Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten schotten als afscheiding plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten schotten als afscheiding plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten schotten als afscheiding plaatsen

Vijver verwijderen

De vijver moet weg uit de tuin. Nu is deze zo een 50 centimeter boven de grond en 110 cm onder de grond. Nu ben ik zelf al begonnen maar kom moeilijk door de harden palen heen. Er zitten houten schotten in en had ik het idee op het in de geheel horizontaal af te zagen tot 10 centimeter onder de tegels en dan kan ik zelf zand erin storten en de tegels terug plaatsen. Ik denk al haal je de houten schotten helemaal weg dat het zand dan gaat verzakken.

Houten schotten als afscheiding plaatsen

In de achtertuin hebben wij 12 schuttingsdelen waarvan er zeker 4 slecht zijn. Deze wil ik graag laten repareren en als dit niet mogelijk is dan vervangen. De tuin en de delen zijn goed bereikbaar.

Schutting plaatsen

Ik zoek een partij die een 15 meter schutting inclusief een deur met slot kan plaatsen. De huidige schutting is een grote heg, die weggehaald wordt, zodra ik een afspraak heb staan om de schutting te plaatsen. Als schutting wil ik een betonnen frame (onderkant en palen) met daartussen houten schotten. De tuin is goed bereikbaar.

Kindvriendelijk tuinhek plaatsen

Ik wil graag een tuinhek laten plaatsen aan de waterkant. Zie bijlage (geel) voor gewenst hek. Ik ben op zoek naar een hek waar kleine kinderen niet overheen kunnen klimmen en een opening/deur die open kan. De waterkant bestaat uit een gedeelte houten schotten en een overhangend houten vlot. Circa 60 cm hoog en circa 8 meter lengte.

Omgewaaide schuttingen repareren

Ik wil mijn schutting graag laten repareren. Tijdens de storm van afgelopen januari omgewaaid. Schutting (ongeveer 6 meter lang) bestond uit gemetselde pilaren met hiertussen houten schotten en klimop. Materiaal door vakman zelf te regelen. Locatie is goed bereikbaar. Zie bijgevoegd foto van de situatie.

Schutting monteren

Ik wil een schutting laten plaatsen beton met houten schotten en betonnen palen. De afmetingen van de schutting zijn als volgt: 6 meter met poort, 6.20 meter en 1.80 meter.

Reparatie van een schutting

Door stormschade zijn de houten planken tussen de stenen zuilen kapot gewaaid. Zijn 5 schotten van 160cm x 143cm

Schutting opmetselen met houten schotten

Ik heb nu een gewone schutting, maar wil gemetseld muurtje met houten schotten erop. Het muurtje zal ongeveer 80 cm hoog moeten worden en de afscheiding totaal 1.80 meter. De lengte zal 11 meter gaan zijn.

Stormschade aan omgewaaide schutting maken

Samen met onze buren willen wij onze omgewaaide schutting laten repareren. Onze schutting bestaat uit betonnen palen en houten schotten. De schutting staat scheef en in het midden is er een stuk uitgewaaid. Graag verzoeken wij om een offerte die wij ook willen gebruiken voor de verzekering.

Erfafscheiding metselen

Ik wil graag een schutting van 14 meter x 1.90 meter schutting (zie foto). Ik wil graag een complete offerte van het verwijderen van coniferen (oude erfafscheiding). Er zal een fundering gemaakt moeten worden. Ik wil graag 6 pilaren voorzien van elektra in verband met lampen die wij willen verwerkt hebben door middel van twee glazen blokken in het midden van de pilaren. Tevens ook houten schotten aanbrengen en afdek hoedjes op de pilaren. Metselwerk tussen de pilaren 1 meter hoog, normaal gevoegd. Ik wil graag ook de schuttingdelen laten leveren en plaatsen.