Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Omgewaaide schutting deels vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: omgewaaide schutting deels vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: omgewaaide schutting deels vernieuwen

Schutting laten repareren

Bij storm omgewaaide tuinhek laten repareren. Totaal 5 hardhouten palen vernieuwen en plaatsen, hekdelen opnieuw monteren, verwijderen resten palen in de grond, nieuwe bevestiging van het hekwerk aan de palen. Is voor de verzekering dus moet btw bijstaan.

Plaatsen van een erfafscheiding

Plaatsen van een schutting/afscheiding. Afvoeren van de oude omgewaaide schutting. 12 meter schutting, tussen palen, wilgenrol en betongaas en klimop.

Omgewaaide schutting herstellen

Mijn schutting, die begroeid is met klimop is ten gevolge van de januaristorm over een lengte van circa 6 meter scheef gaan staan en diverse schuttingpalen zijn geknakt. Kunt u voor spoedig herstel bijdragen en ja welke kosten zijn daarmee gemoeid? Wellicht is het raadzaam eerst de schade op te nemen.

Reparatie van omgewaaide schutting

Ik wil graag mijn omgewaaide schutting laten repareren. Het betreft een schutting van 15 meter inclusief tussenbalken. De schutting is m.i. in goede staat. Daarom is de vraag naar een offerte voor reparatie en als dat niet mogelijk is, dan graag een offerte voor het vervangen van de schutting. Zie bijgevoegde foto's.

Omgewaaide schutting repareren/vervangen

Ik heb een tuin van 4,5 x 12 meter en nu is er aan 1 kant de hek omgewaaid en gebroken en mijn tuindeur geheel gebroken, ook zijn er van de 7 palen 4 doormidden die vervangen moeten worden. Ik wil 7 schuttingdelen van 180 bij 180 vervangen, 1 deurdeel van 90 bij 180 vervangen en 4 palen van normale lengte hebben. Vervolgens wil ik alle palen in beton gegoten hebben en zou hier een prijsindicatie voor willen.

Omgewaaide schuttingen repareren

De schutting is met de storm deels omgegaan (8 delen) en deze hebben we tijdelijk deels teruggezet. Echter de palen zijn deels kapot. Wij willen de houten palen vervangen door beton, wie kan dit en wanneer? Het gaat dus in totaal om een lengte van 16 meter. Het gaat om een hoekhuis en het gaat om de zijtuin.

Nieuwe tuinschermen laten plaatsen

Door de storm van 18 januari moeten 5 schermen van 1.80 cm breed geplaatst worden en een stukje scherm van 31,5 cm met palen ertussen. Het is een aaneengesloten schutting. Graag wil ik dit laten doen. Kan de bestaande omgewaaide schutting door jullie verwijderd worden?

Omgewaaide schutting na een hevige storm herstellen

Door hevige storm zijn er een aantal schuttingdelen omgewaaid. Er zouden 3 nieuwe schuttingdelen geplaatst moeten worden van 180 bij 180 cm. Plus een paal van standaard maat aan de andere kant vervangen worden. Deze is afgebroken.

Omgewaaide tuinschermen (her)plaatsen

Tussen de buren en mij is de schutting omgewaaid. Deze moet vervangen worden. De schutting delen (1.80 x 1.80 meter) bestaat uit twee schermen, 3 palen waarvan 1 paal door middel van twee beugels om de regenpijp heen aan het huis vastgemaakt moet worden. Twee andere palen moeten in de grond geplaatst worden. ( graag in beton). Graag verneem ik van u voor welke prijs u voor mij het een en ander zou willen plaatsen.

Omgewaaide schuttingen repareren

Ik wil mijn schutting graag laten repareren. Tijdens de storm van afgelopen januari omgewaaid. Schutting (ongeveer 6 meter lang) bestond uit gemetselde pilaren met hiertussen houten schotten en klimop. Materiaal door vakman zelf te regelen. Locatie is goed bereikbaar. Zie bijgevoegd foto van de situatie.

Partners

Partners van Casius