Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hele tuin verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hele tuin verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hele tuin verbouwen

Tuin bestraten

Onze tuin staat momenteel vol met brandnetels/onkruid en wij willen hier graag een terras. Het gaat ongeveer om 35 m2 en de tegels hebben wij al zelf, betontegels van 40 x 60 cm. Het is de bedoeling dat het hele terras op 1 hoogte komt te liggen, onder het kozijn van het achterste raampje beneden. De tuin is helaas moeilijk te bereiken. Vanaf de weg loopt er een hele smalle gang, 1 kruiwagen breed, naar een andere tuin. Vanaf daar is het nog 20 meter lopen. Inclusief afvoeren van de materialen.

Drainage aanbrengen in delen van de achtertuin

Wij hebben een achtertuin van ongeveer 30 bij 20 meter. Op sommige plekken van de tuin zitten hele natte stukken. Wij zouden graag willen weten wat de mogelijkheden zijn van drainage voor deze delen.

Hele tuin verbouwen

De tegels zijn aan het verzakken, moet gerenoveerd worden. Mijn hele tuin moet eigenlijk helemaal overhoop gehaald worden. Heel veel onkruid en brandnetels die verwijderd moeten worden. De tuin is ongeveer 55 m2. Het puin moet afgevoerd worden.

Boomwortels uitfrezen

Onze hele voortuin is betegeld. In de hoek van de tuin staat een boomstronk die is afgezaagd tot het maaiveld. De wortels daarvan lopen onder het tegelwerk en drukken dat omhoog. De stronk mag van mij blijven, maar ik wil die wortels laten weg frezen, zodat het pad weer recht gelegd kan worden. ik hoor graag van u wat de kosten hiervoor zijn.

Tuin uit- en opruimen

Ik wil mijn hele tuin opgeruimd hebben, er moet gesnoeid worden en onkruid moet verwijderd worden. Alles moet opgeruimd worden en eventueel een nieuw tuinontwerp. Ik zou daarvoor een prijsindicatie willen. De tuin is ongeveer 150 m2 achter en voor zijn nog 2 bomen die gesnoeid moeten worden samen met een lange heg.

Tuin bestraten, boom en tuinhuis weghalen

We willen onze tuin bestraten (abbeystones over 80 m2). Er wordt een chalet geplaatst en het tuinhuis dat er staat moet weggehaald worden (16 m2 gemaakt van hout), evenals een middelgrote boom. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van u. Het nieuwe chalet is 40-42 m2. De hele tuin 120-125 m2. Zie bijlage.

Hoge notenboom laten snoeien

Ik wil mijn hoge notenboom laten snoeien en die staat in de achtertuin. Er is een achterom, door stukje gemeente tuin. De auto moet aan de zijkant geparkeerd worden. Het is een hele hoge boom met enorm veel zijtakken.

Voortuin bestraten en hekwerk plaatsen

Ik heb een voortuin van 5 x 6 meter die ik helemaal wil laten veranderen. Er staan nu 2 bomen in en er is beplanting en wat bestrating. Ik wil de hele tuin leeg laten halen en de ondergrond geschikt laten maken voor het leggen van natuurstenen tegels van 1 x 1 meter. Ook wil ik aan 2 kanten van de tuin een laag hekwerk laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de tuin te laten beoordelen en om mijn wensen te bespreken. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte voor de werkzaamheden en materialen. Ik wil de klus in april of mei 2018 laten uitvoeren.

Tuin renoveren

Ik wil mijn hele tuin op laten knapen bestrating en schuttingen

Stormschade in tuin herstellen

Ik heb storm schade in mijn tuin, ik vraag daarom een aantal bedrijven een offerte samen te stellen zodat ik dit op zijn tijd (bedrijfen zijn druk deze maanden) kan laten repareren/maken. - Tuinscherm, hele rij plat op de grond (afgebroken paalhouders en schermen) - Kleine zij muur die los zit en beweegt - Nog een rij schermen die los zijn en heen en weer wiebelen. (niet afgebroken) - Tevens wat stenen die niet meer recht op op de grond liggen.