Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Natuurlijke vijver aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: natuurlijke vijver aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: natuurlijke vijver aanleggen

Vijver aanleggen

Ik wil graag een offerte om een kleine, natuurlijke vijver van ongeveer 2 x 3 meter met een klein watervalletje en pomp aan te leggen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten zijn.

Put slaan voor natuurlijke drinkplaats biodiversiteit

Ik wil een vijver/ natuurlijke drinkplaats voor dieren van ongeveer 25 m3. Hiervoor moet een put geslagen worden.

Vijver aanleggen

Ik wil een vijver laten aanleggen met als diepste punt 130 cm. De vijver moet 750 bij 350 cm worden. Dit moet in een natuurlijke vorm. Het zand moet door de vakman worden afgevoerd. Daarnaast ook nog de tuin netjes maken. De tuin is ongeveer 1060 m2.

Natuurlijke vijver aanleggen

Komend jaar zou ik graag in de achtertuin een natuurlijk vijver willen laten aanleggen. De grote van de vijver zal ongeveer 20 bij 6 meter moeten worden inclusief een lavafilter. De aankleding van de vijver door middel van beplanting doe ik graag in overleg. De tuin is voor de vakman goed te bereiken.

Natuurlijke vijver schoonmaken

Ik ben op zoek naar iemand die mijn vijver kan schoonmaken. De vijver heeft een doorsnee van 15 meter. Eventueel moet het riet etc. worden afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Dijktuin inclusief veranda renoveren

Sinds augustus 2017 wonen wij aan een dijkwoning met een achtertuin van ongeveer 250 m2. (Ongeveer vrij uitzicht op weiland met vergezicht). De tuin willen wij graag aanpassen aan onze wensen onder meer door aanleg van licht doorlaatbare afsluitbare (in verband met wind) houten veranda, (ongeveer 7 x 4), een tuinkas, aanpassing grondkring en meer (tuin)grond in plaats van steen. Schuur oppervlakte is ongeveer 16 m2 reeds aanwezig, dichtgooien vijver ongeveer 5 m3. Ontwerp moet landelijk, niet strak met natuurlijke elementen zijn. Graag willen wij weten wat uw mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn van ontwerp/aanleg.

Vijver renoveren

Wij willen onze vijver laten renoveren, bij ons bedrijf in Klaaswaal. Het is een grote vijver met natuurlijke uitstraling. Er staan 2 fonteinen in de vijver maar door een geklapte leiding in de vijver werken deze niet meer. Het water is (denk ik) hierdoor van slechte kwaliteit. Hij moet denk ik echt uitgebaggerd worden. Er zitten nog vissen in de vijver. Vanaf de wegkant hebben we nog een stuk tuin met gras waarbij je wellicht makkelijker bij de vijver kan komen. Ik heb wat foto's toegevoegd. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het renoveren van de vijver en eventueel onderhoud.

Vijver renoveren

Bestaande betonnen vijver, 50 jaar oud, lekkage door omringende bomen, wil deze met folie laten afdekken plus natuurlijke rand. Ovaal vorming circa 3,5 x 10 m, diepte variërend van 20 cm, 80 cm 120 cm. Vijver is goed bereikbaar.

Betonnen vijvertje aanleggen

Ik zou graag een kleine vijver van beton met grind willen, diepte minimaal 70 cm met, althans gedeeltelijk, geleidelijk oplopende kanten. Het gaat om een natuurlijke vijver van 1.50 bij 1.10 meter. Een klein pompje voor de waterzuivering lijkt me goed, m'n vorige vijver was altijd dichtgegroeid met kroos.

Vijver renoveren

Wij laten graag de vijverfolie vervangen van een bestaande vijver van 8 X 4 X 0,8 meter. De vijverrand bestaat uit betonstenen van 30 x 15 cm. Er is begroeiing met waterlelies en natuurlijke waterplanten. Momenteel zitten er geen vissen in, maar wel salamanders. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.