Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunstgras leveren en aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunstgras leveren en aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunstgras leveren en aanleggen

Kunstgras leveren en aanleggen

Ik wil graag een offerte voor 70 m2 kunstgras plaatsen geschikt voor kleine kindjes.

Kunstgras leveren en leggen

We willen graag een stuk van ongeveer 6 bij 6 meter of 6 bij 7 meter kunstgras laten leggen in onze tuin. Graag wilde we een offerte een complete offerte. Mag door het huis heen gebeuren.

Kunstgras leggen

Wij zijn voornemens ons grasveldje in de tuin te vervangen door kunstgras. Aangezien dit een tijdelijke woning in Gorinchem betreft willen wij hier niet al te veel aan uitgeven. De totale oppervlakte bedraagt 25 a 30 m2. Kunt u een indicatie geven van de kosten inclusief grondwerk, leveren van het gras en het plaatsen hiervan? Alvast bedankt voor uw reactie.

Tuin afgraven en zand leveren

Voortuintje afgraven en ophogen met zand t.b.v. bestrating en kunstgras. Afmetingen tuin 7,5 x 4,5 meter. Met de auto te bereiken. Goed bereikbaar. Grond ook afvoeren graag.

Kunstgras plaatsen

Graag laten wij circa 13 m2 kunstgras plaatsen, wij kunnen zelf het zand leveren. Het zand moet worden aangetrild en opsluitbanden geplaatst. Hierna dient het kunstgras gelegd te worden.

Gras vervangen door kunstgras

In de voortuin hebben wij 140 m2 gras liggen. Dit dient te worden verwijderd en de ondergrond klaargemaakt voor het kunstgras. Dit dient de vakman ook te leveren. De tuin is goed te bereiken.

Kunstgras leveren en leggen

Ik wil een offerte voor het leveren en leggen van 79 m2 kunstgras in de achtertuin. Ik heb een achterom.

Grasveldje vervangen door kunstgras

Ik wil kunstgras laten leggen in mijn tuin. Het is ongeveer 10 m², de afmetingen zijn 435 x 220 cm. Het huidige grasveldje moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik laat graag een goede kwaliteit kunstgras leveren. Er wordt wel eens op gespeeld maar niet intensief. Ik ontvang graag uw offerte.

Kunstgras aanleggen

Graag een prijsopgave van een stuk kunstgras leveren en leggen van 6. 1mx4. 6m. Deze maat is inclusief een paar centimeter speling voor het snijden. Ondergrond is een verdichte vlak gemaakte zandbaan met rondom opsluitbanden die een paar centimeter onder het niveau van de bestrating zitten. Kan deze oppervlakte uit 1 stuk gelegd worden?

Kunstgras aan laten leggen

Het leveren en leggen van kunstgrasveld van circa 17,5 m2. Soort kunstgras is bespreekbaar maar is voor in de tuin waar ook nog boompjes in geplaatst worden. Meer sier dan functioneel