Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hout beton schutting laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hout beton schutting laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hout beton schutting laten plaatsen

Schutting met windschade repareren

De schutting tussen mij en de buren is omgewaaid. Het betreft een rechte schutting (10 meter), volledig hout, met hard houten palen in de grond. De palen, die zijn gestort met beton moeten uitgegraven worden, vernieuwd en weer ingegraven en weer gestort met beton. Vervolgens moet de schutting weer gemonteerd worden met de bestaande schuttingdelen.

Houten terras op het beton plaatsen

Wij hebben momenteel een betonnen terras. Wij willen hier graag houten vlonders (Europees hout) op laten plaatsen. Tevens willen wij de zijkanten dichten met hout zodat het beton niet meer zichtbaar is. Om het af te maken willen wij ook nog een houten trapje plaatsen. De maten zijn als volgt: Lengte: 650 cm Breedte: 158 cm Hoogte: 70 cm

Hout/beton schutting laten plaatsen

Graag wil ik een beton/hout schutting laten plaatsen (19 planks). De palen moeten afgedekt worden met afdekpiramides. Het gaat om een erfgrensafscheiding van 10,60 meter en een stuk achterin de tuin van 2,80 meter waar ook een poort (inclusief een stalen frame en RVS hang en sluitwerk) van 1 meter breed in verwerkt moet worden. Het beton mag geen rots- of stenenmotief of iets dergelijks zijn maar gewoon basic.

Schutting in de tuin laten plaatsen

Breedte van te plaatsen schutting in tuin, ongeveer 4,8 meter. Schutting hardhout (palen 270*6,5*6,5, panelen recht 180*180). 180 hoog over hele schutting. Inclusief plaatsing poort 505799 (rechts draaiend, inclusief slot, beslag, et cetera). Opbouw schutting van rechts naar links: circa 50 cm schutting, poort, rest (circa 3,3 m). Schutting opgesloten tussen 2 bestratingen (stoep en terras). Indien nodig palen instorten in beton. Verwijderen bestaande schutting niet nodig. Eventuele opties/aanbevelingen voor kwaliteit worden gewaardeerd. Graag ook offerte meenemen voor zelfde opbouw, maar dan met hout/betonschutting (zoals 611609) met zelfde poort. We hebben een achterom. Goed toegankelijk allemaal.

Hout beton schutting leveren en plaatsen

Ik wil bij mijn nieuwbouwwoning graag een hout-betonschutting laten plaatsen. Het gaat om 1 recht stuk van 5 meter en 1 recht stuk van 8 meter, met haaks daarop een stuk van 1,5 meter waar ook een poort in moet komen van 1 meter.

Schutting plaatsen

17 meter luxe hout/beton Douglas schutting circa 180 cm hoog bestaande uit: - Schermen met 21 planken waarvan 2 horizontale. - Douglas schuttingplanken van 17 x 145 mm. - Planken zijn onbehandeld, geschaafd en afgerond. - Afdekkappen Douglas 40 x 95 mm, recht afgewerkt. - Combi-betonpalen 100 x 100 x 2700 mm met bolle kop. - Dubbele rots motief betonplaat 1840 x 360 mm, 2 zijdes motief. - Afdekkappen van beton op de betonplaten. - Alle montage materialen geel verzinkt. - Inclusief het plaatsen van de schutting. - Inclusief laatste scherm op maat maken. Wij zullen zelf het voorwerk verrichten.

Tuin renoveren

Onze achtertuin bij onze hoekwoning wil ik graag renoveren. Zelf zullen wij de oude materialen verwijderen en afvoeren. Hierna zal er een hout beton schutting, inclusief betonnen onderplaten geplaatst moeten worden. De lengte zal 19 meter zijn inclusief poortdeur. Daarnaast wil ik een houten vlonder van 3 bij 6 meter laten plaatsen, een overkapping van hout met een dak van polycarbonaat platen, 40 m2 bestrating en 10 m2 kunstgras laten aanleggen.

Tuin bij nieuwbouw aanleggen

Graag willen wij de tuinen aanpakken bij onze opgeleverde nieuwbouwwoning. De achtertuin is 9.80 x 6.50 meter groot. Hier dient er een hout/ beton schutting geplaatst te worden. Er zal 1 deel van 9.80 meter geplaatst moeten worden en 1 deel van 6.80 meter. Verder wil ik hier 2 terrassen laten aanleggen tegen de woning aan van 6.50 x 3 meter en een terras achterin de tuin van 4 bij 3 meter. Er zal tuinverlichting en vaste planten geplaatst moeten worden. De voortuin van 6.50 bij 2.50 meter wil ik graag laten bestraten.

Bestrating, schuttingen en overkapping plaatsen

Ik wil mijn achtertuin van 32 m² graag laten renoveren. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de huidige tegels en schutting, plaatsen van nieuwe tegels en bestellen/plaatsen van een hout/beton schutting. Misschien ook wat extra klusjes zoals een lichtbron buiten plaatsen. Ik wil graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Via de binnenkant van de woning is de tuin te betreden.

Hout/betonschutting plaatsen

Het gaat om ongeveer 25 meter aan schutting, verdeeld over 3 zijden. 7. 5m / 11m / 6. 5m. Het gaat om een hout/betonschutting met antraciet kleurig beton. In het stuk van 11 meter, 2 gaaspanelen van 60cm. En in het deel van 6. 5m een deur van 1. 20m en ook een gaaspaneel van het 30cm.

Partners

Partners van Casius