Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Omgewaaide schuttingdelen herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: omgewaaide schuttingdelen herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: omgewaaide schuttingdelen herstellen

Omgewaaide schuttingdelen herstellen

Voor de verzekering heb ik een offerte nodig voor reparatie van de schutting door stormschade van jongstleden Woensdag 04-01. Hierbij is een deel van de schutting losgeslagen maar heeft ook andere deel een klap gehad. Betreft een 2-delige buitenschutting van hoekwoning.

Omgewaaide schutting deels vernieuwen

Door de storm van 3 januari is de schutting aan de poortkant omgewaaid. Het gaat om 1 schuttingdeel, waarschijnlijk vernieuwen van 2 schuttingdelen. De palen ( hardhout ) staan nog prima in de grond. Ook de poortdeur is in perfecte staat. Ik zoek een vakman die hier naar kan komen kijken en hier op korte termijn tijd voor heeft.

Omgewaaide schutting vervangen

Vanwege stormschade wil ik een omgewaaide schutting vervangen door een nieuwe houten schutting. Afmetingen: 1,80 meter hoog, 8 meter diep. De klus is inclusief het graven van gaten en het plaatsen van palen tussen de schuttingdelen. Ook is het nodig om het eerste schuttingdeel te bevestigen aan de buitenmuur (baksteen) van de berging bij de woning. Geen hang- of sluitwerk nodig, geen deuren/poorten in de schutting. Materialen heb ik niet, graag advies over houtsoort en kosten daarvan.

Nieuwe schutting plaatsen

Met de storm op 13 september is mijn schutting omgewaaid en niet meer te herstellen. Ik mag daarom van mijn verzekeringsmaatschappij een nieuwe schutting plaatsen. Het omgewaaide deel bestaat uit 9 schuttingdelen. Ik zou nu graag palen willen hebben met getimmerd hout ertussen. Ik wil graag hardhouten palen ertussen. De huidige poortdeur kan blijven waar hij is. Zou u een offerte kunnen maken?

Schutting vervangen na stormschade

Tijdens een hevige storm is onze huidige schutting grotendeels omgewaaid. We willen bij onze hoekwoning nu een hele nieuwe hout-met-beton schutting laten plaatsen van 2 meter hoog. Aan de voorzijde is de schutting 120 cm breed, haaks daarop staat een schutting van 17 meter lang met daarin een dubbele poort van in totaal 2 meter breed. Haaks hierop staat een schutting van 7,5 meter met daaraan grenzend een stuk van 5,5 meter breed. We willen de schuttingdelen van 19 planken, uitgevoerd in vuren of grenen. We hebben het omgewaaide deel al laten weghalen, het overige stuk van de schutting moet er nog uit. We laten de klus graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben deze ook nodig voor onze verzekeringsclaim.

Schutting repareren of nieuwe plaatsen

Wij willen onze omgewaaide schutting laten repareren, of indien verzekeraar het vergoedt, een nieuwe laten plaatsen. Bij reparatie gaat het om plaatsen nieuwe (liefst betonnen) palen en het opnieuw hangen van de schuttingdelen. Eventuele nieuwe schutting is in overleg. De schutting is in totaal 18 meter, er is 7 meter omgewaaid.

Schuttingen plaatsen

Ik wil graag twee schuttingen van 180 cm hoog laten plaatsen. Aan de zijkant van mijn tuin gaat het om een schutting van 6,95 meter en aan de voorkant om 5,50 meter. Wij zullen zelf aan één zijde de heg weghalen. Aan de andere zijde ligt er een oude omgewaaide schutting. Ik wil graag een schutting met houten palen en schuttingdelen met horizontale of verticale planken. Ik maak graag een afspraak om een en ander te bespreken en advies te ontvangen over de poortdeur, die misschien ook vervangen moet worden. Ik overweeg om de schutting zelf bij Gamma aan te schaffen maar er mag ook een aanbieding voor worden gedaan.

Plaatsing van schuttingdelen

Plaatsing van drie schuttingdelen met stevige palen, ter vervanging van een omgewaaide schutting aan de zijkant van de tuin. Begroeiing is nog aanwezig. Het is in een achtertuin die niet vrij toegankelijk is. Toegang via huis. We zijn op zoek naar een stevige, niet al te dure schutting.

Omgewaaide schutting herstellen

Onze schutting is na 2 jaar volledig omgewaaid. Wij zouden de schutting graag laten herstellen zoals het was, maar dan steviger als dat mogelijk is. Bijvoorbeeld door een paal in de grond er bij te zetten. Wij hebben 4 schuttingdelen, waarvan 2 met planken en 2 met een ijzeren rooster waar klimplanten tegenaan moeten groeien. Drie palen staan momenteel behoorlijk scheef en de schutting staat aan 1 kant niet meer vast aan de muur van het huis, omdat alle 3 de schroeven los zijn gekomen van de muur. De palen lijken ongedeerd, het ijzer van 1 van de palen is onder de grond afgebroken. De ijzers van de andere palen zijn mogelijk verbogen of in de, losse, aarde verplaatst door de wind.

Omgewaaide schutting repareren

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het herstellen van mijn schutting. Deze is met de storm omgewaaid. Het gaat om 3.5 schuttingdelen en de andere kant is helemaal omgewaaid.