Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkende vijver repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkende vijver repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkende vijver repareren

Lekkende vijver repareren

De vijver is lek, het loopt niet leeg maar blijft op een bepaald niveau staan.

Vijver met lekkage repareren

Ik heb een lekkende folievijver van 5x2 meter en 75 cm diep. Er is een hardstenen plaat in gevallen vanaf de rand. De vijver bevat een voedingsbodem met planten en enkele vissen. Ik ben op zoek naar een bedrijf wat de vijver leeg kan halen, folie vervangen en weer vullen met voedingsbodem en bestaande planten en vissen.

Lekkende vijver repareren

Graag offerte voor repareren van de lekkende vijver. Mijn vijver loopt grotendeels leeg en ik zou graag advies willen hebben wat hieraan te doen is.