Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jeu de boules baan aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jeu de boules baan aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jeu de boules baan aanleggen

Jeu de boules baan aanleggen

Ik zou graag een jeu de boules baan willen laten aanleggen. De afmetingen zijn nog in overleg.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Ik zoek een hovenier die onze woonwijk een Jeu de Boules baan aan kan leggen. Dit moet geplaatst worden op een bestaand grasveld. Naar de officiële maten is het mogelijk om één baan te realiseren.

Jeu de boulesbanen vervangen

Er zijn 3 bestaande jeu de boules banen van 3 x 26 meter. Op dit moment zijn zij in gebruik, maar moeten geheel vervangen worden. Dus zowel een nieuwe drainerende funderingslaag, als een nieuwe halfverharding/basislaag en een afstrooi/toplaag. Naast de totaalprijs, zijn wij ook nieuwsgierig of het mogelijk is om gespreid te betalen.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij hebben vanuit Kansrijk Garrelsweer een ambitieus plan voor een multifunctionele inrichting van een oud sportveld. Hier komt een atletiekbaan, ijsbaan en park. Daarin is ook een jeu de boules baan bedacht. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor aanleg van een jeu de boules baan met afmeting van circa 4 meter breed en 15 meter lang. Om de baan voorzien met een bestrating van circa 3 meter breed en aan weerszijden van de baan 2 bankjes. De gehele baan moet door een vakman worden aangelegd. Er is toestemming van de gemeente, de offerte wordt ook mede gebruikt voor een subsidie aanvraag aan de provincie. In de bijlage een technisch ontwerp waarbij de jeu de boules baan ook is ingetekend.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Evt. Aanleg jeu de boules baan op terrein! Normale afmeting

Jeu de Boules baan aanleggen

Mijn buurvrouw ontvangt 2 x in de week ouderen en invaliden om zorg en afleiding te regelen. Graag wil ik haar een Jeu de Boules baan aanbieden. De ondergrond is nu gras. De lengte van de baan moet 9 meter zijn en 2 meter breed. Goed toegankelijk allemaal. Kunt u mij een offerte toesturen?

Jeu the boules baan aanleggen

Het gaat om een jeu the boules aan voor bij ons appartementen complex. De afmeting 3 x 13 m.

Jeu de boules baan aanleggen

Op de plaats van de parkeerplaats (grof puin plus grind) willen we een Jeu de boules baan aanleggen van 3 x 13 meter. Hoeft niet heel professioneel, voor amateurgebruik. Ook willen we er nog steeds met de auto op kunnen staan. Graag hergebruik van de materialen en wij helpen mee. Leem mag door u aangevoerd worden.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om in een tuin van mijn vriend Jordi van de Bovenkamp () een jeu de boules baan aan te leggen. Het is (nog) een verrassing. Het gaat om een amateur-baan dus hoeft niet heel lang te zijn. Het is in de Pijp in Amsterdam, maar zijn tuin is heel groot (30 m2? ) en alleen nog betegeld. Het is een cadeau dus ik heb geen groot budget. Ik zie dat er meerdere opties zijn om dit aan te leggen, dus ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden. Kunt u mij hierover bellen zsm?

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij willen graag met onze dorspkern een jeu de boules baan aanleggen van 4x15 meter. Dit zal gebeuren op een stuk grond van de gemeente en hier is toestemming voor.