Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwtuin afgraven ophogen en egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwtuin afgraven ophogen en egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwtuin afgraven ophogen en egaliseren

Tuin afgraven en deels bestraten

Wij hebben een nieuwbouwtuin van 5,40 meter bij ca 4 meter plus nog ca. 4m2. Wij willen graag ca. 19m2 afgegraven, opgehoogd en geëgaliseerd en bestraat hebben. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Nieuwbouwtuin afgraven en afvoeren

We hebben een nieuwbouw woning en we willen de zandgrond klaarmaken (afgraven, egaliseren en dergelijke) voor het aanleggen van de nieuwe tuin. De afmeting van de tuin betreft 45 m2. Inclusief mogelijk afvoeren.

Tuin afgraven, ophogen en egaliseren

Nieuwbouwtuin van circa 55m2 moet worden afgegraven, opgehoogd en geegaliseerd worden. Mogelijk ook plaatsen van stenen. Zijn benieuwd naar de kosten die jullie rekenen.

Nieuwbouwtuin afgraven en vullen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het afgraven van de tuin en het opvullen van de tuin met goede grond (en zand waar het pad komt). Tuin zal ongeveer 10 meter diep zijn en 5 meter breed. We denken aan een terras van 5 meter breed, 3 meter diep. Ook hebben we de vraag: hoe diep moet er afgegraven worden? Het huis wordt gebouwd in een gebied waar nu weiland is. Het zal dus ook nog ongeveer 30 centimeter verzakken binnen 5 jaar (Vianen).

Tuin afgraven en wit zand erin

Graag zou ik een indicatie willen hebben voor het afgraven van mijn tuin. De nieuwbouwtuin is 100 m2 groot. Het zwarte zand moet worden afgegraven en afgevoerd en wit zand gestort voor de bestrating. Separaat zou ik willen weten wat het bestraten kost, hiervoor heb ik nog geen tegel uitgezocht.

Nieuwbouwtuin afgraven en zand storten

Onze nieuwbouwtuin graag afgraven en zand storten zodat deze klaar is om betegeld te worden.

Tuin afgraven en weer ophogen

Wij willen graag onze nieuwbouwtuin, nog niets aan gedaan, 15 cm diep afgraven en het weer met nieuw zand ophogen. Het gaat om een rechthoekige tuin, alleen een tuinschuurtje aanwezig in de hoek, van 56 m2. Het zand om op te hogen zou dan 20 m2 geel zand, voor tegels, en 36 m2 tuinaarde, voor gras / beplanting, betreffen. De tuin is goed bereikbaar, 1 meter brede doorgang achterom. Kunnen jullie een offerte opstellen voor dit werk?

Nieuwbouwtuin afgraven

Graag ontvang ik een offerte voor het afgraven, afvoeren en ophogen van de nieuwbouw tuin van ongeveer 45 m2. Graag ook een offerte voor 30 m2 tegels in L vorm en 15 m2 gras. De tegels zijn al in het bezit.

Tuin afgraven, zand en tuinaarde storten

Wij zouden graag een offerte krijgen voor het afgraven van 15 cm aarde om vervolgens conform een tuinplan zand en liefst ook direct grond voor planten te storten. Als alleen zand mogelijk is, dan graag daarvoor een offerte. Het gaat om een nieuwbouwtuin die vooralsnog nog kaal is van 40 m2, zie foto. Het is verplicht een telefoonnummer in te vullen, maar ik ben overdag niet goed bereiken. Een e-mail heeft de voorkeur. De tuin is goed toegankelijk.

Nieuwbouwtuin aanleggen

Tuin ongeveer 36 m2 (totaal 55 m2) - bouwzand afgraven en wegvoeren - Nieuwe zand storten - afwatering (drainage) maken - tegels leggen - poortje maken Tuinhuisje met schroeffundering (reeds aanwezig) 5x2,5 m - afvoer van dakwater maken - fundering met wediplaten maken - vloertegels leggen