Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwtuin aan laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwtuin aan laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwtuin aan laten leggen

Tuin aanleggen

Zorgen dat de nieuwbouwtuin gereed is om aan te leggen (evt uitgraven, zand storten e.d. ), bestraten en stukje gras. Tuin is 6x7 meter met een schuur van 7m2. Tuin ligt op het westen.

Tuin aanleg voor en achter

Het betreft een nieuwbouwtuin met aan de voorzijde de aanleg van een oprit en tuinaanleg. Zijkanten graszoden leggen, achter zoals op afbeelding op uw website (tuinaanleg-offerte. Jpg). Terras, gras, wat boompjes en dan achterin de tuin weer terras. Het gaat om ongeveer 900 m2. We horen graag van u!

Nieuwbouwtuin aan laten leggen

We hebben een nieuwbouwtuin en willen graag een offerte opvragen voor de volgende delen, aub apart van elkaar als mogelijk. 1. Schutting plaatsen en hek. Materiaal hout/ beton met rotsmotief, hardhout of composiet. Lengte is 12,48 m2 met een tuinhuis in de hoek. 2. Tuingrond uitgraven, afvoeren en zand opvoeren. Oppervlakte is ongeveer 73 m2. 3. Reeds gekochte kunstgras aanleggen.

Nieuwbouwtuin aanleggen

Tuin ongeveer 36 m2 (totaal 55 m2) - bouwzand afgraven en wegvoeren - Nieuwe zand storten - afwatering (drainage) maken - tegels leggen - poortje maken Tuinhuisje met schroeffundering (reeds aanwezig) 5x2,5 m - afvoer van dakwater maken - fundering met wediplaten maken - vloertegels leggen

Nieuwbouwtuin afgraven en zand plaatsen

Onlangs is mijn nieuwbouwwoning gebouwd en ik heb de sleutel inmiddels ontvangen. Ik wil daar aan de achterzijde de tuin van 5 x 8 meter 20 cm diep laten uitgraven en er dan zand laten leggen. Er staan nog geen schuttingen. Ik ben op zoek naar bedrijven die hier de komende maand tijd voor hebben en ontvang graag uw offerte.

Drainage in de achtertuin aan laten leggen

Aangezien het grondwater niet goed wegloopt in onze nieuwbouwtuin (deels klei) willen we drainage aanleggen. Het betreft 2 strengels (kunststof) van 8 en 12 meter, deze koppelen (6 meter) en aansluiten op de regenwaterafvoer. Graag all in prijs inclusief graafwerkzaamheden. Bereikbaar via poort van 1.30 meter. Materiaal door vakman. Bij juiste prijs/kwaliteit verhouding is er nog een geïnteresseerde buur.

Nieuwbouwtuin aanleggen

Ik wil graag een nieuwbouw tuin laten realiseren. Grond afvoeren, egaliseren en tegels van 60 x 60 cm leggen. Eventueel met worteldoek.

Nieuwbouwtuin volledig aanleggen

Ik wil graag mijn volledig tuin laten aanleggen. Het betreft de tuin van een nieuwbouw woning in Gameren. De tuin is volledig leeg. Graag wil ik in mijn tuin een mooie lounge hoek met een overkapping. Alle ideeën zijn van harte welkom, zelf ben ik beetje inspiratieloos. Daarnaast wil ik mijn hele tuin mooi keramische stenen laten leggen. De tuin is ongeveer 7 meter breed en 35 meter lang. Ik wil graag ook mooie ideeën als het kan voor barbecue. Verder zou ik ook verlichtingen willen laten plaatsen voor mooie sfeer avonds. De voortuin wil ik ook graag aan laten leggen. De voortuin is 2 bij 3 meter ongeveer. Ik wil hier graag advies over. Ik wil graag een strakke uitstraling.

Tuin aanleg

Nieuwbouwtuin. 185m2 Tekening aanwezig Afgraven van de grond en aanbrengen zand en puin voor de oprit. Bestrating van 100 m2 leggen, bestaande uit waaltjes voor de paden en terras en dikformat voor de oprit, 1 terras van natuursteen. Metselen van 2 plantenbakken 12 m2. Beplanting voortuin en plantenbakken en langs paden. Lange smalle waterloop (8 meter) met waterval eindigend in spiegelvijver(tje). Aanleggen hemelwaterafvoer en aansluiten op regenpijp. Grondkabel (deels aanwezig) aanleggen voor verlichting en vijverpomp. Achterin de tuin over de gehele breedte komt een tuinhuis met veranda welke door ons zelf wordt geplaatst. Dit neemt zo'n 27 m2 in beslag. Maten van tuin bijgevoegd in tekening

Aanleggen van graszoden

Graag ontvang ik een offerte voor aanleggen van graszoden in een nieuwbouwtuin van 9 x 9 meter. Gehele stuk moet voorzien worden van graszoden. Betreft het leveren en leggen van graszoden.