Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe houten poort maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe houten poort maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe houten poort maken

Plaatsen van een houten schutting

Ik zoek een hovenier die een schutting kan plaatsen tussen mijn tuin en die van de buren. Dit zijn 4 hardhouten schuttingen, 9 palen en 4 gaasmatten tussen de palen over een lengte van 12,75 meter en achter over een breedte van 4,80 meter 2 hardhouten schuttingen, een poort [deur] en 3 palen. Het materiaal is dan hoogstwaarschijnlijk reeds aanwezig.

Poort plaatsen in bestaand gaashekwerk

Wij zouden graag een prijsopgave zien van een houten poort (120 breed en 200 hoog). We hebben al een gaashekwerk. De poort dient ingesloten te worden in dit gaashekwerk. Dit benodigd een paal, waar het bestaande hekwerk dan aan gemonteerd dient te worden en opnieuw opgespannen.

Nieuwe tuin aanleggen

Wij willen onze bestaande tuin geheel renoveren: - De tuin is 65 m2 - De tuin moet helemaal verwijderd en afgevoerd worden en er moet een compleet nieuwe tuin aangelegd worden - Ik wil een nieuwe houten schutting met betonpalen en een poort van 15 meter lang - Ik wil een houten schuur van 2,5 bij 3 meter plaatsen - Vijver met 2 stukken van 1 bij 2 meter met een betonnen rand plaatsen - Borders aanleggen - Er is een tekening beschikbaar Graag een offerte hiervoor.

Een verzakte schutting renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan renoveren. 1 paal is verzakt waardoor de poort niet meer open kan. Ik zoek een partij die mij hierbij kan helpen. Het gaat om houten schutting.

Schutting +poort

Schutting plaatsen incl poort totale lengte is 564 cm offerte voor kunststof composiet en offerte voor hard houten palen, met schutting. Delen van 180/180 cm.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Er dient 8 meter schutting in totaal, 3 schermen, 1 poort en 1 schotje, vervangen te worden. De schuttingsdelen worden van houten en de palen van beton. Eventueel wil ik ook betonnen onderplaten. De tuin heeft een achterom.

Houten terras uitbreiden en schutting met poort leveren en plaatsen

Het gaat om een tuin, 50 m2 totaal. Hier is een stuk tuin bij gekocht, het huidige (verhoogde) hard houten terras moet uitgebreid worden en een nieuwe poort + houten schutting geplaatst worden. Vakman mag de schutting verzorgen inclusief een poort. Ik laat mij hier graag over adviseren.

Schutting vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van een oude schutting en het plaatsen van een nieuwe schutting, zonder poort. De lengte is ongeveer 13 meter. Het gaat om houten schuttingsdelen en palen en de achtertuin is via een brandgang bereikbaar.

Houten schutting vervangen voor dubbelstaafmat hekwerk

Ik wil de oude houten schutting inclusief beplanting laten verwijderen en een nieuwe dubbelstaafmat hekwerk laten plaatsen. 14,5 meter inclusief poort, kleur zwart. Inclusief fundering met betonnen palen. Afvoeren kan makkelijk via de poort. Wilt u het verwijderen en afvoeren van het oude materiaal svp apart in de offerte vermelden?

Een nieuwe poort plaatsen en de cilinder overzetten

Ik zoek iemand die onze tuinpoort kan vervangen. De poort moet 176 bij 93,5 cm groot worden inclusief scharnieren. Daarnaast moet de bestaande cilinder van het slot overgezet worden naar de nieuwe poort. Ik wil een houten rechthoekige poort.

Partners

Partners van Casius