Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten terras vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten terras vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten terras vervangen

Houten terras vervangen

Graag het bestaande terras vervangen voor een nieuwe. We hebben een terras van 15 meter lengte en iets meer dan 2 meter diepte. Er staan aan weerzijden (kopse kant) grote plantenbakken en deels over de lengte ook, daardoor zal er minder hout nodig zijn dan het totaal oppervlak van het terras. Ik schat ongeveer 3 á 4 vierkante meter minder. Misschien kunnen we de nu (al 17 jr) liggende platen zelf uitbreken, dat is niet al te moeilijk en de ondergrond goed schoonmaken alvorens de nieuwe planken gelegd worden. Het is goed toegankelijk, maar het is wel op de vijfde etage. Er is een lift aanwezig. Graag duurzaam materiaal, hier wil ik ook advies over.

Tuin aanleggen

Ongeveer 40 m2 tuin moet deels worden bestraat en deels een houten terras. 24 m2 met betonstenen van 60 x 60 cm en ongeveer 16 m2 vlonders. Twee kleine gebieden blijven onbestraat voor planten. Materialen graag in overleg. Tuin is goed bereikbaar. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Terras ophogen

Het terras bestaat op dit moment uit kunstgras. Aan 3 zijde is er een muur aanwezig en aan de 4de zijde een schutting met betonplaten onder de houten schutting. Het gras moeten worden verwijderd, de oppervlakte verhoogd en het gras weer teruggelegd. De oppervlakte is 43 m2 en de ondergrond is van veen. De tuin is goed bereikbaar.

Houten terras aan het water maken

Houten terras van 8,6 X 2,5 meter. Aan het water gelegen. Terras moet voorzien zijn van een hekwerk met poortje. De rechterkant blijft op terrashoogte en na 5 meter moet je met een trapje naar het water kunnen.

Houten terras en gazon in stadstuin aanleggen

Wij willen en hardhout terras en gazon leggen in onze stadstuin. Terras van 12 m2 en gazon van 16 m2.

Houten schuttingdelen op terras plaatsen

Op het terras zou ik graag een nieuwe schutting willen laten plaatsen. De onderste meter zal van hout moeten worden en daarboven wil ik graag gevlochten ijzeren delen. Het zal gaan om 5 schuttingsdelen, dan de hoek om en nog 1 deel. De oude schuttingsdelen hebben wij zelf al verwijderd.

Schutting achter en eventueel voor monteren

De schutting achter bij het terras tussen ons en de buurvrouw bestaande uit composiet. We hebben voor een houten schutting die helaas door het vorige bedrijf niet stevig genoeg is geplaatst en nu heen en weer gaat met een stevige wind. Is het mogelijk om de huidige schutting te verstevigen of opnieuw te plaatsen?

Betontegels en een houten terras vervangen

Betontegels 50/50 60 m2 en een houten terras van 11 m2 wat vervangen moet worden.

Tuinwerkzaamheden rondom de woning

Wij zijn op dit moment een woning aan het verbouwen. Half februari/maart willen we graag de verharding erin hebben omdat we eind maart verhuizen. De tegels die wij willen gebruiken zijn 20 x 20 cm. Er zal een terras van 8 bij 4 meter gelegd moeten worden, dan een looppad naar achteren van 25 meter lang en 1 meter breed en dan weer aan de achterzijde een terras van 5 bij 3 meter. Aan de voorzijde van de woning met de oprit willen wij graag grind. De oprit is 6 bij 4 meter en aan de voorzijde zal het 2.50 bij 8 meter moeten worden. Voordat er bestraat wordt zal de gehele achter tuin geëgaliseerd moeten worden. De tuin is totaal 8.50 meter breed en 25 meter lang. Er zal ook aan 1 zijde een schutting geplaatst moeten worden van 21 meter lang. Er staat al een gemetselde muur van 4 met lang. Hier zoude de houten schutting afwisselend met gaas tegenaan geplaatst kunnen worden.

Houten terras vervangen

Wij wonen in Loosdrecht aan de Rading in het bos en ons Douglas houten terras is ruim 13 jaar oud. Omdat we in het bos wonen is het verouderingsproces van ons terras sneller gegaan dan normaal en is het aan vervanging toe. We zijn op zoek naar een (grove) prijsopgaaf. Hierbij de details: Oppervlak: Ongeveer 55 m2 in een L-vorm om ons huis aangelegd. Lengte 12 meter en breedte 7 meter. Houtsoort: Douglas houten planken 25 mm dik, 21 cm breed. Circa 2-3 mm ruimte tussen de planken. Inclusief onderliggende draagbalken. Ongeveer 7 x 5 cm. Schroeven: RVS Spax. Bereikbaarheid: Aanhanger kan voor de deur worden geparkeerd. Toegankelijkheid via schuurdeur. Gaarne het oude terras afvoeren (mooi stookhout?). We horen graag wat u hiervoor rekent.