Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse klussen in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse klussen in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse klussen in de tuin

Diverse klussen in de tuin

Mijn achtertuin ligt aan het water en is hier en daar wat verzakt. Halverwege de tuin is er een trappetje naar een lager gedeelte met gras bij het water. Er staan daar ook 2 bomen. Ik wil het grasgedeelte van ongeveer 15 m² netjes en onderhoudsvrij laten maken. Ik denk zelf aan het plaatsen van worteldoek met een houten geraamte en daarop vlonderplanken. Verder wil ik 1 van de bomen laten verwijderen en afvoeren. Als laatste klus wil ik aan 2 kanten verlichting in de tuin laten aanbrengen. Alle aan- en afvoer moet via mijn huis gebeuren. Ik wil een afspraak maken om de tuin hier te laten beoordelen. Ik krijg dan graag uw advies en een prijsopgave met aparte posten voor de verschillende onderdelen.

Penslot in tuindeur plaatsen en de tuin winterklaar maken

Daar diegene mij heeft laten zitten voor deze klussen (via de Ooievaarsregeling) zou ik graag eerst een prijsopgave van u willen weten. Penslot van de tuindeur kapot, deur gaat niet meer open. Slot vervangen. 2) Tuin winterklaar maken,wat allang had moeten gebeuren, maar goed, diegene waar ik deze afspraak mee had, heeft mij laten zitten. Dus graag een prijsopgave van u voor deze 2 dingen.

Huidige tuin leegtrekken en opnieuw aanleggen

De huidige voortuin bestaat uit 37 m2 tegels en 23m2 beplante tuin De werkzaamheden zijn: • Het geheel leeghalen van deze tuin en alles (inclusief huidige tegels), m.u.v. een deel van de beplanting, afvoeren. • Extra zand storten op de oude zandlaag en zand storten op de andere plekken waar betegeld wordt en waar de linia palissade gelegd worden voor een border • 50m2 betegelen met betontegels 30x20x 8 cm (inclusief al het voor- en nawerk wat daar bij hoort en inveegzand met onkruidbestrijding) • Op de andere 10 m2 van de tuin een border maken, waarvan de buitenkant gemaakt wordt met linia palissaden (15x15x60 cm) die gelegd worden op de aan te brengen opsluitbanden (5x15x100 cm). Inclusief al het voor- en nawerk wat daar bij hoort. Deze border heeft een omtrek van ca 18 m. Ca 1/3 deel wordt 3 linia palissaden hoog. De rest wordt 2 palissaden hoog (details border bijlage) • De border vullen met tuinaarde tot circa 30 cm hoog In de totaal prijs van de offerte moeten alle kosten van bovenstaande taken worden opgenomen inclusief benodigde materialen (o.a. zand, tegellijm, aarde enz. ) m.u.v. de beton tegels, palissaden en opsluitbanden die ik zelf verzorg. Uitvoerdatum in september/begin oktober 2017. Exacte datum wordt in overleg bepaald Alleen reageren indien ruime ervaring in dit soort klussen en indien referenties Graag op kort termijn een gespecificeerde scherp geprijsde offerte toesturen.

Klussen rondom het huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren zoals aan één kant, 4 x 1.5 m, schutting plaatsen en mijn tuin laten betegelen. De tegels heb ik nog niet aangeschaft. De tuin moet eerst nog leeggehaald worden van het afval. Dit mag ook afgevoerd worden.

Hout verwijderen, bamboematten bevestigen en hekwerk in tuin verwijderen

Ik heb een aantal klussen in de tuin. Er steekt een deel uit de overkapping. Dat moet verwijderd worden. Tegen de overkapping aan wil ik bamboematten maken. Voorin de tuin wil ik hekwerk verwijderd hebben. Er moet nog veel meer gebeuren in de tuin, zoals verdeling van zand en bestrating, maar ik wil eerst kijken hoe dit gaat. Graag zo snel mogelijk. Morgen zelfs al welkom.

Stammen en wortels van coniferen verwijderen

Er zijn in een hoek van de tuin 4 conifeerstammetjes van 40 cm hoog overgebleven. Deze moeten op korte termijn worden verwijderd voor het plaatsen van een schuur. De p;lek is niet heel gemakkelijk bereikbaar; alleen via de schuurdeur. Bovendien is er nog een rijtje conifeerstammetjes van circa 80 cm op de afscheiding van de parkeerplaats met de buurman. Dat laatste is circa 4 meter lang met enkele stammen van 10-15 cm in doorsnee. De twee klussen mogen apart uitgevoerd worden.

Klussen in de tuin

Er moet een muur van ongeveer 8 meter lang weggehaald worden, die ter afscheidingen tussen mij en de buurman staat. Deze moet opnieuw geplaatst worden of er moet een soort schutting voor komen. Daarop moet een dak geplaatst worden vanaf de woning. Dit is zo'n 3 meter, schuin aflopen. Qua dakbedekking zijn wij er nog niet uit. Ook de opties lopen we graag op locatie even door. Waarschijnlijk moet er dan ook een dakgoot komen. Uitvoering in overleg. Graag horen wij van u!

Klussen in de tuin

Graag wil ik voor mijn zoontje een klein grasveldje realiseren. Het betreft ongeveer 27 vierkante meter. Ik heb de tegels verwijderd en ben begonnen met het afgraven van wit zand. Ik heb de helft van het oppervlak afgegraven tot zo'n 15 cm diep. Ik heb tevens de ondergrond(klei) enigszins los geharkt en gemengd met het laagje resterende wit zand. Het idee is om de andere helft op dezelfde wijze af te graven en vervolgens zwarte aarde te storten over het gehele oppervlak. Er dient ongeveer 10 cm opgevuld te worden. Ik vroeg mij af wat de kosten zouden zijn wanneer ik de klus vanaf nu uitbesteed... of welke werkzaamheden ik zelf nog dien te verrichten om uit te kunnen besteden en de kosten welke dan zouden volgen.

Onkruid verwijderen

Ik heb een tuin die onkruid vrij moet worden gemaakt. De beste reacties krijgen daarna nog meer klussen.

Klussen in de tuin

Ik wil weten of mijn oude houten schutting gemaakt kan. Wanneer dit niet kan, wil ik een nieuwe schutting laten plaatsen. De oude schutting is een volledig houten schutting, bestaande uit 5 schuttingdelen en houten palen waarvan er 3 zijn losgeraakt en beschadigd (er zijn wat planken los). Ook is 1 houten paal die door de regen en rukwinden wat uit de grond gekomen is / schuin is gaan staan. Mocht het nodig zijn een nieuwe schutting te plaatsen, dan schaf ik deze graag zelf aan.

Partners

Partners van Casius