Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Omgewaaide schuttingdelen herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: omgewaaide schuttingdelen herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: omgewaaide schuttingdelen herstellen

Herstellen van een omgewaaide schutting

In verband met een omgewaaide schutting in de tuin is een reparatie noodzakelijk. De schutting bestaat uit 3 schuttingdelen, waarvan 1 schuttingdeel is losgekomen, waarbij ook 2 planken losgeraakt zijn. Wij ontvangen graag een offerte voor het herstelbedrag inclusief benodigde materialen. Wij moeten deze offerte ook indienen bij onze woonverzekering.

Omgewaaide schutting repareren

De schutting is gedeeltelijk (3 van de 8 houten schutting) omgewaaid/afgebroken door de (januari) storm. De tuin is 9 meter lang, schutting komt aan 1 zijde, zonder poort. Alle schuttingdelen moeten vervangen worden dus het gaat om 8 schermen met palen. De klus zelf heeft geen spoed, een spoedige prijsopgave zou wel fijn zijn.

Omgewaaide schutting repareren/vervangen

Ik heb een tuin van 4,5 x 12 meter en nu is er aan 1 kant de hek omgewaaid en gebroken en mijn tuindeur geheel gebroken, ook zijn er van de 7 palen 4 doormidden die vervangen moeten worden. Ik wil 7 schuttingdelen van 180 bij 180 vervangen, 1 deurdeel van 90 bij 180 vervangen en 4 palen van normale lengte hebben. Vervolgens wil ik alle palen in beton gegoten hebben en zou hier een prijsindicatie voor willen.

Omgewaaide schutting na een hevige storm herstellen

Door hevige storm zijn er een aantal schuttingdelen omgewaaid. Er zouden 3 nieuwe schuttingdelen geplaatst moeten worden van 180 bij 180 cm. Plus een paal van standaard maat aan de andere kant vervangen worden. Deze is afgebroken.

Schutting met betonpalen monteren

Ik wil een nieuwe schutting, bestaande uit houten palen 6 schuttingdelen laten plaatsen. Ik zou graag willen dat de vakman de schutting aanschaft en de oude omgewaaide schutting afvoert.

Omgewaaide schuttingdelen herstellen

Door de storm van 3 januari j.l. is onze schutting omgewaaid, drie palen zijn compleet afgebroken en moeten uitgegraven en vervangen worden, de rekken met hedera zijn nog intact. Het gaat alleen het vervangen van de palen.

Omgewaaide schutting herstellen

Mijn schuttingen zijn omgewaaid. Daarom wil ik graag nieuwe schuttingen laten plaatsen. Het gaat om 10 schuttingdelen van 180 bij 180 cm. Ik heb een achterom. Het gaat om hardhouten schuttingen.

Omgewaaide schuttingpanelen vervangen

Mijn schutting is vandaag omgewaaid. De buren weigeren mee te betalen aan een nieuwe schutting en ik moet dit als alleenstaand moeder oplossen. Daar de verhouding met deze buren nogal slecht is moet hier binnen korte tijd een nieuwe schutting komen die betaalbaar is. Tevens moet de oude schutting worden afgevoerd. Vier palen en drie schuttingdelen. De oude palen zijn in beton gezet. Dat moet eruit gehaald worden. Het zal deels door de verzekering betaald worden.

Omgewaaide schutting laten herstellen

Onze schutting is omgewaaid. Nu willen wij graag een schutting laten plaatsen met betonnen palen. De elementen waren 1.20 meter hoog en het waren er 7,5 ( schuttingdelen). Van 1.80 meter breed. Er zat ook nog een hoge bij maar deze zit nog goed verankerd aan de muur. Hier boven moest ik een artikel aanklikken om verder te gaan maar wij willen graag eerst even nog overleggen met jullie. Wij horen graag van u.

Omgewaaide schutting vervangen

Betreft 4 houten schuttingdelen, inclusief palen. Houten palen zijn door de storm omgewaaid en niet meer bruikbaar. Palen zaten gegoten in beton en zijn afgebroken. Zowel palen als schutting delen zijn niet meer bruikbaar en moeten vervangen worden.

Partners

Partners van Casius