Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kindvriendelijk maken van de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kindvriendelijk maken van de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kindvriendelijk maken van de tuin

Kindvriendelijk maken van de tuin

Wij willen onze tuin graag kindvriendelijk maken. Onze kinderen, van nu 1 en 2 jaar zouden alle ruimte moeten hebben om lekker te kunnen spelen. Daartoe moet de huidige tuin worden leeggemaakt en deels worden afgevoerd. Op de vrijgekomen plaats zouden we graag tegels willen. Tevens willen we een stuk kunstgras, daar we de katten in de buurt geen openbaar toilet willen geven. Zie bijgevoegde foto voor de status van de huidige tuin.

Kindvriendelijke tuin ontwerpen en aanleggen

Wij wonen in een nieuwbouwwoning waar de achtertuin van ongeveer 40 m² geheel betegeld is. In de tuin staat een stenen schuur. Er staan vanuit de bouw schuttingen met klimop. We hebben een dochter van 10 maanden oud en willen graag een tuinontwerp laten maken voor een kindvriendelijke tuin waar het voor ons als ouders ook goed toeven is. We hebben veel wensen, maar de ruimte is beperkt. We denken aan een loungebank met tafeltje, een overkapping voor de BBQ, een stukje gras, andere schuttingen, een kleine trampoline in de grond, misschien een schommel of speelhuisje en krijtbord aan de schutting of schuur. We willen graag in gesprek met hoveniers die het leuk vinden om te ontwerpen. Als het ontwerp ons bevalt, ontvangen we graag een offerte. De steekwoorden zijn: onderhoudsvrij, kindvriendelijk en sfeervol. De openslaande tuindeuren willen we eventueel vervangen door schuifdeuren, zodat er meer ruimte in de tuin kan worden benut. We horen graag wie er op korte termijn tijd heeft om voor ons een ontwerp te maken en wat de kosten zijn.

Tuin tegelen en poortdeur plaatsen

We wonen sinds 2 weken in dit huis en we hebben 2 kleine kinderen. We willen de tuin "kindvriendelijk" / "kindveilig" maken door alle aarde weg te halen en tevens dus de tuin vlak/egaal maken. Zie foto's voor impressie. Daarnaast willen we het lage hekje vervangen door een hogere poortdeur van hout. Kortom: alle aarde weg + vloer egaliseren + houten poortdeur. Graag ontvang ik wat prijsindicaties en hoe lang je bezig zal zijn en wanneer je kan beginnen. Voor aanvullende vragen kan je me mailen of als het kan liever langskomen.

Kindvriendelijke tuin aanleggen

Ik wil mijn tuin kindvriendelijker maken. Ik wil een boomhut of speelhuisje met een hoge glijbaan. Tevens wil ik in een deel van de tuin bij de schommel een kunstgrasmat (3 bij 4) en het voorste gedeelte opnieuw bestraat (3 bij 4). Bij het nieuwe tuinontwerp is de wens, dat de tuin redelijk groen blijft en kindvriendelijk wordt. Mijn tuin is 3 bij 12 meter zonder achterom. Er staat een houten schutting met een deur naar de buren. Achter in de tuin staat een vlonderterras (3-4) die blijft. Daarnaast twee bloembakken voor het huis met gevarieerde wintergroene planten die bloeien. Materiaal deels zelf aan te schaffen en deels door de hovenier te leveren.

Tuin gezellig en kindvriendelijk aanleggen

Graag maken wij een afspraak met een vakman voor onze achtertuin om advies te ontvangen. De tuin is 5 jaar geleden door de vorige bewoners volledig bestraat. Echter zouden wij een deel van de tegels willen vervangen door gras en langs de randen beplanting laten plaatsen. De tuin is 55 m2 groot.

Tuin ontwerpen en uitvoeren

Wij willen de achtertuin bij ons nieuw gekochte huis graag laten renoveren. De tuin is 8.2 meter diep en 6 meter breed. Er zal een nieuwe bestrating gelegd moeten worden, beplanting en elektra aangebracht en een nieuwe schutting geplaatst. De tuin dient kindvriendelijk te zijn. Graag maken wij een afspraak met de vakman om een ontwerp te maken en te laten uitwerken. De werkzaamheden dienen eind september begin oktober te worden uitgevoerd. Er is een foto beschikbaar.

Tuin opknappen en kindvriendelijk maken

Ik wil mijn achtertuin laten doen. Het gaat om het betegelen en een aantal makkelijk te onderhouden planten en of bomen plaatsen. Er dient genoeg plek te zijn voor kleine kinderen om te spelen. De oppervlakte van de tuin is 40 m2. Graag ook afvoeren van oude grond en begroeiing. Eventueel ook het plaatsen van nieuwe houten schutting, maar dit is in overleg.

Vijver renoveren

Ik wil mijn vijver renoveren. Zo wil ik nieuwe randen. De randen zakken in, dus dat mag weer steviger. Tevens moet deze kindvriendelijk worden gemaakt, dus graag iets van een hekje er omheen maken. Vijver is ongeveer 1,5 x 2 meter.

Tuin ophogen en egaliseren

Wij zijn op zoek naar een mogelijkheid om onze tuin op te hogen en te laten egaliseren. De tuin is gelegen aan de Asterdplas in Breda. Huidige status van de tuin is een terrassen tuin. I.v.m. kinderen willen wij de tuin ophogen aan de achterkant (kant van de Asterdplas) en laten egaliseren. Uiteraard staan we open voor andere mogelijkheden om de tuin kindvriendelijk te maken.

Tuin kindvriendelijk maken

Onze tuin, kleine 50 m2, is niet kindvriendelijk. We willen iemand die alles eruit haalt (tegels, ijzeren hekwerk & beplanting) en er iets nieuws in zet: - houten tuinhek + poortdeur van min. 1 meter breed - een doorkijkraster tussen het tuinhek en deur - +- 15 m2 rubber tegels, de rest grote Antraciete (goedkope variant) Bereikbaar via openbare weg, een kraantje kan langs ons hoekhuis naar de tuin. Daarnaast willen wij een losse offerte waarin ook de voorkant meegerekend is. Een stukje van 2,5 bij 2,5 aan het verlengde van de schuur wat betegeld moet worden en een overkapping boven moet komen voor de kliko's, bolderwagen en buitenspeelgoed. Offertes graag maar hooguit een bedrag van 3500,- euro. Uitvoering in mei 2014, eind mei moet het klaar zijn.