Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hek voor houten terras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hek voor houten terras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hek voor houten terras

Houten dek met trap over huidige bestrating aanleggen

Over onze huidige bestrating heen een dek aanleggen. Op de huidige muur een houten hek plaatsen. Het dek bereikbaar maken met opstap/trapje. Bovenaan het opstapje een dichtvallend tuinhek. Oppervlakte dek: 230 x 539 cm. Hoogte te plaatsen hekje: 80 cm. Hek lengtes: 230+230+400 cm. In het dek dient een luik te zitten ivm watermeter.

Nieuw hek plaatsen

We willen graag een offerte voor een nieuw hek in onze achtertuin. Het zou L-vormig zijn (linkerkant en achterkant van de tuin), met een diepte van 18 m en een breedte van 5. 3 m, in beton (pilaren en voet) en houten panelen. Daarnaast willen we graag een aparte offerte voor een tuinhuisje + zijhekken. De loods zou 5,3 m breed en ~ 3 m diep zijn en achter in de tuin geplaatst worden, evenals de omheining, precies zoals die in het vorige citaat werd gevraagd, voor de resterende 15 m aan de linkerkant.

Hek voor houten terras

Ik woon op de eerste verdieping met een houten buiten terras. Het houten hekwerk zal ongeveer 6 meter lang en 85 cm hoog moeten worden. Graag laat ik dit wel nameten en zou ik advies willen krijgen wat mogelijk is.

Tuinafrastering plaatsen

Ik wil een afrastering plaatsen in de tuin (ongeveer 8 meter lang). Aan de ene kant staat een houten paneel, aan de andere kant een hek. Ik heb het materiaal nog niet aangeschaft. Mogelijk wordt dit baseline, gaas, of hek. Voor nu kijk ik uit naar een prijsindicatie van manuren voor deze klus.

Tuin ophogen, betegelen en grasmatten plaatsen

Ik wil mijn tuin laten ophogen en vervolgens grasmatten laten plaatsen. De tuin is 9 bij 5 meter maar ik wil 10 m2 (2 bij 5 meter) gebruiken voor een klein terras. Ik heb een houten hek dat in beton gegoten is, dus weet ik niet of deze opengemaakt kan worden om erbij te komen.

Kindvriendelijk tuinhek plaatsen

Ik wil graag een tuinhek laten plaatsen aan de waterkant. Zie bijlage (geel) voor gewenst hek. Ik ben op zoek naar een hek waar kleine kinderen niet overheen kunnen klimmen en een opening/deur die open kan. De waterkant bestaat uit een gedeelte houten schotten en een overhangend houten vlot. Circa 60 cm hoog en circa 8 meter lengte.

Poort met tuinhek laten plaatsen

Ik wil een tuindeurtje laten plaatsen. Deze zal ongeveer 90 cm breed zijn en 80 cm hoog. Het gaat om een houten hek dat zo geplaatst kan worden.

Poort naar de tuin maken

In de achtertuin heb ik op dit moment een hek van ijzer staan. Dit hek dient te worden verwijderd en een houten poortdeur geplaatst. De deur moet breed genoeg zijn om er met een scootmobiel door heen te kunnen. De hoogte zal 1.80 meter moeten zijn.

Tuinhek en hekdeurtje langs damwand en vlonder plaatsen

Voor mijn achtertuin die zich langs het water bevindt en wordt afgegrensd door een damwand, zou ik graag een houten hek van in totaal ongeveer vijfentwintig meter (inclusief tuinhekje) willen plaatsen. Zie foto. De eenheden van de hekjes zijn 180 X 80 cm. De hekjes zijn van hardhout. Waar de palen gezet moeten worden is het voornamelijk gras en over een lengte van achte meter is er bestrating dus die tegels moeten eruit, ingezaagd en teruggelegd worden. Het mag op korte termijn uitgevoerd worden. Uiterlijk in het najaar klaar.

Kindvriendelijk tuinhek plaatsen aan de waterkant

Wij willen een kindvriendelijk tuinhek plaatsen aan de waterzijde van onze tuin. Het tuinhek moet zo zijn dat het voor kleine kinderen veilig is en er zoveel mogelijk zicht behouden blijft. In de bijlage is de gewenste stijl zichtbaar aan de Hand van twee voorbeelden. Er dient een doorgangshek / deur in geplaatst te worden die in eerste instantie dicht blijft. Het hek moet 7.30 meter breed zijn en bij beide hoeken een stukje de tuin in lopen van ongeveer 1.50 meter per kant. Het hek wordt op een vlonder gemonteerd, of dient met palen verder in de grond geslagen te worden. Op de vlonder staat nu een houten bankje, deze dient verplaatst, of verwijderd te worden, aangezien anders de Kids er alsnog overheen klimmen. Uitvoering dient te gebeuren in Mei / Juni. Wij verhuizen pas begin juli 2018 naar dit adres. Indien van tevoren een bezichtiging van de tuin noodzakelijk is, dient deze 17, 18 of 19 april gepland te worden omdat we dan in het land zijn. We kijken uit naar de Offertes en mogelijkheden!

Partners

Partners van Casius