Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwtuin afgraven ophogen en egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwtuin afgraven ophogen en egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwtuin afgraven ophogen en egaliseren

Nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren

Voor onze nieuwbouw woning moet onze oprit. Steeg en voortuin gereed gemaakt worden voor bestrating en aanleg. Het gaat om: 40 m2 oprit 30 m2 tuin 10 m2 steeg

Nieuwbouwtuin aanleggen

Na het afgraven de tuin aanleggen inclusief drainage. Hebben al wel een beetje een idee hoe en wat. Tegels nog geen idee van, hebben hier uw hulp bij nodig.

Nieuwbouwtuin afgraven

Binnenkort wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wat kost het om een tuin van 67 vierkante meter, 20 cm af te graven voor het aanleggen van bestrating? En wat zijn eventueel de mogelijkheden qua prijzen voor het in één keer afgraven van alle 35 tuinen van dit nieuwbouwproject? De aannemer heeft toestemming gegeven om alle tuinen af te laten graven kort voor oplevering, zodat alles afgegraven is voordat men schuttingen gaat plaatsen. Op dat moment zijn de tuinen nog bereikbaar voor groot materieel. Na oplevering zijn ze enkel nog bereikbaar via de brandgangen. De klant wil graag eerst contact met de vakman om nog wat gedetailleerder op de klus in te gaan.

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwhuis

Dit najaar willen wij onze tuin gaan aanleggen. Wij hebben reeds een ontwerp gemaakt die wij graag willen laten uitwerken. Het gaat om, het afgraven van een nieuwbouwtuin en afvoeren van de grond. Hierna zal er zand, aarde en puin gestort moeten worden. Er zal een terras geplaatst moeten worden, looppaden, houten vlonders, een tuinhuisje, schuttingwerk en beplanting. Op dit moment is de tuin nog kaal, alleen bouwgrond. De tuin is 14.97 meter breed en 25.57 meter lang.

Nieuwbouwtuin afgraven en zand aanbrengen

Nieuwbouw woning afgraven en met zand vullen voor-, zij- en achterkant.

Nieuwbouwtuin afgraven en zand plaatsen

Onlangs is mijn nieuwbouwwoning gebouwd en ik heb de sleutel inmiddels ontvangen. Ik wil daar aan de achterzijde de tuin van 5 x 8 meter 20 cm diep laten uitgraven en er dan zand laten leggen. Er staan nog geen schuttingen. Ik ben op zoek naar bedrijven die hier de komende maand tijd voor hebben en ontvang graag uw offerte.

Nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en inrichten

Tuin afgraven Tuin ophogen Terras aanleggen, goedkope tegels Deel mooi kunstgras aanleggen Deel bestraten, goedkope tegels

Nieuwbouwtuin afgraven en aanleggen

Naar verwachting wordt onze nieuwbouwwoning op 15 november opgeleverd. Wij willen daar de tuin van 5 bij 8 meter graag laten afgraven. Daarna moet er zand worden geplaatst en bestrating. We willen in het midden van de bestrating een afstapje. Ook willen we er eventueel enkele plantvakken in. We ontvangen hiervoor graag uw advies over de materiaalkeuze en een prijsopgave.

Afgraven en ophogen van een nieuwbouwtuin

De klus betreft het afgraven en ophogen van een nieuwbouw tuin. Zie tuinontwerp. Eventueel kunnen de andere woningen van het blok ook meedingen (8 woningen). Perceel oppervlakte is ongeveer 280 m2. het huis is ongeveer 12 bij 5.50 meter. Alles is goed begaanbaar. Het zal ongeveer 30 cm afgegraven moeten worden.

Nieuwbouwtuin afgraven en opvullen met zand

Klant krijgt volgende week de sleutel van zijn nieuwbouwwoning. Klant wenst de voor- en achtertuin (ongeveer 70m2) 15 cm. afgegraven te hebben en op te laten vullen met zand. De voortuin is goed bereikbaar. De achtertuin is nu nog vrij bereikbaar. Gewenste uitvoering: half / eind oktober. Mogelijk zijn omliggende buren ook geïnteresseerd in het laten afgraven van de tuin.