Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keerwand plaatsen in tuin 20 meter? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keerwand plaatsen in tuin 20 meter. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keerwand plaatsen in tuin 20 meter

Keerwand plaatsen en een terras

Ik wil langs de slootkant een keerwand plaatsen en een terras aanleggen (ongeveer 2,5 x 2,5 meter) in de hoek. Keerwanden van Agribeton 175 cm hoog bij 200 cm. Aanbrengen langs de slootkant, 1 zijde circa 19 meter andere zijde circa 30 meter. Perceel heeft aan 2 zijdes een slootkant. Het perceel is volledig leeg, dus er hoeft niet echt iets weggehaald te worden. Ik zou graag over ongeveer 4 maanden beginnen.

Keerwand plaatsen in tuin 20 meter

Het betreft hier om een zitkuil die al gesitueerd is alleen zijn beste tijd heeft gehad. Ik zou de zitkuil graag opnieuw willen laten aanleggen en aanpassen naar onze wens, d.m.v. betonnen L-elementen (of laten adviseren voor een goed ander alternatief want het aanzicht hoeft niet mooi te zijn, ivm aanbrengen van stukadoorswerk) Het gaat om ongeveer 20 strekkende meter keerwand plaatsen , met op het hoogste punt een niveau verschil van ongeveer 1,5m. De graafwerkzaamheden die nodig zijn om het te kunnen plaatsen De achterzijde van de tuin is te bereiken via een achterom, en eventueel via het park waar onze tuin aan grenst (+-10 meter) Mijn vraag is wat dit eventueel zou kunnen gaan kosten en of hiervoor de betonnen L-element hiervoor de beste oplossing is? Ik hoop hiermee een idee te kunnen geven hoe de situatie is en wat onze wensen zijn.

Damwand aanleggen

Wij hebben een tuin van 21 meter diep. Na een terras van ongeveer 9 meter, hebben wij een verlaging in de tuin aangebracht (uit laten graven). Wij moeten echter een damwand plaatsen om uitloop van de tuin (verhoging) te voorkomen. Dit moet een U profiel zijn, omdat wij aan weerszijden grenzen aan de tuin met de buren. Naast het huis loopt aan de rechterkant een pad van 2,5 meter naar de tuin. Graag zou ik van u willen weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zullen zijn van een dergelijke dam/keerwand. Wie kan mij hierbij helpen?

Houten damwand plaatsen

Wij willen in de voortuin een hardhouten damwand laten plaatsen van ongeveer 19 meter lang en 2 x 3 meter keerwand t.b.v. de oprit. De sloot staat meestal droog, alleen bij veel neerslag staat er wel eens wat water in. De sloot is ongeveer 1 meter diep/hoog.

Tuin afgraven en opvullen voor nieuwbouwwoning

We willen de tuin laten afgraven. oppervlakte kavel is 430 m2 meter. Hiervan zal ongeveer een 330M2 moeten worden afgegraven. Totale prijs voor afgraven, afvoeren zand en opvullen met tuin grond en witzand voor de oprit. Optioneel plaatsen van keerwand over een lengte van 20m. zware elementen van 1m hoog.

Keerwand plaatsen en terras leggen

Tuin is 4 x 36 m en loopt af. Achterin komt een terras 4 x 11 met daarvoor een keerwandje van 4m breed incl. Trapje. Ik zoek iemand voor plaatsen keerwand, egaliseren terrasdeel, worteldoek tegen de bramen die daar jaren gestaan hebben (of een andere oplossing in overleg), bestraten terras 30x40 tegels, 6 betonpoeren of H-elementen in het terras leggen t.b.v. overkapping die op het terras komt. Eventueel later hulp met opbouwen berging en overkapping. Tuin is bereikbaar door poort van de buren, maar hier kan geen groot materieel door. Foto van poort bijgevoegd. Wortels zijn verwijderd voordat vakman komt. Ik zoek iemand die kan meedenken of met betere oplossingen komt. Bedankt!

Keerwand van beton plaatsen

We willen een betonnen keerwand plaatsen tussen ons en de buren. Het is 1 meter hoogteverschil. Lengte 28 meter. Er is heel makkelijk bij te komen (vrachtwagen et cetera) vanwege nieuwbouw. Als alles goed gaat moeten we in april 2018 nog 7 meter keerwand met 50 cm hoogteverschil. Zit er prijsverschil per meter in als de blokken smal of breed zijn? Wij kunnen de blokken bestellen, maar jullie kunnen ze ook aanleveren.

Tuin afgraven en keerwand plaatsen

Ik wil een keerwand van 1 meter hoog laten plaatsen en een stuk grond in de tuin van 9 m² laten afgraven. Uiteindelijk moet er op die plek een veranda komen. Ik ontvang graag uw offerte.

Beschoeiïng vervangen

Verwijderen van ca. 28 meter bestaande beschoeiing uitgevoerd in ca. 1.60 meter lange Ø 60 millimeter perkoen palen met worteldoek. Nieuw aan te brengen: *Glasvezel/beton Filamat keerwand, fabrikant Fydro, hoogte ca. 0.75 meter met elke 0.60 meter een hardhouten paal van Ø 70 millimeter, lengte ca. 1.6 meter gekoppeld aan keerwand met RVS slotbouten. Beschoeiingsplank aan voor en bovenzijde ca. 200 x 17 millimeter geschaafd hardhout. Let op! Het mechanisch trekken en plaatsen van palen en keerwand kan niet op de zelfde oever plaatsvinden. Het zal vanaf de andere oever moeten plaatsvinden. Hou rekening met de lengte van de giek van de graafmachine. Afstand is ca. 4 meter. Foto's kunnen op navraag worden toegezonden.

Tuin bestraten en keerwand plaatsen

1.) keerwand plaatsen aan 1 zijde van het verhoogde terras van 7,20 meter breed; 2.) Zand aanbrengen en bestraten van het terras, met straatstenen; 3.) Buitentrap realiseren van 1 meter breed en 2 treden hoog; 4.) Pad naar achterkant egaliseren en bestraten, gemiddeld 1 meter breed en ongeveer 15 meter lang; 5.) Zand aanbrengen voor schuur (plaatsing gebeurt door derden) 20 centimeter hoog. Afgraven is al gebeurd. Maten 3 bij 7 meter; 6.) Na plaatsing schuur, bestraten met stoeptegels in de schuur.