Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kleigrond afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kleigrond afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kleigrond afvoeren

Kleigrond afvoeren

Midden januari 2018 komt er circa 1200 kuub leem/kleigrond vrij wegens het uitgraven van een kelder. Deze zou ik graag afgevoerd zien. De planning is midden januari te gaan graven, tenzij het vriest. Als het in januari niet lukt dan mag de grond ook later worden afgevoerd.

Kleigrond en zwart grond afvoeren

Wij willen zwart grond afgraven en afvoeren. Dit is echter kleiachtig dus met een schep komen we niet ver. Wat kost alleen het afvoeren en wat kost het compleet door u afgegraven. Het gaat om 45 vierkante meter tuinoppervlak waar 10 tot 15 cm afgegraven moet worden.

Kleigrond afgraven en vullen

Tuin heeft klei grond en moet afgegraven worden en om er de bij 20 cm hoog opgevuld worden. Het gaat om het afgraven afvoeren en vullen

Kleigrond afgraven en afvoeren en bestratingszand aanbrengen

Ik zou graag uit mijn tuin (oppervlakte van ongeveer 8 bij 10 meter) een stuk van ongeveer 30 m3 kleigrond laten afvoeren en afgraven en dan geel stratingszand aan laten brengen van ongeveer 15/18 m3. Tevens liggen er nog een paar kleinere bergjes klei/zand wat afgevoerd moet worden (ongeveer 2 a 3 kuub). Je kunt erbij met een minigraver of iets grotere graver, je kunt er niet bij met vrachtwagens of grote voertuigen.

Nieuwbouw tuin afgraven en ophogen

Ik wil graag in mijn tuin 100 m2 kleigrond afgraven, afvoeren en ophogen met zand 200 mm. Eventueel ook later nog hovenierswerk (in ieder geval bestrating, tegel al gekozen, ontwerp van de tuin in overleg nog te maken).

Kleigrond afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Ik wil graag in mijn tuinen 100 m2 kleigrond afgraven, afvoeren en ophogen met zand 200 mm. Eventueel ook later nog hovenierswerk (in ieder geval bestrating, tegel al gekozen, ontwerp van de tuin in overleg nog te maken). De ruimte is nu nog goed toegankelijk, dus graag op korte termijn.

Kleigrond afgraven en aarde en straatzand aanbrengen

Wij hebben een nieuwbouwwoning in Nijmegen. In de tuin ligt kleigrond waar we graag vanaf willen. Het gaat om de achter- en zijtuin van ongeveer 70 m². De voortuin is al handmatig gedaan. In de offerte wil ik graag een compleet plaatje. Dus afgraven/afvoeren/ophogen verwerkt zien. Als bijlage een schets van de tuin.

Gemengde kleigrond afvoeren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het afvoeren van 80 m3 gemengde kleigrond.

Tuin uitgaven en zand storten en aantrillen

Ik wil graag mijn tuin van 57 m2 uit laten graven, daarna zand laten storten en aantrillen. Ook wil ik de vrijgekomen grond graag laten afvoeren. We hebben een kleigrond (nieuwbouwwoning).

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen

Medio februari 2017 krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwonig. De kleigrond in de achtertuin dient te worden afgegraven en afgevoerd. Hierna moet de tuin met zand worden opgehoogd. De oppervlakte is 55 m2 groot. Er is een achterpad aanwezig van ongeveer 1 meter breed. Graag offerte voor: Tuin van een nieuwbouwhuis in nijmegen, met oppervlakte van 55m2 laten afgraven, de kleigrond afvoeren en ophogen met zand. Periode medio februari 2017.