Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jeu de boulesbaan aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jeu de boulesbaan aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jeu de boulesbaan aanleggen

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij willen graag bij een zorghuis een Jeu de Boulesbaan aan laten leggen in Zwaag. Het zal een baan worden met de standaard afmetingen. kunt u mij een kostenberekening sturen evt?

Jeu de boulesbaan aanleggen

In de binnentuin van een seniorenappartmentencomplex in Kortenhoef is voldoende ruimte voor de aanleg van een jeu de boulesbaan. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de complete realisatie hiervan. Inclusief het verwijderen van een graslaag en jea de boulesbaan naar wedstrijdmaten. Er is een poort waar de vakman met een auto doorheen kan rijden.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Graag offerte voor aanleg van twee jeu de boules banen met afmetingen 3 m x 13 m en 4mx15m ( wedstrijdgrootte).

Een Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik zoek een hovenier die een Jeu de Boulesbaantje van 2 meter bij 10 meter kan realiseren bij ons in de buurt. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de vakman.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Er is een openbaar plantsoen die gebruikt mag gaan worden om een jeu de boulesbaan aan te leggen. Wat kost dit? Het is een baan van 13 x 3 meter.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij hebben een grasveld van een halve hectare groot. Hier zouden wij graag een jeu de boule baan willen laten aanleggen. De ruimt eis goed bereikbaar en de ondergrond is dus van gras. Kunt u de mogelijkheden aangeven?

Jeu de boulesbaan laten aanleggen

Ik zoek een hovenier die een jeu de boules baan van 13 bij 3 of dubbel 13 bij 6 meter kan aanleggen in mijn tuin. Momenteel is de tuin enerzijds bestraat en anderzijds met gras bedekt. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden

Jeu de boulesbaan laten aanleggen

We willen een jeu de boulesbaan laten aanleggen van 3x14 meter of 6 x 14 meter. Omdat we hiervoor subsidie moeten aanvragen hebben we wat offertes nodig . Eventueel ook met kunstgras.

Jeu de boulesbaan laten aanleggen

Ik wil graag een jeu de boules baan van 13x3 meter aan laten leggen in mijn tuin. Momenteel is de tuin enerzijds bestraat en anderzijds met gras bedekt. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Ik wil in mijn achtertuin een jeu de boulesbaan laten aanleggen met een terras van ongeveer 20 m2. Het gras wat er nu ligt dient te worden verwijderd, dan geëgaliseerd en de baan en terras aangelegd. De tuin is te bereiken via een brede achterom.