin opnieuw aanleggen

Wij willen graag een verwilderde volkstuin laten renoveren. Er zijn paden met stenen en een aantal heggen die overwoekerd zijn met planten en onkruid. In de plaats willen we plat gras en kleine padjes en ervoor zorgen dat de buitenste hekken meer planten hebben voor de privacy. Oppervlakte is ongeveer 175 m2

Tuinonderhoud

Graag de tuin weer opknappen door planten , onkruid weg te halen. Het gaat om een tuin van ongeveer 15/20 m2. Ik hoor graag wat de prijs hiervoor is. Dank

Tuinonderhoud in de voor- achtertuin uitvoeren

De voortuin en achtertuin mogen worden onderhouden. Onkruid verwijderen tussen o.a. tegels en snoeien van heg/planten in de voortuin. Achtertuin onkruid tussen tegels verwijderen en gras maaien (klein stukje gras). De oprit moet ook worden ontdaan van onkruid tussen de tegels. In het algemeen bladeren opvegen. Totale oppervlak van alles schat ik op zo'n 200 m2. Graag iemand langs laten komen om een exact kostenplaatje te maken.

Eenmalig onderhoud tuin in Vlissingen

Door uitval van degene die mijn tuin onderhield is die het afgelopen jaar wat verwaarloosd. Ik ben nu op zoek naar iemand die voor een redelijk bedrag het onkruid wil verwijderen en de overwoekerde planten en klimop op de schutting wil aanpakken, en eventueel niets aan de tegels kan doen, mochten die erg zijn weggezakt. Het betreft een tuin van zo'n 10 bij 5 meter, voornamelijk tegels met enkele plantenbakken. Eerste contact gelieve alleen via e-mail.

Tuin aanleggen

Tuin is ongeveer 30 vierkante meter Wat er gedaan moet worden: • de helft bestaat uit gras/onkruid en de andere helft uit tegels De helft met gras/onkruid moet worden verlaagd want die staat hoger dan de helft met tegels. •Dan moeten de tegels verwijderd worden en weggegooid worden •Dan zou ik graag willen dat 90% van de tuin betegeld word de overige 10% zijn de hoeken van de tuin daar zou ik aarde willen laten voor als we er bloemen in willen planten.

Tuin afgraven en bestraten

Ik wil mijn tuin laten afgraven, ophogen met geel zand en mogelijk ook bestraten. Het gaat om een stuk met planten en onkruid dat afgegraven moet worden. 20 cm diep afgraven met behoud van twee cipressen. Vervolgens vullen met geel zand. Het gaat om ongeveer 21 m2. Graag ontvang ik twee offertes, een waar bestrating meegenomen is, met apart vermelde materiaalkosten als dat mogelijk is, en een andere offerte zonder de bestrating.

Tuin compleet renoveren

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het geheel opnieuw aanleggen (leeghalen) van onze achtertuin. Onze achtertuin is 12 meter diep (aansluitend een steiger en een sloot) en 8.60 meter breed. Binnen deze afmetingen staat een serre van 2,5 meter diep en 5.44 meter breed. Wij willen nu een onderhoudsvriendelijke tuin. Bijgaand een tekening hoe we de tuin in gedachten hebben. Toelichting tekening: omdat de tuin 8.60 mtr. breed is zijn wij uitgegaan van een tegel van 50 x 50 + voeg ( Chinees hardsteen). In het midden 4 dakplaten met daaronder Ilex buxus in vierkant (1 x 1 m.) Een aan beide zijde 2 verhoogde bakken voor de planten (500 x 100 x 30 cm). De rest helemaal dicht betegeld, uiteraard blijvend onkruid vrij. Bijvoorbeeld 72 M2 Chinees hartsteen zoals https://www.slimbestraten.nl/natuursteen-tuintegels/chinees-hardsteen/gezoet-getrommelde-randafwerking/chinees-hardsteen-gezoet-met-getrommelde-rand-2/ En voor de borders 2 lagen https://www.slimbestraten.nl/aanvullende-producten/stapelblokken/lineablock-antraciet-strak-lin0312512545-5326/ Huidige tuin is voor +/- 30 m2 bestraat en +/- 30 m2 beplanting en de rest is grind. Er staan 2 compacte catalpa's die natuurlijk verwijderd moeten worden. De tuin is door garage te bereiken deur = 90 cm. Graag op de offerte ook afvoer kosten vermelden. Is het mogelijk om alle onderdelen, materiaal kosten apart te specificeren?

Onkruid, planten en heg weghalen plus schutting plaatsen en eventueel bestraten

Ik heb een grote groene heg aan de achterkant en een klein stukje aan de zijkant (8 meter). Die wil ik graag weg hebben en direct laten afvoeren. Dan wil ik aan de achterkant een schutting plaatsen (8 meter in totaal). Daarbij wil ik ook graag planten weghalen en afvoeren, het gaat om een stuk van ongeveer 10 meter bij 3 meter. En misschien zoveel mogelijk laten bestraten. De tuin is ongeveer 18 meter lang. Maar ik wil graag weten wat het allemaal gaat kosten. En is de offerte vrijblijvend.

Tuin onderhoud

Graag willen wij onze tuin laten onderhouden. * Coniferen heg snoeien * Onkruid trekken in 6 grote plantenbakken en grind. * Plus planten snoeien in de 6 plantenbakken : lavendel , hortensia’s ,vijgenboom en 1 grote ronde en rondom fontein. * Afmetingen 12 meter breed en 20 meter lang

Partners

Partners van Casius