Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunstgras plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunstgras plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunstgras plaatsen

Tuin voorzien van kunstgras

Ik wil het oude gewone gras laten verwijderen en afvoeren, en ongeveer 20 m2 kunstgras plaatsen. Vierkant stuk dus makkelijk leggen.

Voor- en achtertuin ophogen

Wij willen onze voortuin, ongeveer 15 m2, en achtertuin, ongeveer 45 m2, ophogen. De oude tegels zullen voor beide kanten terug worden geplaatst. In zowel de voortuin als de achtertuin ligt een deel met siergrind, dit willen wij er uit hebben. Wij willen ook eventueel een stuk kunstgras in de achtertuin laten leggen. Tevens willen wij een nieuwe lage schutting laten plaatsen rondom de voortuin. Hiervoor ontvangen wij graag advies over de mogelijkheden en de kosten.

Gras vervangen door kunstgras

Ik zoek een hovenier voor het vervangen van mijn grasveld naar kunstgras. Het gaat om 7 bij 10 meter. De 2 boompjes en de parasol moeten blijven staan. Wellicht moet de tuin worden afgegraven en opgehoogd worden. Of misschien alleen het egaliseren van de aarde voor het plaatsen van het kunstgras.

Tuin aanleggen

Na brandschade moet de achtertuin opnieuw aangelegd worden. Gedeeltelijk zullen we dat ivm kosten zelf doen, maar het staat u vrij om voor meerdere delen tevens een offerte uit te brengen (handig dus alles los te specificeren). Prioriteiten qua uitbesteding zijn: 1) het bouwen van overkapping aan garage (zie maten tekening) 2) het verwijderen van klinkers en leggen van 60x60 cm betontegels (zie tekening) 3) Het plaatsen van schuttingen, afgewisseld met trellispanelen (zie tekening) De materialen voor tegels en beplanting zijn al geselecteerd, maar nog niet aangeschaft, dus ook hier staat het u vrij om een offerte op uit te brengen. (Schuttingen 180m antraciet composiet en 3 a 4 hedera hagen ivm groenwens gemeente; en aantal platanen in het middengedeelte en evt langs de zijkant). Ivm hoogte uitkering verzekering, zullen we als gezegd ook delen zelf doen, maar hoe meer we kunnen uitbesteden, hoe liever. Dus het plaatsen van de borders langs de lange schutting, het stukje groen (kunstgras) en opvullen met grind, mag ook in de offerte worden opgenomen.

Aanleggen van kunstgras

Ik wil in de achtertuin een stuk kunstgras laten aanleggen. Het gaat om het leveren en leggen hiervan. Er is een zandbed van 8 cm aanwezig, dit licht op een kleiondergrond. Het gaat om het aantrillen, uitvlakken, leveren en plaatsen egalisatiedoek en leveren en aanleg van het kunstgras. Voor maten zie foto. Het gaat om 8 m2.

Tuin renoveren

De tegels en de schuur in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik een schuur met overkapping realiseren van ongeveer 5 meter breed en 3 meter diep. In het midden van de tuin zal er een stuk van 2 bij 2 meter voorzien moeten worden van kunstgras. Daarnaast willen wij een vlonder van 2.50 bij 2 meter laten plaatsen en de rest van de tuin moet worden bestraat met tegels van 50 bij 50 cm. Ik heb zelf een tekening gemaakt van onze wensen.

Tuinaanleg nieuwbouw

De achtertuin bij een nieuwbouwwoning, die goed te bereiken is, wil ik graag aanpakken. De tuin is ongeveer 30 m2 groot en er zal een deel bestrating en een del kunstgras geplaatst moeten worden. Verder wil ik in de hoeken border zodat ik beplanting kan plaatsen. De tuin dient nog wel te worden geëgaliseerd.

Tuin uitgraven en kunstgras plaatsen

Wij willen graag de tuin uitgraven, af laten voeren en dan kunstgras plaatsen. De tuin is ongeveer 12m2 Het kunstgras is 4,6m x 4 meter.En de verdeeldoek ook. Er zitten 35 pennen bij. De lengte is ongeveer 455 x 355 met een schuine hoek.

Kunstgras in tuin laten leggen

Ons tuintje egaliseren en kunstgras aanschaffen en plaatsen. De tuin is ongeveer 20 m2.

Tuin bestraten, overkapping plaatsen, deels kunstgras

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: De afmetingen van de tuin zijn 13,5 x 5,25, met daarop als vast element een schuurtje van 3,4 x 2,5 x 2 meter (bxdxh) Aan dit schuurtje wil ik graag een overkapping met zo'n doek als dak, wat je open en dicht kunt schuiven, licht houten palen, antraciet doek Tegelen met een groot formaat tegel, ongeveer 40 x 60 cm, verspringend gelegd, in 'levend' grijs met donkergrijs 3 banen kunstgras van 2,5 x 2 meter Ik heb een schets als bijlage meegestuurd Ik zie dat ik maar 1 bestand bij kan voegen, maar kan u meer foto's sturen over de gewenste en huidige situatie, mocht dat nodig zijn. Ik hoor graag van u,