Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Natuurvijver aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: natuurvijver aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: natuurvijver aanleggen

Natuurvijver aanleggen voor vissen

Het gaat om de aanleg van een natuurvijver van ongeveer 3 x 3.5 meter en minimaal 80 cm diep. Er moeten uiteindelijk vissen in kunnen leven. Het gaat om de aanleg, materialen en pompsysteem. Exclusief vissen en beplanting.

Natuurvijver aanleggen

Wij willen een natuurvijver laten aanleggen. Het gaat om een natuurvijver van ongeveer 250 m2. Kwaliteit van het grondwater is nog niet bekend. Het gaat om een nog te bouwen woning in Almere. Het huis wordt vermoedelijk over ongeveer een jaar opgeleverd.

Aanleg van boete tuin met natuurvijver

Wij zouden graag een woeste tuin / oerwoudtuin met inheemse beplanting en een natuurvijver laten aanleggen. De oppervlakte is 25 bij 8 meter. Wij hebben globaal een idee hoe het eruit zou moeten komen te zien echter ontvangen wij hier extra advies en informatie over.

Natuurvijver aanleggen

Ik wil de hele tuin laten aanpakken door een hovenier. Tuin bij een vrijstaande woning van ongeveer 1000 m2. Graag advies en/of ideeën en vervolgens uitvoering. Wij willen graag een weide van ongeveer 20 meter x 20 meter veranderen in een kleine natuurvijver met ligweide en bamboe/riet tuin. Het gaat ook om het leveren van de materialen en alles. Moet een enigszins onderhoudsvriendelijke tuin worden. Is nu ook veel bestrating en dat willen we ook wat verminderen.