Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jeu de Boulesbaan aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jeu de Boulesbaan aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jeu de Boulesbaan aanleggen

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Wij willen in het plantsoen een Jeu de Boullesbaan aan leggen, wij kunnen met de gemeente overleggen, maar moeten eerst weten wat het ongeveer gaat kosten. We hebben begrepen dat de afmetingen 3 x 13 meter zijn dat is geen probleem. De werkplek is goed bereikbaar.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik wil een offerte voor de aanleg van een Jeu de Boulesbaan van 3 x 13 meter in Amsterdam Noord op een grasveld. Er moet aangegraven worden, gedraind worden et cetera.

Jeu de boulesbaan laten aanleggen

Volgend jaar willen we 1 Jeu de Boulesbanen aanleggen naast onze voetbalkantine, met de minimale afmetingen van 3 x 13 meter. Wat is hierin mogelijk en wat kost dit?

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik wil graag een Jeu de Boule baan van 3 meter bij 13 meter in mijn achtertuin laten aanmaken. Het moet in een bestaand grasveld gelegd worden.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Bij ons zorghuis willen we in de tuin graag een Jeu de boules-baan laten aanleggen, afhankelijk van wat de kosten hiervoor zullen zijn. De standaardafmeting van zo'n baan is volgens mij 3 x 13 meter, zo groot moet het ongeveer gaan worden. Op de desbetreffende plek ligt nu gras.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

In Ouderkerk aan de Amstel willen wij als buurtbewoners graag een jeu de boules baan aanleggen in het park. De gemeente heeft hiervoor toestemming gegeven. Op dit moment zijn wij aan het bekijken hoe wij dit middels subsidie kunnen bekostigen. Graag vragen wij een offerte aan voor de aanleg van deze jeu de boules baan (grote 4 x 15 meter). Voor overige informatie kunt u misschien even telefonisch contact met mij opnemen?

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij zijn de uitbaters van een multifunctioneel centrum met sporthal. Wij willen graag buiten in de speeltuin een jeu de boules baan laten aanleggen op de plek waar nu een grasveld is. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna een prijsindicatie.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Graag wil ik een jeu de boules baan laten aanleggen achter onze sportschool. Het gaat om een baan 13 bij 3 meter. Het terrein is eventueel groter dan de afmeting en is nu betegeld.

Jeu de boulesbaan laten aanleggen

Onze bewoners willen graag een nieuwe Jeu de Boulesbaan hebben. Wij zijn een woonzorgcentrum en willen graag verschillende offertes ontvangen. Het zou gaan om een baan van 13 meter lang en 3 meter breed.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij willen graag een Jeu de Boules-baan aan laten leggen. De baan zou achter ons parkhuis moeten komen.