Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lange schutting laten zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lange schutting laten zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lange schutting laten zetten

Lange schutting laten zetten

Het plaatsen van zes schermen in een lijn. Naast een vijver dus er is niet heel veel werkruimte. De vijver is circa 8 meter lang. Er kunnen planken op gelegd worden. We hebben er geen haast mee. Het mag in september of oktober uitgevoerd worden.

Schutting met poorten plaatsen

13 meter lange schutting plaatsen inclusief 2 stuks poorten. Betreft beton palen antraciet inclusief betonnen sluitstuk op de grond en Douglas houten schuttingen van 21 planken.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

In onze tuin dient de heg te worden verwijderd en afgevoerd en houten schuttingsdelen en palen geplaatst, inclusief een poort. De tuin is 14 meter lang en 4,5 meter breed en de schuttingen dienen aan 1 lange zijde en 1 korte zijde te komen dus in totaal ongeveer 18,5 meter. De achtertuin is goed bereikbaar.

Schutting laten plaatsen en oude afvoeren

Ik wil graag de achtertuin van mijn ouders opknappen. Het gaat om een nieuwe schutting, de lange zijde is 17 meter lang waar een poortdeur in moet van 1,30 meter. De achterkant is 6 meter. De rest hoeft niet, deze grenst aan de schuur van de buren. De lange zijde van de schutting grenst aan de poort. Ik zou ook graag de achterkant van de tuin egaal willen laten trekken, deze ligt nu iets hoger. Het hoeft hier niet betegeld te worden, enkel egaal getrokken door grond te verwijderen. Ik hoor graag wat de kosten van beide zijn. Qua schutting graag een indicatie van beide goedkoopste mogelijkheden. En de kosten van het egaal trekken apart als het kan, dan weet ik of ik dit er eventueel bij laat doen. De huidige schutting is steen. Wat zijn de kosten om deze te laten verwijderen en afvoeren?

Schutting met palen plaatsen

Ik wil 5 restanten van grondpalen uit de grond halen. Vervolgens 10 palen plaatsen met lange pen-paalhouder en cement, daarna 90 planken als schutting aanbrengen, daarna 1 poort met klein stukje planken plaatsen en als laatst 1 tuinhek plaatsen. De schutting die moet komen is 10 plus 1,5 centimeter

Omgewaaide schutting herstellen/vernieuwen

Mijn schutting is deels omgewaaid Voor de lange zijde heb ik 6 m en 50 centimeter nodig Daarnaast voor de korte zijde heb ik 1m en 20cm nodig

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Het gaat om een 26 meter lange schutting. Er zit 1 hoek in de schutting. Rechts staat de schutting tussen het huis en de schuur. Links staat de schutting tussen het huis en het einde van de tuin. Hier zit ook de hoek. In de achterzijde moet ook een poort komen. We willen een hout-beton combinatie. Wij zorgen er zelf voor dat de oude schutting eruit is.

Herstellen van stormschade aan de schutting

Mijn schutting is afgelopen donderdag met de storm omgewaaid , mijn tuin is 3 meter breed en 11 meter lang . Foto’s zijn van de lange zijde en er is 1 hek die ik gezamenlijk met de buren deel ook losgeraakt.

Schutting rechtzetten

Na de storm zijn er 10 tot 15 Hardhouten palen 60 x 60 x 270 mm van mijn 34 meter lange schutting gebroken. Deze dienen te worden vervangen en de schutting dient weer te worden rechtgezet. Mogelijk kan de verzekering hierin vergoeden.

Schutting repareren

Ik wil mijn schutting laten repareren. Lengte is 9 meter lang en 1.80 meter hoog, alle palen hebben een knik en zijn gebroken. 6 rijen hoog zijn alle planken kapot. Ook heb ik er een hoek in waar de poortdeur in zit van 1 meter breed en 180 hoog, die is ook gebroken. Er moet een nieuwe deur inkomen en nog een lange zijkant van 5 meter waar mijn auto tussen staat, ook die palen zijn gebroken. Ze zijn gebogen met een knik erin. Graag wil ik hier een offerte van hebben.