Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jeu de Boulesbaan aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jeu de Boulesbaan aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jeu de Boulesbaan aanleggen

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij willen graag met onze dorspkern een jeu de boules baan aanleggen van 4x15 meter. Dit zal gebeuren op een stuk grond van de gemeente en hier is toestemming voor.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Graag willen we 2 Jeu de Boules banen aanleggen op een terrein wat nu voorzien is van deels grind en deels bestrating. Kortom de top laag moet eraf en afgevoerd en dan moeten er 2 banen aangelegd worden. Waarbij deze onderhoudsarm zijn en tegen een stootje kunnen.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Wij willen graag een offerte voor het aanleggen van een Jeu de Boules baan van circa 3 x 13 meter. Deze is bestemd voor ouderen.

Jeu de Boules baan aanleggen op bungalowpark

Wij willen een Jeu de Boulesbaan aan laten leggen in een bungalowpark. Het project zou klaar moeten zijn voor het hoogseizoen.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Bij een woonvoorziening willen we graag een Jeu de Boulesbaan aan laten leggen. Kunt u ons hiervoor een prijsopgaaf toesturen? Er ligt nu gras op de plek waar de baan komen moet. Drainerende funderingslaag, dikte 20-25 cm. Halfverharding- / basislaag, dikte circa. 10 cm. Afstrooi- / toplaag, dikte circa. 1 cm.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Wij willen in het plantsoen een Jeu de Boullesbaan aan leggen, wij kunnen met de gemeente overleggen, maar moeten eerst weten wat het ongeveer gaat kosten. We hebben begrepen dat de afmetingen 3 x 13 meter zijn dat is geen probleem. De werkplek is goed bereikbaar.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik wil een offerte voor de aanleg van een Jeu de Boulesbaan van 3 x 13 meter in Amsterdam Noord op een grasveld. Er moet aangegraven worden, gedraind worden et cetera.

Jeu de boulesbaan laten aanleggen

Volgend jaar willen we 1 Jeu de Boulesbanen aanleggen naast onze voetbalkantine, met de minimale afmetingen van 3 x 13 meter. Wat is hierin mogelijk en wat kost dit?

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik wil graag een Jeu de Boule baan van 3 meter bij 13 meter in mijn achtertuin laten aanmaken. Het moet in een bestaand grasveld gelegd worden.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Bij ons zorghuis willen we in de tuin graag een Jeu de boules-baan laten aanleggen, afhankelijk van wat de kosten hiervoor zullen zijn. De standaardafmeting van zo'n baan is volgens mij 3 x 13 meter, zo groot moet het ongeveer gaan worden. Op de desbetreffende plek ligt nu gras.