Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kapotte schutting laten zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kapotte schutting laten zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kapotte schutting laten zetten

Kapotte schutting laten zetten

Ik wil een schutting laten plaatsen het gaat om 2 schuttingen. Mijn vorige schuttingen zijn door stormschade kapot gegaan. De schuttingen plus schuttingpalen en overige materiaal heb ik zelf gekocht. Alleen moeten ze geplaatst worden.

Kapotte schutting herstellen

Door de storm is mijn schutting kapot. Aan de ene kant moet er een nieuwe schutting geplaatst worden, en aan de andere kant moeten er herstelwerkzaamheden gaan plaatsvinden. De lengte is ongeveer 6 a 7 schuttingpanelen. De klant wil graag in overleg met de vakman zelf de materialen aanschaffen.

Kapotte schutting repareren of vervangen

Door de storm is gedeelte van de schutting kapot gegaan. We hebben een offerte nodig om te kijken naar het kostenplaatje. De volgende punten graag in de offerte: - Kosten vakman voor montage - 3 schuttingen dikke kwaliteit - 8 palen - Poort met slot - Overige huidige schutting delen opnieuw goed zetten zijn verder wel heel. Graag de offerte via de mail als het kan.

Kapotte en scheve tuinschutting repareren

Door de storm is een stuk van mijn schutting omgewaaid, de rest van mijn schutting is scheef geworden.

Schuttingdeel plaatsen

Door de storm van afgelopen donderdag 18 januari is onze schutting omver geklapt. Er moet een nieuwe geplaatst worden. Vraag of iemand met een busje of aanhangwagen het kapotte deel kan afvoeren en een nieuwe houten paneel kan plaatsen.

Kapotte schuttingdelen vervangen

Met de storm is mijn schutting kapot gegaan. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig en daarna plaatsing van de delen. Het gaat om 3 schutting delen Jumbo 1.80 x 1.80 cm, recht en 4 palen, het bevestigingsmateriaal en de huur van een grondboor.

Kapotte schutting laten vervangen

Tijdens de storm is een deel van de schutting kapotgegaan en wil ik deze laten vervangen. Afhankelijk van de kosten wil ik alleen de schutting aan de achterzijde van de tuin laten vervangen, of ook de zijkant, dus zou dit graag apart gespecificeerd willen ontvangen. Achterzijde is zo'n 5,5 meter lang incl usiefpoort van 90cm, bij 1. 80 hoog. Zijkant is 13,5 meter lang waarvan 6 meter 1. 80 hoog, en de rest momenteel 90cm hout 90cm gaas. Wens is om een deel doorkijk te houden voor socialisatie met de buren via gaas/trellis. Er is 1 hoek maar die is geen 90 graden, acherzijde loopt schuin naar achter. Heb interesse in geïmregneerd houten schutting, of hout met antraciet betonnen steunpalen. Is het ook mogelijk de oude schutting te verwijderen en afvoeren?

Schutting met palen plaatsen

Ik wil het plaatsen van 3 schuttingsdelen met 3 palen realiseren in verband met de storm. Tevens wil ik de kapotte schutting weghalen en afvoeren. Het gaat om horizontale delen met hardhouten palen. De schuttingsdelen zijn 180 bij 180 cm.

Kapotte tuinafscheiding repareren

Door de storm vandaag is er een tuinhek en een deur stuk gewaaid. De tuin is 4 meter breed. Een balk is gebroken waar de deur aan hing. Wat is dus nodig heb is een schutting deel van 1.80 meter. een schutting deel van 90 cm en nieuwe palen. Wat kost mij deze klus?

Omgewaaide schuttingen repareren/nieuw stuk plaatsen

Door de storm van gisteren schade opgelopen mijn houten tuin schutting. Hiervan heb ik een aantal foto’s bijgesloten. De schutting wordt niet gedeeld met een buur, maar loopt langs het vrije gedeelte van mijn huis. Aan de achterkant van het huis is de schutting onherroepelijk beschadigd, hier zal een nieuw gedeelte geplaatst moeten worden. Echter is het lange gedeelte langs de zijkant van huis los komen te zitten en is dit hierdoor wat scheef gaan staan. Voor de duidelijkheid: de schutting is in een U vorm langs het huis gebouwd en is ongeveer 2,6 x 19 x 6 meter. Het kapotte gedeelte van de schutting moet opnieuw worden. Dit stuk is 6 meter breed en 1 scherm van 1,8 meter is afgebroken. Dit stuk is ook voorzien van een poort. De poort is op zich niet erg beschadigd, echter is de originele kozijnbalk die boven de poort liep afgebroken. Daarnaast zal de rest van de schutting rechtgezet en zal verstevigd moeten worden.