Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hout beton schutting laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hout beton schutting laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hout beton schutting laten plaatsen

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Ongeveer 35 meter hoge schutting van ongeveer 2. 10 meter en 5. 5 meter lage schutting van ongeveer 1. 10 meter hoog. Het gaat om een hout-beton combinatie. Ik zorg voor alle materialen. Prijsopgave moet enkel het plaatsen van de schutting betreffen.

Schutting plaatsen

Schutting hout/beton. Geimpregneerd hout (grenen/vurenhout) 12 meter en haaks erop 2 meter met een poort van een meter breed. Met afdeklat boven op schutting. Plaatsing begin mei. Graag offerte incl. Plaatsen en BTW.

Schuttingen in douglas - beton laten plaatsen

Wij willen graag een schutting kopen en laten plaatsen met douglas hout en antraciet beton palen ook met een onderpaal. Zie toegevoede bijlage voor meer informatie hierover. Ongeveer totalen van schuttingen: -hoge (2m): 39m incl 1 poort -lage (1m): 6m incl 1 poort -gaaspanelen: 2m lang, 2 stuks -diagonaal: 2m lang, 1 stuk

Afvoeren huidige schutting en nieuwe leveren en plaatsen

Ik ga de huidige schutting zelf verwijderen. Deze moet afgevoerd worden door de vakman. Daarbij wil ik mij laten adviseren over een nieuwe schutting die geleverd moet worden door de vakman. Mijn voorkeur gaat uit naar houten met beton of grenen hout. Afmeting bedraagt 12 meter, zonder poort. De tuin is goed toegankelijk om het eea af te voeren.

Schutting en bestrating plaatsen

Ik wil graag de hele tuin bestraten. ongeveer 9.5 meter lang en 5.5 meter breed daarbij zal ook de grond geschikt gemaakt moeten worden tegen verzakking. De schutting willen we beton met hout. Wij vernemen graag de opties en kosten.

Schuttingen plaatsen

Het betreft het plaatsen van 5 schuttingsdelen van 180 x 180 cm en het plaatsen van een poortdeur van 110 cm. De palen dienen van hout of beton te worden en de tuin is goed te bereiken. Ik zou graag separaat een prijs ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting.

Hout-beton schutting plaatsen en muur afbreken en afvoeren

Er moet een schutting in mijn achtertuin worden vervangen en de oude afgebroken en afgevoerd worden. De lengte bedraagt zo'n 8 meter. Er is makkelijk bij te komen, en afvoeren kent geen obstakels. Ik wil graag een dezelfde schutting als die er al staat. Graag in overleg met vakman als hij komt kijken of hij dit ook kan verzorgen.

Houtbeton schutting voor de voortuin realiseren

We willen deze schutting graag zo omdat de rest van de tuin, zijkant en achtertuin ook van beton/hout zijn. - Zie de foto voor de huidige situatie. De schutting begint dan vanaf de lantaarn paal, op het lege stukje zetten we dan een plant. - Zie de andere foto voor de gewenste type lage schutting. De hoogte bedraagt zo'n 65 cm en aan de voor/straatkant is het zo'n 5 meter. Om de hoek bedraagt het overige gedeelte zo'n 4,76 cm. - Verwijderen en afvoeren van de buxus. We zijn flexibel wat betreft planning, er is geen haast bij maar mag ook snel als er een gaatje is.

Schutting plaatsen

Wij zouden graag nieuwe schuttingen willen laten plaatsen. Het gaat om 2 zijden van een achtertuin met een lengte van 3.40 meter per zijde. De oude schutting moet verwijderd en afgevoerd worden. De palen willen wij van beton, kleur antraciet met graniet profiel. De schutting delen 23 planken van Douglas hout. De beton palen moeten met betonvoet krijgen.

Tuin renoveren

De tuin is 10 bij 5.20 meter groot. De wensen die wij hebben zijn als volgt: Wat willen we: - ophogen van de tuin, ongeveer 10 cm - betere overgang naar het plein achter de tuin, deze ligt lager dus ik vermoed door middel van een trapje - Nieuwe tegels erin, de oude verwijderd en afgevoerd - Nieuwe overkapping erin, de oude verwijderen en een nieuwe plaatsen van ongeveer 3 bij 3 meter of 4 x 4 meter. Materiaal in overleg - Andere schutting achter met poort, de buren willen namelijk de schuttingen niet vervangen. Voorkeur gaat uit naar hout of hout/beton. - Vijvertje willen er graag erin houden. - beplanting mogelijkheden