Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een onderhoudsvrije tuin aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen inclusief nieuwe schuttingen en een nieuwe poort. Daarnaast opnieuw bestraten.

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil graag de achtertuin opknappen. Momenteel groeit er heel veel onkruid langs de tegels heen. De tuin bestaat voor een groot deel uit kleine tegeltjes. Ik wil daarvan graag grote tegels maken, en ik het midden een stuk gras links en rechts en een pad in het midden. Ik heb een foto erbij gedaan om ongeveer aan te geven wat ik wil. De tuin is ongeveer 50m2

Onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag onze voortuin laten doen. 25m2 ongeveer. Wij willen daar een vaste bank / zitje in. Bestrating en eventueel vlonders. Bloembakken achter bankje. En iets tegen de muur. Wij zitten altijd voor omdat wij daar de hele dag zon hebben. Het is nu een sombere donkere tuin. Wij hebben geen “groene” vingers.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag een geheel nieuwe tuin aanleggen bij een nieuwbouwhuis. De tuin is 5x10m en er staat al een berging in van 2x3m. Wij willen graag veel gras, een terras (van steen of van hout) een overkapping voor een eettafel en evt een stukje groen van planten.

Onderhoudsvrije tuin realiseren

Wij willen graag bij onze nieuwbouw woning een nieuwe onderhoudsvrije tuin aan laten leggen met alleen maar tegels. Met name grote tegels. Rondom een wat donkerdere lijst. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een omliggende tuin van ongeveer 80 vierkante meter voor, zij en achtertuin met schone zand.

Laten aanleggen van een onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van 60 m2 dat onderhoudsvrij is.(Nieuwbouw)

Onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin

Ik wil graag een onderhoudsvrije tuin laten aanmaken waarbij ik meer privacy krijg. Tuin moet worden leeggemaakt, opgehoogd en verder alleen betegelen en een schutting. Indien mogelijk huidige schutting laten staan met waarbij een deur ingemaakt wordt

Onderhoudsvrije tuin en schutting

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten bestraten. gaat om de achtertuin van 20 m2, deze is te bereiken via een achterom. De huidige bestrating moet er eerst worden uitgehaald, dan moet er nieuwe tegels in komen en ook waarschijnlijk met zand worden geëgaliseerd. Daarnaast graag een nieuwe schutting plaatsen twee zijkanten van 2 keer 3 meter inclusief een tuinhek.

Tuinaanleg

Wij wilen graag een onderhoudsvrije tuin van 224 m2 rondom een hoekhuis laten aanleggen. Het betreft een nieuwbouwwoning en er is dus nog geen sprake van een aangelegde tuin. Er is al een ontwerp voor de nieuwe tuin.

Onderhoudsvrije schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn tuin kan voorzien van nieuwe schuttingen. De afmetingen tuin u-vorm. zijn: 7 meter. 10.20 meter. 3.5 meter + poortje van 1.5 meter. 23 planken, hout beton, puntkop betonpaal. Graag zouden wij verschillende offertes willen hebben op basis van de verschillende soorten hout die jullie aanbieden. Daarnaast zouden we voor het geven van akkoord graag willen dat er iemand van te voren langskomt en de tuin ook zelf opmeet en ons kan vertellen of de tuin werkbaar is in de huidige staat. De oude schutting verwijderen wij zelf.

Partners

Partners van Casius