Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klimop verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klimop verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klimop verwijderen

Klimop van gevel verwijderen

Ik wil de klimop van gevel in de achtertuin laten verwijderen. Plant is groot en oud en bedekt hele muur. Ik schat zo'n 10 x 12 meter. Kan iets minder of meer zijn maar geeft een goede indicatie van de grootte van de plant. Er is geen haast bij. Afbeelding bijgevoegd. Alleen eerste afbeelding van grootte klimop van belang. Probleem bij raam reeds opgelost.

Schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

De oude schutting van 40 meter met klimop dient verwijderd en afgevoerd te worden in verband met stormschade. Vervolgens moet er een nieuwe schutting geplaatst worden van ongeveer 30 meter. Met luxe hout en beton. Ik heb een achterom.

Tuin egaliseren en eventueel bestraten

Wij willen onze tuin laten egaliseren om vervolgens te bestraten. Over de bestrating hebben we nog geen ideeën. We willen wel alvast de beplanting laten verwijderen zodat we tijdig zijn in verband met het voorjaar. Het gaat om 10 soorten struiken, waaronder een paar rododendrons, een klimop, een bamboeplant, een hortensia en wat andersoortige struiken, daarnaast hebben we één berkenboompje van circa 6-7 meter die er ook uit moet. Graag een offerte van het verwijderen van deze boom en struiken, inclusief wortels en afvoeren etc.

Klimop verwijderen

Wij hebben een klimop groeien in de achtertuin deze groeit tegen de kozijnen en is erg hardnekkig. Graag wil ik een afspraak om deze te laten verwijderen.

Onderhoud aan de tuin

Graag zou ik een offerte aanvragen voor tuinonderhoud. De tuin is 6 meter lang en 5 meter breed. Het gaat om: - snoeien van klimop aan een zijde van de schutting; - verwijderen van onkruid tussen de tegels; - oudere bladeren opruimen die nog aanwezig zijn op het terras.

Verwaarloosde tuin renoveren

De tuin van mijn dochter is verwaarloosd en daardoor heeft de klimop vrij spel gekregen. De tuin is 20 x 5 meter en er staat een houten schutting omheen. Er is geen achterom, maar er kan tijdens de klus een schuttingdeel los geschroefd worden. We willen alle klimop laten verwijderen, ook de klimop die tegen de gevel groeit. Verder willen we struiken en borders laten verwijderen langs de zijkanten van de tuin. We weten nog niet hoe de tuin daarna onderhoudsvrij moet worden aangelegd. Daarover krijgen wij graag uw advies tijdens een bezoek. We ontvangen graag uw offerte voor het leegruimen van de tuin.

Nieuwe hardhouten schutting plaatsen

Het plaatsen van 7 schuttingdelen van hardhout inclusief palen plus eventueel bijkomende materiaal. Tevens het verwijderen en afvoeren van de huidige schutting. Totale lengte is 13 meter, in een rechte lijn. Op de schutting zitten nog resten van een klimop. Graag ontvang ik een offerte.

Boom verwijderen

Graag zou ik willen weten wat de kosten ongeveer zullen zijn voor het verwijderen van de grote boom op de foto (paastakje 30 jaar geleden). De stam is bedekt met een klimop en is wel te zien op de foto. De boom is te bereiken aan de zijkant, in de tuin en vanaf de andere kant van de sloot. Klant regelt zelf een eventuele vergunning.

Tuin leeghalen, composietterras en tegelwerk aanleggen

Onze achtertuin is 12 meter diep en 5 meter breed. Wij willen de huidige tuinbeplanting laten verwijderen en afvoeren, met uitzondering van de klimop-schuttingen en leibomen. Ook willen we de tegels van 60 x 60 cm laten verwijderen. Daarna laten we de ondergrond graag egaliseren en er een terras van composietplanken in houtkleur maken vanaf de schuifpui. Aansluitend laten we de rest van de tuin dan weer bestraten met de bestaande tegels. We willen een afspraak maken om de tuin hier te laten beoordelen en de klus in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte. We hebben geen haast met de klus. De tuin is via een achterom bereikbaar, maar er zijn wel een paar traptreden op die plek.

Zand afgraven en coniferen stronken verwijderen

Ik heb enige tijd geleden wat coniferen afgezaagd en nu ligt alles open, zoals u kunt zien op de foto's. Nu wil ik mijn huurhuis gaan verlaten en moet ik dit gaan fatsoeneren. Ik zou graag willen weten wat het mij ongeveer gaat kosten als ik de coniferen stammen wil laten verwijderen en het zand wat in het rechter stuk ligt, laten afgraven en afvoeren. Dit stuk is ongeveer 5 m. lang en 1 1/2 a 2 m. breed. De stukjes waar zand ligt rondom de coniferen stammetjes ligt op 40 cm. De rest ligt een stuk lager zoals u kunt zien. U kunt er ook makkelijk bij met een graaf machinetje, want het gaat om de straatkant, ik woon in een hoekwoning. Ook zou ik graag willen weten, verwijderen jullie ook klimop van de zijkant van woningen? Ik heb namelijk een gedeelte klimop vanaf 1.80 m. hoogte tot aan het dak zitten. Ik heb het beneden al enige tijd geleden afgezaagd, zodat het niet verder groeit, maar kan op die hoogte de klimop niet verwijderd krijgen.

Partners

Partners van Casius