Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Heg verwijderen en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: heg verwijderen en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: heg verwijderen en afvoeren

Coniferen verwijderen/afvoeren en hek plaatsen

Ik wil een coniferen heg uitgraven en afvoeren + een nieuw hedera hek plaatsen en een poort. Ongeveer 12 meter lang, 1,20 breed en 1,80 hoog.

Heg verwijderen

Het gaat om een heg van 9 meter lang en 5 meter breed. De hoogte van de heg is ongeveer van de 9 meter een 1/2 meter en van de 5 meter breed is de hoogte 1 meter. Daarnaast wil ik een grenen schutting van 9 meter lang en 6 meter breed laten plaatsen. Er moet een poort van 1 meter in. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Buxus verwijderen en grond opvullen en betegelen

De Buxus heg in de voortuin, totale lengte 6 meter, moet worden verwijderd. Er zit ook nog een stuk boomstronk naast die weg moet. Het vrijgekomen deel willen wij laten opvullen met grond/zand en daarna laten bestraten met tegels en/of stenen en aansluiten aan bestaande tegels/stenen. De totale afmeting is 3x5 meter. De buxus die verwijderd moet worden is 3x3 meter.

Heg verwijderen en boomstronk met wortel uitgraven

Ik wil graag een heg laten verwijderen van 11 meter die al voor de helft gesnoeid inclusief wortels is. En een boomstam laten verwijderen inclusief wortels.

Schutting leveren en plaatsen

Wij willen tussen 2 opritten een nieuwe schutting plaatsen. Ongeveer 180 cm hoog, verticale planken, beton palen, totaal ongeveer 21 meter lang, waarvan over ongeveer 4 meter (straat zijde) een verlaagde hoogte tot ongeveer 90 cm. In de aanbieding svp verschillende houtsoorten, materiaalsoorten en diktes opnemen. Top lat als afwerking. Optioneel horizontale onder liggers ongeveer 20 cm hoog. Optioneel verwijderen en afvoeren oude coniferen heg (180 cm hoog).

Onkruid verwijderen, ook onder de heg

Ik zou graag mijn tuin onkruidvrij willen hebben. Het zit op verschillende plekken. Zie google earth.

Hedera heg verwijderen

Langs onze tuin (wij wonen op een hoek) staat een schutting met hedera's (13 meter). Deze heg moet verwijderd worden. In plaats daarvan willen we schuttingdelen (1.80 bij 1.80 meter.) neerzetten. Dat laatste graag in overleg met prijsindicatie.

Hedera (klimop) + buxus (heg) + spar wortels/stronken verwijderen

De klimop, buxus en spar hebben we zelf al verwijderd. Kunt u een offerte sturen om de stronken/wortels te verwijderen? Klimop op 1 plek wortel. Buxus op 3 x 3 meter (12 x 12 wortels?) Spar op 1 plek wortel

Buxusheg verwijderen en vervangen door andere soort heg

Wij hebben een Buxusheg (ongeveer 4 meter) als afscheiding met onze buren, die zwaar door de Buxusmot is aangetast. Graag zouden we die laten verwijderen en vervangen door een andere vorm van haagplant, die minder kwetsbaar is (nader in overleg te bepalen).

Heg verwijderen, nieuwe schutting en poort neerzetten

Ik wil graag onze heg laten verwijderen en afvoeren. Ook moet er een nieuwe houten beton schutting inclusief poort geplaatst worden. De schutting is ongeveer 9 meter lang en grenst aan 2 muurtjes. Hopelijk kunnen deze muurtjes behouden blijven ivm het voegwerk. plaatsen en poort.

Partners

Partners van Casius