Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hele tuin verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hele tuin verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hele tuin verbouwen

Tuin afgraven en weer ophogen

Bamboewortels door de hele achter en voortuin, afgraven en eventueel ophogen. Achtertuin is 6 x 13 meter. Voortuin is ongeveer 2 x 4 meter. Eventueel samen met de buren, deze tuin is ongeveer even groot maar hier staat wel iets minder bamboe. De schutting kan eruit voor de toegankelijkheid. Het is allemaal niet heel groot maar het moet lukken.

Verhogen van talud en plaatsen damwand

Wij willen het talud laten verhogen en een damwand laten plaatsen. De tuin is ongeveer 9 meter breed. We krijgen een bestaande vlonder van 3 meter breed en 2 meter diep. Het is een nieuwbouwwoning aan het water en deze moet nog worden opgeleverd. De bestaande vlonder willen we dus laten verlengen over de hele breedte van de tuin nadat het talud is opgehoogd en de damwand is geplaatst. Ook willen we een inwendige trap.

Schutting plaatsen, oude afvoeren

Door de stormschade moet er een totaal nieuwe (kunststof) schutting geplaatst worden. Betreft 3 hele schuttingen van 180 cm x 180 cm en een deur van 1 meter en een tussenstuk van 80 cm, 5 a 6 palen. Tuin is via achterom/steeg te bereiken.

Boom omkappen

Mijn schoonmoeder heeft een hele grote boom in haar tuin die wil ze graag omgekapt hebben . Wat zijn de kosten daarvoor ?

Complete tuin laten renoveren

De hele tuin moet op zijn kop. Bak verwijderen. Terras, tuinpad met hergebruik van tegels. Onderhoudsvriendelijke tuin. Rode beuk 80 hoog heg, groene beuk als heg 180 hoog, zijkant, lavandula angustifolia hitcote, 5 hydrangea paniculata, 5 hydrangea macrophylla, grind 8/16, ligustrumovalifolium. Ik heb een tekening. Mochten jullie nog een betaalbaar en leuk idee hebben voor iets van water erin houd ik mij aanbevolen.

Klussen in de tuin

Ik wil graag een schutting geplaatst hebben in de tuin van 2 hele platen en een beetje van 30 cm. Op korte termijn.

Schutting repareren

De schutting is omgewaaid waarbij 3 palen zijn afgebroken. Betreft een schutting met in totaal 6 panelen en 7 palen. Paal 3, 4 en 5 zijn gebroken. Panelen zijn nog heel. 3 palen moet worden vervangen. Graag een offerte inclusief materiaalkosten. Dit betreft een verzekeringsofferte. Maar daarna willen we uiteindelijk de hele schutting laten vervangen en daar een offerte voor. Die offerte gaat dus om 12 meter, 6 panelen. Onze tuin bestaat uit drie delen die in hoogte verschillen. Dus per twee panelen wordt de tuin een halve meter lager. De tuin heeft geen achterom, het is een tuin aan het water. In deze offerte graag de optie hout versus betonnen schutting opnemen. Heeft geen haast verder maar graag wel snel contact, uitvoer in april of mei is ook prima.

Tuin uitgraven en opnieuw aanleggen

Wij willen ons tuin 10 bij 6 meter opnieuwe aanleggen ivm oneffenheden in de hele tuin en hij moet worden verlaagd ivm afwatering naar de straatkant.

Tuin bestraten

Onze tuin staat momenteel vol met brandnetels/onkruid en wij willen hier graag een terras. Het gaat ongeveer om 35 m2 en de tegels hebben wij al zelf, betontegels van 40 x 60 cm. Het is de bedoeling dat het hele terras op 1 hoogte komt te liggen, onder het kozijn van het achterste raampje beneden. De tuin is helaas moeilijk te bereiken. Vanaf de weg loopt er een hele smalle gang, 1 kruiwagen breed, naar een andere tuin. Vanaf daar is het nog 20 meter lopen. Inclusief afvoeren van de materialen.

Drainage aanbrengen in delen van de achtertuin

Wij hebben een achtertuin van ongeveer 30 bij 20 meter. Op sommige plekken van de tuin zitten hele natte stukken. Wij zouden graag willen weten wat de mogelijkheden zijn van drainage voor deze delen.