Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kappen van grote en hoge bomen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kappen van grote en hoge bomen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kappen van grote en hoge bomen

Boom kappen

Het betreft het kappen en afvoeren van een grote zilverspar achter in de tuin. De boom is ruim 25 meter hoog. De stronk moet worden weggefreesd en er is geen kapvergunning nodig. Er is een oprit en de achtertuin kan via de zijtuin bereikt worden. De boom staat dicht tegen de woning aan, hier dient rekening mee gehouden te moeten worden.

Grote ceder in voortuin kappen

De grote ceder in de voortuin kappen, stronk kan blijven zitten. In achtertuin medium esdoorn kappen inclusief boomstronk frezen. Graag ook de prijs voor alleen frezen stronk van esdoorn, want mogelijk kappen we die boom zelf. Het afvoeren mag de vakman doen.

Bomen kappen of trimmen

Ik wil graag 4 bomen kappen en een beuk trimmen. Tevens de klimop van een grote den halen. We hebben de vergunningen. Aan de voor- en achterkant van ons huis staan deze bomen, dit is allemaal goed toegankelijk. Bomen na het kappen graag afvoeren.

Valse christusdoorn kappen

Een grote boom in onze achtertuin kappen. Dit is een doornloze valse christusdoorn. Het hout hoeft niet te worden afgevoerd. Alleen dus de boom kappen en de stronk verwijderen. Redelijk bereikbaar.

Grote kastanjeboom kappen

Grote kastanjeboom in zijn geheel kappen en afvoeren. Locatie is makkelijk bereikbaar.

Boom kappen

Wij willen een grote berk laten kappen. Kunt u mij een prijsopgave geven?

Boom kappen op lastige plek

Mogen jullie naar mijn offerte sturen met boom kapen Ik heb een grote boom op mijn tuin en die is bijna 20 meter hoog staat in achter tuin tussen twee gebouwen (een van mijn, een van buren ) Hoe veel kost dat ongeveer alles ?

Treurwilg kappen

Grote Treurwilg aan waterkant moet zoveel mogelijk worden verwijderd in verband met instabiel, eventueel te verwachten stormschade

Kappen van grote en hoge bomen

Het kappen van 5 hoge / grote bomen (circa 15 meter). Graag op de offerte apart vermelden wat het verwijderen van de wortels kost.

Boom kappen en boomstronk verwijderen

Verwijderen van een grote conifeer en het verwijderen van een flinke boomstronk van een eerder gekapte boom.