Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jeu de boules baan aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jeu de boules baan aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jeu de boules baan aanleggen

Jeu de boules baan aanleggen

Op de plaats van de parkeerplaats (grof puin plus grind) willen we een Jeu de boules baan aanleggen van 3 x 13 meter. Hoeft niet heel professioneel, voor amateurgebruik. Ook willen we er nog steeds met de auto op kunnen staan. Graag hergebruik van de materialen en wij helpen mee. Leem mag door u aangevoerd worden.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om in een tuin van mijn vriend Jordi van de Bovenkamp () een jeu de boules baan aan te leggen. Het is (nog) een verrassing. Het gaat om een amateur-baan dus hoeft niet heel lang te zijn. Het is in de Pijp in Amsterdam, maar zijn tuin is heel groot (30 m2? ) en alleen nog betegeld. Het is een cadeau dus ik heb geen groot budget. Ik zie dat er meerdere opties zijn om dit aan te leggen, dus ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden. Kunt u mij hierover bellen zsm?

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij willen graag met onze dorspkern een jeu de boules baan aanleggen van 4x15 meter. Dit zal gebeuren op een stuk grond van de gemeente en hier is toestemming voor.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Graag willen we 2 Jeu de Boules banen aanleggen op een terrein wat nu voorzien is van deels grind en deels bestrating. Kortom de top laag moet eraf en afgevoerd en dan moeten er 2 banen aangelegd worden. Waarbij deze onderhoudsarm zijn en tegen een stootje kunnen.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Wij willen graag een offerte voor het aanleggen van een Jeu de Boules baan van circa 3 x 13 meter. Deze is bestemd voor ouderen.

Jeu de Boules baan aanleggen op bungalowpark

Wij willen een Jeu de Boulesbaan aan laten leggen in een bungalowpark. Het project zou klaar moeten zijn voor het hoogseizoen.

Jeu de Boules-baan aanleggen op een camping

Ik wil op ons campingterrein graag een Jeu de Boules-baan laten aanleggen van 10 x 3 meter. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Jeu de boules baan aanleggen

Voor een mini-camping met pannenkoekenhuis wil ik weten wat het kost om twee jeu de boules banen aan te laten leggen? Het terrein zal ongeveer 23 x 14 a 15 m. zijn.

Jeu de Boules baan afgraven

Voor de aanleg van een jeu de boules baan wil ik een stuk gras van 10 x 3 meter laten afgraven door een hovenier, inclusief afvoer van materialen. Daarnaast zou ik willen weten wat de mogelijkheid zijn om de baan te plaatsen.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Bij ons zorghuis willen we in de tuin graag een Jeu de boules-baan laten aanleggen, afhankelijk van wat de kosten hiervoor zullen zijn. De standaardafmeting van zo'n baan is volgens mij 3 x 13 meter, zo groot moet het ongeveer gaan worden. Op de desbetreffende plek ligt nu gras.