Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunstgras leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunstgras leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunstgras leggen

Kunstgras aanleggen

Ik wil graag offertes aanvragen voor het laten leggen van kunstgras. De oppervlakte is 20 vierkante meter. Ik wil graag zo natuurlijk mogelijk kunstgras en wat goed bespeelbaar is voor kinderen.

Tuin en voortuin bestraten, stuk kunstgras leggen en overkapping plaatsen

Onze tuin graag bestraten, 4,85 x 10 meter, en stuk kunstgras 2.40 en 2,40. En overkapping 3 x 3 m. Voortuin bestraten 8m2.

Tuin herbestraten met nieuwe tegels

Betreft bestrating met 2 soorten tegels (deze bepalen en regelen in overleg met de vakman). Leggen en egaliseren van het terras en de rest van de tuin (circa 50 m2). En het leggen van een klein stukje kunstgras (2 m2). Ik wil geen onkruid meer. Momenteel liggen er grote betontegels van circa 60 x 60 cm.

Kunstgras aanleggen inclusief materiaal

Ik wil graag kunstgras aan laten leggen in de tuin. Ongeveer 40 m2 Indien mogelijk inclusief benodigde materialen!

Trampoline laten ingraven

Graag willen wij een trampoline met een doorsnee van 240 centimeter laten ingraven. Staat nu op het gras en dat gras wordt uiteindelijk vervangen door kunstgras. Al de vakman zelf het kunstgras erbij kan leggen dan mag hij dat meenemen in zijn offerte.

Tuin straten en kunstgras leggen

Voor mijn tuin in Alkmaar ben ik op zoek naar een stratenmaker. Ik wil mijn tuin aanleggen met stenen en kunstgras. De materialen schaf ik zelf aan. De tuin is ongeveer 60 vierkante meter. Wat zou dit gaan kosten?

Kunstgras leggen

Ik wil graag kunstgras laten leggen voor een oppervlakte van 12 m2. De ondergrond zal ik zelf afgraven, echter zal de vakman deze wel moeten egaliseren.

Kunstgras leggen

Klant wenst graag een offerte voor mijn gazon van 5.40 bij 10.00 meter, dus 54 vierkante meter. Het oude gazon eruit halen en afvoeren en het kunstgras leggen met alle benodigde spullen (zand, doek, haken enz.). Uit voering in onderling overleg met de klant. Maakt op zichzelf niet direct wat niet uit.

Grasveldje vervangen door kunstgras

Ik wil kunstgras laten leggen in mijn tuin. Het is ongeveer 10 m², de afmetingen zijn 435 x 220 cm. Het huidige grasveldje moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik laat graag een goede kwaliteit kunstgras leveren. Er wordt wel eens op gespeeld maar niet intensief. Ik ontvang graag uw offerte.

Kunstgras aanleggen

Graag een prijsopgave van een stuk kunstgras leveren en leggen van 6. 1mx4. 6m. Deze maat is inclusief een paar centimeter speling voor het snijden. Ondergrond is een verdichte vlak gemaakte zandbaan met rondom opsluitbanden die een paar centimeter onder het niveau van de bestrating zitten. Kan deze oppervlakte uit 1 stuk gelegd worden?