Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meerpalen plaatsen vanaf het water? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meerpalen plaatsen vanaf het water. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meerpalen plaatsen vanaf het water

Plaatsen van meerpalen en/of kleine steiger

Ik wil een aanlegsteiger bouwen voor het huis, vergunning is in aanvraag. De steiger moet 5 tot 7 meter worden. Er moeten 2 meerpalen worden geplaatst, of hier een fundering voor nodig is durf ik niet te zeggen. Graag zou ik een offerte willen hebben voor het plaatsen van de meerpalen en voor het plaatsen van de stijger.

Meerpalen plaatsen vanaf het water

Ik wil graag 2 meerpalen in de Vecht bij Oud-Zuilen plaatsen voor mijn sloep (7,25 x 2,80). De sloep ligt aan 1 kant vast aan een steiger. Ik zal daarvoor een vergunning moeten aanvragen neem ik aan. Wat zijn ongeveer de kosten? Wat ik ook interessant vind is om te weten hoeveel het zou kosten als de vakman mij helpt met het verkrijgen van de vergunning.

Twee meerpalen plaatsen vanaf het water

Ik wil 3,5 meter vanaf mijn aanlegsteiger 2 meerpalen in het Oegstgeester kanaal laten plaatsen. Het is daar ong 2 meter diep. Het plaatsen zal vanaf het water moeten gebeuren. Graag prijs incl 2 meerpalen.

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Wij hebben bij ons vakantiehuisje bij RCN de Potten een steiger. De meerpaal is op 2 meter buiten de steiger geplaatst. We zijn een boot aan het kopen van 250 cm breed, dus moet de meerpaal een meter verplaatst worden.

Meerpalen laten plaatsen

Wij willen graag twee meerpalen laten plaatsen op 5.5 meter vanaf de wal. Er staan nu nog geen palen.

Plaatsen van meerpalen

Ik wil graag 22 meerpalen laten plaatsen in een klein meertje van 100 x 40 meter groot. Het meer is in het midden maximaal 3 meter diep. Ik schat zelf in dat voor 10 palen de diepte rond de 3 meter ligt en voor 12 palen 1.5-2 meter diepte. Niet alle palen zijn vanuit de kant te plaatsen. Het hoeven geen zware palen te zijn, deze zullen enkel gebruikt worden om kleine verkeersbordjes op te bevestigen. Graag een totaalprijs voor alle palen en plaatsing. Vanaf aanstaande vrijdag zal mijn mobiele nummer te komen vervallen, per 1 september zal ik een nieuw nummer krijgen maar deze is nog niet bekend. Daarom het vriendelijke verzoek om per e-mail contact op te nemen.

Meerpalen of kleine steiger plaatsen

Op de Kager plassen, tegenover de Kaagsocieteit ligt een kleine woonboot. Van deze woonboot zijn in ieder geval twee meerpalen bij de aanlegsteiger aan de zuidkant rot. Het water is op de plek van de palen 1 tot 1,5 meter diep. De locatie is alleen per boot te bereiken. Welke gegevens heeft u van mij nodig om een prijsopgaaf te kunnen maken voor het vervangen van de bovenzijde van de palen of de gehele palen?

Meerpalen plaatsen in de ringvaart

Het betreft plaatsing van 5 meerpalen in de ringvaart. Geen idee hoe lang de palen moeten zijn. U bent bekend met de aanvraag van de omgevingsvergunning bij de gemeente Haarlemmermeer en in staat een bouwtekening te maken. Graag een offerte met gespecificeerde bedragen voor 1. Plaatsing 2. Vergunningaanvraag 3. Bouwtekening.

Meerpalen en kleine steiger plaatsen in een ringvaart

Ik wil in een ringvaart graag drie meerpalen laten vervangen. Ik heb daar vergunning voor gekregen. Het water is daar 150 centimeter diep. De palen moeten 100 x 100 millimeter zijn, tussen 350 en 400 centimeter lang. Er moet op een later moment ook een steiger worden gebouwd van 300 x 200 centimeter.

Plaatsen van meerpalen en/of kleine steiger

Ik wil 3 meerpalen in de Ringvaart vervangen voor nieuwe meerpalen. Ook wil ik graag de prijs weten om een kleine stijger te bouwen met een afmeting van 1.5 x 2-3 meter op de meerpalen. Graag de prijzen apart vermelden.