Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkende vijver renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkende vijver renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkende vijver renoveren

Vijver folie vervangen

Ik wil mijn lekkende vijver (pvc folie) renoveren door nieuwe folie. Wij denken eraan om dat over het oude te plaatsen als dat mogelijk is. Vijver is 6 x 2 meter, diepte in plateaus tot maximaal 1.50. Op de randen liggen turfblokken (hoogveen). Die moeten ook vernieuwd worden. Vijverwater over te pompen en weer zoveel mogelijk te gebruiken als dat kan. Ik heb geen opslag plaats, maar mogelijk dat er een zwembadje geregeld kan worden? Als nieuw water beter is dan kan dat ook, maar het huidige water is van goede kwaliteit. Voor de nieuwe folie willen we graag meer advies over het verschil tussen rubber en tussen pvc en wat beter is voor onze situatie. Het liefst willen we geen lasnaden, maar als dat beter is of geen verschil dan kan dat ook. We hebben waterplanten nu in mandjes staan, die kunnen er zo uit. Graag offerte voor het aanbrengen van nieuw folie en apart ook het aanbrengen van de turfblokken. Bij uitvoering kan ik zelf helpen. Uitvoering graag zo snel mogelijk. Bijgaand 3 foto's van vijver.

Lekkende vijver herstellen

Ik zoek een hovenier die mijn oude vijver in de achtertuin kan renoveren. Het gaat om een vijver van 8 m2 die inmiddels al 2 jaar droog staat. Ik wil graag samen met de vakman bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het opknappen hiervan.

Lekkende vijver renoveren

Lekkende vijver renoveren. De vijver heeft een L-vorm. De langste zijde is circa 6 meter en korte zijde is 4 meter. Het diepste punt zal tegen de 2 meter aan liggen. Mogelijk ook aanpassingen maken voor de styling van de vijver.