Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunstgras leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunstgras leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunstgras leggen

Tuin straten en kunstgras leggen

Voor mijn tuin in Alkmaar ben ik op zoek naar een stratenmaker. Ik wil mijn tuin aanleggen met stenen en kunstgras. De materialen schaf ik zelf aan. De tuin is ongeveer 60 vierkante meter. Wat zou dit gaan kosten?

Kunstgras leggen

Ik wil graag kunstgras laten leggen voor een oppervlakte van 12 m2. De ondergrond zal ik zelf afgraven, echter zal de vakman deze wel moeten egaliseren.

Kunstgras leggen

Klant wenst graag een offerte voor mijn gazon van 5.40 bij 10.00 meter, dus 54 vierkante meter. Het oude gazon eruit halen en afvoeren en het kunstgras leggen met alle benodigde spullen (zand, doek, haken enz.). Uit voering in onderling overleg met de klant. Maakt op zichzelf niet direct wat niet uit.

Grasveldje vervangen door kunstgras

Ik wil kunstgras laten leggen in mijn tuin. Het is ongeveer 10 m², de afmetingen zijn 435 x 220 cm. Het huidige grasveldje moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik laat graag een goede kwaliteit kunstgras leveren. Er wordt wel eens op gespeeld maar niet intensief. Ik ontvang graag uw offerte.

Kunstgras aanleggen

Graag een prijsopgave van een stuk kunstgras leveren en leggen van 6. 1mx4. 6m. Deze maat is inclusief een paar centimeter speling voor het snijden. Ondergrond is een verdichte vlak gemaakte zandbaan met rondom opsluitbanden die een paar centimeter onder het niveau van de bestrating zitten. Kan deze oppervlakte uit 1 stuk gelegd worden?

Kunstgras opnieuw leggen

Het geplaatste kunstgras moet worden losgehaald en opzij geplaatst. De ondergrond aantrillen en egaliseren. Kunstgras terugplaatsen en weer vastzetten met pennen. De ondergrond is brekerzand en daaronder lava zand ten behoeve van een goede waterafvoer. Er is spraken van 2 vlakken, 0,9 meter x 3,55 meter en 3,00 x 3,55 meter. Beide vlakken zijn dus niet egaal. Eventueel zal er brekerzand extra moeten worden toegevoegd. Ook dienen er nieuwe gladde fixeer haringen gebruikt te worden. Het kunstgras is pas 3 maanden geleden gelegd.

Kunstgras aan laten leggen

Het leveren en leggen van kunstgrasveld van circa 17,5 m2. Soort kunstgras is bespreekbaar maar is voor in de tuin waar ook nog boompjes in geplaatst worden. Meer sier dan functioneel

Kunstgras laten leggen

Egaliseren zandbed en kunstgras leggen

Tuinen aanleggen

Heer/mevrouw, Wij zouden graag een vrijblijvende offerte laten maken voor het geheel opknappen van 2 achtertuinen 6 x 11 meter en 2 voortuinen 6 x 3 meter en 6 x 7 meter in Zwijndrecht. Verwijderen jullie ook grote coniferen? Wij hebben namelijk 3 hele grote in onze tuin staan. Verder gaat het om het leeghalen van de tuin, ophogen, antraciet tegels van 60x60 leggen, gras of kunstgras, 6m schutting incl poort en stenen plantenbak. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,

Basis tuin aanleggen

Wij willen graag onze tuin in basis opnieuw aan laten leggen. De huidige tuin bestaat uit 1 terras, een groot grasveld met achterin een trampoline. Dit dient door de vakman verwijderd te worden en afgevoerd. Bij de nieuwe tuin, moet het volgende gebeuren: - Aanleg nieuw terras met grote grijze betontegels van 5 bij 5.50 meter - Een stuk kunstgras aan de linkerkant. Dit moet niet het goedkoopste kunstgras zijn maar ook niet het duurste. - In het midden een pad van grove grindkiezels, grijs. - Rechts moet een stuk zand worden waar wij zelf de beplanting kunnen verzorgen. Misschien dat de grond vast voorbereid moet worden maar dat is eventueel in overleg. - Algemeen, de tuin moet verder netjes afgewerkt met een nette sierrand. Zowel langs het pad als om de volledige omtrek van de tuin. - Er is een gat voor de trampoline waar hij momenteel in staat. Echter moet er een nette trampoline rand omheen en netjes de ondergrond egaliseren. Eigenlijk netjes afwerken. - 2 Schuttingpalen moeten vervangen worden gezien deze rot zijn. Wij zijn bereid om een handje te helpen waar mogelijk, om zo ook de kosten te drukken.