Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten terras bij de voordeur maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten terras bij de voordeur maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten terras bij de voordeur maken

Tuinterras van hout maken

Ik wil een houten terras aan laten leggen van circa 5 meter lang en circa 1.. 30 diep/breed. Dit moet aan de voorzijde van mijn huis komen - tegen het huis aan. Bij de voordeur. Ik wil dit als opstap gebruiken.

Houten terras bij de voordeur maken

Ik wil graag een houten terras bij de voordeur dus aan de voorzijde van mijn huis tegen het huis aan. De lengte is circa 5 meter, de breedte zal ongeveer anderhalve meter moeten zijn. Ik zou graag geadviseerd willen worden in wat het beste zou zijn voor mijn idee. Ik zou het liefst willen mailen.

Aanleg houten terras

Wij willen ons huidige stenen terras vervangen voor een houten terras. Het terras heeft een oppervlakte van circa 20 vierkante meter. De voorkeur gaat uit naar Bankirai hout, maar we staan ook open voor andere, duurzame soorten.

Houten of kunststof terras aanleggen

Wij hebben een tuinhuis gesloopt en willen op die plek graag een kunststof of houten terras op balken laten aanleggen van ongeveer 450 x 280 cm. Er is op die plek nu een 8 tot 12 cm diepe kuil die is opgevuld met grote grindtegels en langs de randen is voorzien van stoepranden. We willen dat als ondergrond voor de balken laten liggen. We ontvangen voor beide opties graag uw offerte.

Houten vlonder voor chalet timmeren

Ik wil een houten terras laten plaatsen rond een chalet. Circa 50 vierkante meter.

Houten terras leggen

Het stenen terras wil ik graag laten vervangen voor een terras met teakhouten planken. Deze planken mogen over het huidige terras heen gelegd worden. De afmeting is ongeveer 6 meter bij 2,5 meter.

Terras opnieuw leggen

Het terras in de tuin is ongeveer 3 bij 3 meter en bestaat uit houten planken. Onder deze planken blijft er water staan en hierdoor hebben wij nu in de kelder op 1 plek lekkage. Wij willen de houten planken laten verwijderen en een nieuw terras laten creëren. Echter dient dit zo te gebeuren dat er geen nieuwe lekkage op kan treden.

Terras van houten planken vervangen

We hebben een terras op de begane grond, met houten planken. Eronder is wat vuil opgehoopt en er blijft water staan. Idee is om de houten planken voor iets anders te vervangen, eronder een lek dichten en goed nalopen en goede afwatering te maken, door middel van bijvoorbeeld drainage tegels of een goede epoxy laag. vakman is verantwoordelijk voor het materiaal en de afvoer van het afval.

Schutting leveren en plaatsen

Ik laat binnenkort door een stratenmaker een nieuw terras van 10 x 10 meter aanleggen in een voormalige boomgaard. Ik wil langs het terras een houten schutting laten plaatsen van 10 tot 12 meter lang, die moet gaan aansluiten op een glazen wand. De hoogte van de schutting moet een verloop krijgen van 150 naar 200 cm. Ik wil houten palen en daarop gepotdekselde houten planken. Het mag een eenvoudige schutting worden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met u te bespreken. Dat kan vóór 21 september of na 16 oktober. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Tuin aan laten leggen

De achtertuin wil ik graag aan gaan pakken. De tuin is ongeveer 110 m2 groot en dient volledig leeggehaald te worden. Hierna zal er geëgaliseerd moeten worden. De wensen voor de nieuwe tuin zijn grote tegels, plantenbakken en een tuinhuisje voor 4 fietsen. Verder wil ik een terras van 4 bij 4 meter met houten vlonders met een overkapping erboven. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?