Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunstgras leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunstgras leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunstgras leggen

Tuin bestraten en kunstgras leggen

Onder de veranda aanleggen van Flagstone met cement. Dit loopt door buiten de veranda(pad) Pad naar veranda met flagstone in cement, naar het grind richting ander terras(zie bijlage) Alle beschrijving zie bijlage Graag de kosten van alle bovenstaande aanleggen, aankoop kunstgras , aankoop flagstone en toebehoren.

Kunstgras aanleggen

We willen graag kunstgras in onze achtertuin aanleggen of beter gezegd aan laten leggen. Het stuk waar de kunstgras dient te komen liggen is 5 meter lang en 2 meter breed. Er liggen nu tegels die ik er eventueel zelf uit kan halen en wegbrengen. Kunstgras hoeft geen hele dure te zijn. Kun je een offerte maken voor het leggen van de kunstgras? Kun je ook een indicatie geven wat het kost inclusief kunstgras en materiaal om het netjes te kunnen leggen? Ik hoor het graag van je. Met vriendelijke groet,

Kunstgras in de achtertuin laten leggen

Graag ontvang ik advies over het plaatsen van kunstgras in de achtertuin. Op dit moment liggen er tegels, deze kunnen door de vakman of mijzelf verwijderd worden. Hierna zal de ondergrond aangepakt moeten worden en het gras geplaatst. Het gaat om ongeveer 15 tot 20 m2.

Kunstgras leggen

Totaal kosten plaatje, compleet leggen van kunstgras. Afmeting stuk is : 3.55 breed x 4.55 lang.

Tuintegels en een stukje kunstgras leggen

Het laten leggen van tuintegels 60 x 60 cm en een stukje kunstgras van 3 x 3 meter. Het gaat om de achtertuin, er ligt nu een stuk gazon en betontegels van 30 x 30 cm. De tuin is 4,5 x 9 m. Er staat een schuur van 2,20 x 3,10 meter in. Ik kom dan uit op 33,5 m2 Het bestraten is 24,50 m2 Het kunstgras 9 m2 achterom

Kunstgras leggen na egaliseren

We hebben de grond al aangevuld. Moet alleen gladgemaakt worden + leggen kunstgras Betreft ongeveer 30 m2.

Aanleg van kunstgras

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het aan laten leggen van kunstgras in onze tuin. Het type gras wat ik erin wil hebben moet geschikt zijn voor intensief door kinderen. Het betreft een stuk van 9.70 x 3.80 meter. En een stukje van 2.10 x 2.20 meter. In de bijgevoegde foto kunt u zien waar het om gaat. In de offerte zou ik graag een totaal prijs willen zien inclusief het verwijderen en afvoeren van het huidige gras. Tuin is via de zijkant van het huis goed bereikbaar. Bij vragen of onduidelijkheden mag u mij altijd bellen.

Kunstgras leggen

We zouden graag in onze achtertuin kunstgras willen aanleggen. De tuin is ongeveer 14 m2. Het kunstgras zal intensief gebruikt worden.

Achtertuin bestraten en kunstgras leggen

WE willen de achtertuin opnieuw bestraten met de zelfde stenen en de helft kunstgras.

Egaliseren, bestraten en kunstgras leggen

Ik wil het terras en de tuin laten egaliseren. Het terras moet 4 bij 3 meter worden en er moet kunstgras geplaatst worden over een oppervlak van 4 bij 6 meter. De stenen verwijder ik zelf eerst.