Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Omheining maken voor de katten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: omheining maken voor de katten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: omheining maken voor de katten

Tuin leeghalen en afvoeren

We willen van wat er nu is een echte tuin maken, maar daarvoor moet eerst de tuin leeg en afgevoerd worden en eventueel een tuinontwerp worden gemaakt. De tuin zal ongeveer 30 m2 worden. Het gaat dus vooral om het leeghalen en de omheining van de hond.

Omheining van terras verzorgen op uitbouw

Ik wil graag een terras maken op de uitbouw van 5,70 x 3,70 meter. De uitbouw is begin januari gerealiseerd. Ik zoek een specialist die met terras planken van Douglas de omheining kan verzorgen. Betreft leveren en plaatsen medio maart/april.

Omheining maken voor de katten

We gaan in Almere wonen en in de achtertuin willen we een oplossing voor onze katten. We willen dat ze niet uit de tuin kunnen ontsnappen. Weet u hier oplossingen voor? Wat zijn de opties?

Omheining om de tuin laten maken

Ik heb een herstel offerte laten maken voor de verzekering, maar nu krijg ik de persoon niet meer te pakken. Kunt u mij helpen want de schade die ik heb is goed gekeurd. Maar wordt pas uitgekeerd als deze hersteld is. Ik hoor graag van u. Het is een bedrag van 2846 euro.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen met (afsluitbare) poort, dit eigenlijk om een fietsberging te creëren. Een afdak is al aanwezig, alleen geen omheining. Omdat het een open afdak is maken mensen hier gebruik van, terwijl dit niet hun bezit is (zie foto van het afdak). De afmeting is 290 x 180 x 180 (lxbxh). Materialen in overleg. Goed bereikbaar.

Tuinomheining van tuingaas maken

Het tuintje van mijn huurwoning heeft een omheining nodig van groen tuingaas van 60 cm hoog en 12 meter lang met hekje, zodat mijn hondje niet wegloopt. De materialen moet ik nog bestellen. Ik kan een rol van 20 meter bestellen. Hoeveel palen moet ik hiervoor bestellen? En het hekje bestel ik ook bij Gamma.

Boomstronk verwijderen

Wij zouden graag een boomstronk uit de tuin laten verwijderen. De stronk heeft een diameter van 29 cm en staat in een hoek van onze tuin, nabij de omheining. Ik kan er een foto van mailen. De poort van onze tuin is 100 cm breed en de brandgang waarin eventuele machines een draai zouden moeten maken is 115 cm breed. Ik hoor graag wat uw mogelijkheden en de kosten zijn.

Omheining met toegangspoort bij vakantiehuis maken

Wij hebben een huis op een vakantiepark, waar wij graag een hek van maximaal 1 meter hoog en ongeveer 16 meter lang willen laten plaatsen. Wij willen graag een onderhoudsvriendelijk materiaal en willen daarover graag uw advies. Het hek moet aan de voorkant worden geplaatst en een toegangspoort krijgen. Er staat daar nog geen hek. Wij horen graag van u.

Omheining plaatsen en gedeelte bestraten

Wij ontvangen graag een offerte voor het bestraten van een gedeelte (30 m2) van de tuin en het maken van een omheining middels een schutting of met struiken. De tuin moet ook opgehoogd worden met zand en moet bestraat worden met grindtegels.

Kattenren maken in de tuin

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het maken van een omheining van mijn tuin i.v.m. de kat die ik graag in de tuin wil houden. Ik zit te denken aan een soort van prieel vorm van houten palen met gaas bedekt. Ik heb een foto beschikbaar van wat ik wil. Aantal meters weet ik niet precies. Graag offerte inclusief materiaal.