Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Heggen en planten laten aanplanten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: heggen en planten laten aanplanten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: heggen en planten laten aanplanten

Tuin opnieuw aanleggen

Ik heb een klein tuintje op het zuiden en wil deze opnieuw aanleggen. Verder zijn mijn wensen: - stukje kunstgras - grote strakke tegels met bijv. Wat spaanse tegeltjes - bloemen/planten - evt. vervangen van de borders (heggen), afhankelijk van prijsopgave - evt. een klein vijvertje met stroompje, afhankelijk van prijsopgave - weinig onderhoud - kleine kast voor tuinmaterialen en tuinstoelen Ik zou graag overleggen wat de mogelijkheden zijn voor mijn tuin en wat de kosten hiervan zijn.

Heggen en planten laten aanplanten

Ik wil graag een aantal heggen en planten laten plaatsen. Dat zijn deze: A. 4 meter haag 5 Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia” 225-250 cm ¼ m3 tuinmest B. 8 meter haag 16 Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia” 225-250 cm ½ m3 tuinmest C. Rhododendron 3 Rhododendron catawbiense 100 cm ¼ m3 tuinmest

Tuin zomer- en winterklaar maken

Wij zouden graag 2x per jaar een hovenier in willen huren die in maart en oktober onze voortuin verzorgt. Onze voortuin is +/- 80-100 m2 groot en het grootste deel is bestraat. Belangrijk is dat het onkruid tussen de stenen wordt verwijderd en dat de heggen worden gesnoeid. Daarnaast zou ik graag 2 of 3 leibomen willen laten planten in de achtertuin. Ik heb nog geen keuze gemaakt voor boomsoort. Dus zou hier ook graag advies in willen hebben.

Klussen in de tuin laten uitvoeren

Ik wil graag een aantal klussen in mijn tuin laten uitvoeren. Het gaat om het snoeien van heggen, zodanig dat deze er volgend jaar netjes uitzien. Het snoeien van de blauwe regen, zodanig dat deze volgend jaar mooi uitloopt. Ook wil ik graag riet laten verwijderen en een onkruidbestrijding op het klinkerpad. Ook wil ik graag onkruid laten wieden uit de border en daar graag nieuwe planten uit pot laten plaatsen. De tuin van ons huis is dit jaar matig onderhouden, daarvoor redelijk tot goed. Het gaat om een tuin van ongeveer 60 m2.

Verwijderen van planten en leveren van zand

Betreft het verwijderen van 2 plantanen en 2 laurier heggen. Daarna dient er zand gestort te worden voor een terras van 35 m2. Deze dient niet gelegd te worden.

Opknappen tuin

Onderhoud van de tuin. Het gaat om diverse borders in de tuin. Het snoeien van bomen, het onkruid verwijderen, oude planten verwijderen, heggen bijwerken en het winterklaar maken van de tuin. Eventueel advies over inrichting voor de zomer 2013.

Tuinonderhoud

Wij zoeken met spoed een tuinman die ons helpt met het snoeien van heggen en coniferen en tuinonderhoud doet. I.v.m. waterschade hebben wij achterstand opgelopen in onder meer ons tuinonderhoud. Daarnaast hebben wij een aantal adviezen nodig inzake planten ed. Verder borders bijwerken. De achtertuin is ongeveer 15 bij 9 meter. Zijkant van ongeveer 9 meter. Voortuin is ongeveer 10 bij 3 meter. Bij een twee-onder-een-kap woning.

Achtertuin opknappen

Achtertuin van 5 x 7 meter opknappen: Al het groen eruit (planten, heggen, etc.) en helemaal betegelen. Minus schuur van 3 x 2 meter. Schuttingen met poort.

opschonen en ophogen tuin

Stap 1. Weghalen boomstam midden in de tuin die reeds voor intrekken in het huis aanwezig was (diameter zo'n 40 cm) Stap 2. Alle huidige struiken verwijderen (zo'n 12), zo'n 5 worden teruggeplaatst (beiden heggen blijven staan) Stap 3. Tegels en bielsen verwijderen Stap 4. Ophogen terras (vooral voor de woning) Stap 5. Ophogen tuin aan achterzijde (heuveleffect) Stap 6. Terugleggen tegels in nieuwe indeling Stap 7. Herplaatsen van enkele planten Stap 8. Afvoeren overtollige bielsen, tegels, platen etc. Eea eind maart.

We willen meer ruimte in de bestaande ...

We willen meer ruimte in de bestaande tuin creeren, door bestaande heggen en planten te snoeien of te verwijderen, onkruit te verwijderen, etc. Daarnaast zijn we geinteresseerd in de aanleg van een terras (er zijn reeds tegels, echter die zijn niet meer mooi) en vinden houten tegels/planken mooi. We zouden ook nog gras willen handhaven, zodat de kinderen kunnen spelen. Eventueel een schommel aanleggen. Willen low maintenance tuin creeren. Kortom zijn geinteresseerd in het opknappen van de tuin, meer ruimte creeren, door minder planten en struiken.