Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstellen van een omgewaaide schutting? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstellen van een omgewaaide schutting. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstellen van een omgewaaide schutting

Omgewaaide schutting laten herstellen

Ik wil mijn schutting laten herstellen na stormschade. De schutting bestaat uit 9 panelen, waarvan er 2 panelen zijn losgewaaid. De schutting dient niet vervangen te worden.

Herstellen van een omgewaaide schutting

Ik wil het kapotte deel van mijn schutting laten vervangen. De schutting is gelegen aan een weg en is dus goed bereikbaar. Het betreft één schuttingdeel.

Herstellen van een omgewaaide schutting

Ik wil mijn schutting laten herstellen na stormschade. De schutting bestaat uit 3 panelen, waarvan er 2 zijn omgewaaid.

Herstellen van een omgewaaide schutting

In verband met een omgewaaide schutting in de tuin is een reparatie noodzakelijk. De schutting bestaat uit 3 schuttingdelen, waarvan 1 schuttingdeel is losgekomen, waarbij ook 2 planken losgeraakt zijn. Wij ontvangen graag een offerte voor het herstelbedrag inclusief benodigde materialen. Wij moeten deze offerte ook indienen bij onze woonverzekering.

Omgewaaide schutting opruimen en nieuwe zetten

De schutting met betonplaten is omgewaaid en niet te herstellen. Graag een offerte voor het opruimen oude schutting en het leveren en plaatsen van een houten schutting. Lengte schutting ongeveer 8,6 m. Achtertuin is bereikbaar middels een brandgang achterom of door het huis. Graag een complete offerte.

Omgewaaide schutting herstellen

Mijn schutting, die begroeid is met klimop is ten gevolge van de januaristorm over een lengte van circa 6 meter scheef gaan staan en diverse schuttingpalen zijn geknakt. Kunt u voor spoedig herstel bijdragen en ja welke kosten zijn daarmee gemoeid? Wellicht is het raadzaam eerst de schade op te nemen.

Omgewaaide schutting na een hevige storm herstellen

Door hevige storm zijn er een aantal schuttingdelen omgewaaid. Er zouden 3 nieuwe schuttingdelen geplaatst moeten worden van 180 bij 180 cm. Plus een paal van standaard maat aan de andere kant vervangen worden. Deze is afgebroken.

Omgewaaide schutting herstellen

Door de harde wind op do 18-1-18 is de schutting van mijn tuin gebogen en zijn van een aantal schuttingen de planken los gewaaid. Ik wil de schuttingen graag weer recht in de grond hebben en de planken weer op hun plek als het kan anders Nieuwe. Gaat om 6 schuttingen van 1,80 x 1,80 meter.

Omgewaaide schuttingen herstellen

Door de afgelopen storm is een sectie van circa 1,2 meter tussen twee betonnen kolommen uit gewaaid, en een deel ook tussen twee kolommen is er tussenuit gedrukt. Na op gave prijs (tbv verzekering) wil ik het laten repareren. Houten (verticale) uitgewaaide delen zijn nog aanwezig schutting dekplank (bovenop de sch. ) is gebroken. Schilderen is niet nodig, blank hout.

Omgewaaide schutting herstellen

Heer/mevrouw, Graag wil ik mijn omgewaaide schutting laten herstellen. De schutting is namelijk tijdens de storm omgewaaid. Hierbij is de totale rechterkant omgewaaid. Het gaat daarbij om 4 schotten van 180 x 180 cm, waarbij de twee uiterste schotten ook zijn afgebroken aan de randen, op het punt waar deze vastzat aan de palen. Ook zijn de palen aan de rechterkant afgebroken aan de onderkant. Het opnieuw plaatsen van 4 schotten 180 x 180 cm. Aan de linkerkant van de tuin zijn 2 schotten omgewaaid, waarbij de randen waar deze vastzaten aan de palen ook beschadigd zijn. Ook de 2 palen moeten vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen en plaatsen van de schutting aan beide zijden en het afvoeren van de oude afgebroken stukken.